Кой от тези изброените постигна нещо с Левски?
Как разбра, че само Гонзо им е чел конско?
Иначе за Любко съм сългасен, че е доказан. Но не вярвам да го видим пак на Герена...
[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
С Ясен Петров отбора е много предсказуем.Откакто Ясен Петров е треньор, отбора прави много сериозни грешки в защита.Ето този мач с ЦСКА пак много сериозни грешки, направо комични при последните два гола на ЦСКА.Ами то при Велев и Вуцов нямаше такива грешки.Ясен постоянно повтаря,че тренират,за да не повтарят тези грешки,ама колко време ще му отнеме ? Ами то отначалото на сезона досега са тези грешки.Какво тренираха през зимната пауза,че пак правят комични грешки ? Ами Ясен да излезе и да каже,че му трябват 9 години тренировки,за да ги научи.За мен Ясен Петров не е треньор за Левски.Не ви ли писна от недоказани треньори ?
bigbonusprize написа:Кой от тези изброените постигна нещо с Левски?
Как разбра, че само Гонзо им е чел конско?
Иначе за Любко съм сългасен, че е доказан. Но не вярвам да го видим пак на Герена...
Люпко ако бъде извикан на другия ден ще цъфне... винаги когато са го питали е казвал, че е готов да поеме отново бг отбор... лятото даже разправяше, че се е обаждал на гришата след като уволниха червенков ... иска да се пробва отново в голямата игра - ЕКТ човека... и веднага би дошъл...
А е много некоректно да поставяш въпроса какво постигна с Левски...
Защото преди години не играехме с тотално демотивирани отбори който не им пука изобщо за мач от УЕФА или отбори от нашата черга... се едно да кажеш, че понеже сме отпаднали от галатасарай с резултат 3:2 (и огромното съдействие на гошо петков и тодор колев) същите галата който бяха през изминалия сезон на 1/4 в ШЛ и биха носителя на трофея Реал в турция като Реал много трудно ги елиминира е голям провал ... отпадахме от челси, от ливърпул в елиминация ....
В тази група в която лил и спортинг отбиваха номера, а гент си беше отбор от нашата класа нещата щяха да са много различни ама както и да е
---
Абе от вчера само гледам как никнат статии "дербито на васил левски" "Просто излиза БФС, излиза полицията и заповядват: Левски – ЦСКА на Националния и точка! Не важат никакви „ама“ и „защо“." Лечков "Може дербито да се играе само на „Васил Левски” , " А на тези от Левски? Не искали на "Васил Левски", искали си на Герена. Дай си ми куклите, вземи си парцалките. Абе, вие в Мировяне нямаше да паднете толкова лошо!" и етк и ми е много интересно кой си ти "авторе" че да казваш къде даден отбор ще домакинства ? Кой си ти йордане, че да казваш къде ще домакинства ? Кой са тия милиционери ? Ще минем и без тях.. ами БФС щяло да казва... чакай бе! Щом са дали лиценз на даден стадион може да играем там.. па ако ще някой да се насере от яд... Домакина решава къде да се играе мача между стадионите разполагащи с лиценз... много ми е интересно по кой закон или наредба ще отнемат домакинството насилствено от някой отбор ? Я сиктир...
Единствено може да се забрани гостуваща агитка ...и това е
Последна промяна от Thsmith на 01 мар 2011 17:49, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
Thsmith написа:Люпко ако бъде извикан на другия ден ще цъфне... винаги когато са го питали е казвал, че е готов да поеме отново бг отбор... лятото даже разправяше, че се е обаждал на гришата след като уволниха червенков ... иска да се пробва отново в голямата игра - ЕКТ човека... и веднага би дошъл...
Защото преди години не играехме с тотално демотивирани отбори който не им пука изобщо за мач от УЕФА или отбори от нашата черга... се едно да кажеш, че понеже сме отпаднали от галатасарай с резултат 3:2 (и огромното съдействие на гошо петков и тодор колев) същите галата който бяха през изминалия сезон на 1/4 в ШЛ и биха носителя на трофея Реал в турция като Реал много трудно ги елиминира е голям провал ... отпадахме от челси, от ливърпул в елиминация ....
В тази група в която лил и спортинг отбиваха номера, а гент си беше отбор от нашата класа нещата щяха да са много различни ама както и да е
Съжалявам за правописната грешка.

Няма да го видим, не защото той няма да дойде, а защото никой няма да го покани! Съгласен съм, че при Люпко играехме приятен футбол и само малшансът ни попречи за нещо значимо. Въпросът ми с какво е постигнал, беше насочен към другите изброени треньори. Люпко е ясен. Не всеки може да се похвали с европейски трофей...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Не ме разбирай грешно .. не съм се опитвал да се правя на учител по Български ... това е спортен форум и е нормално да има грешки, но доста се подразних да се бърка името на най-големия треньор идвал в България ;0
Що се отнася за другото... аз само Люпко написах : ) кой квото е написал да отговаря за него... Иначе и при оня див комуняга Грозни играехме добре докато не почна онзи бунт в отбора и му се спретна здрав бойкот... ако се не лъжа с апогей срещу славия
Иначе като цяло качествените треньори били в България... Българи и чужденци може да се преброят на пръстите на двете ръце
Що се отнася за другото... аз само Люпко написах : ) кой квото е написал да отговаря за него... Иначе и при оня див комуняга Грозни играехме добре докато не почна онзи бунт в отбора и му се спретна здрав бойкот... ако се не лъжа с апогей срещу славия
Иначе като цяло качествените треньори били в България... Българи и чужденци може да се преброят на пръстите на двете ръце
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Здравейте. Знам, че е тъпо да се цитират идиотски спортни сайтове, които само сеят клюки.
Обаче лошите новини се натрапват. Нямаме спонсори. Гара се дърпа за нов договор.
Възможно ли е наистина играчите да бойкотират отбора, треньора и спортния директор ???
Обаче лошите новини се натрапват. Нямаме спонсори. Гара се дърпа за нов договор.
Възможно ли е наистина играчите да бойкотират отбора, треньора и спортния директор ???
vesodoc написа:Здравейте. Знам, че е тъпо да се цитират идиотски спортни сайтове, които само сеят клюки.
Много силно се съмнявам.По-скоро обратното..да са накарани да не играят.Не съм фен на теориите за конспирации и т.н. но след казанската афера (коята аз все още смятам за инсценирана от Батков за да прибере някой лев от загубата на Левски) вече започвам да се съмнявам дори в това дерби

110 години любов!
bigbonusprize написа:Thsmith написа:Люпко ако бъде извикан на другия ден ще цъфне... винаги когато са го питали е казвал, че е готов да поеме отново бг отбор... лятото даже разправяше, че се е обаждал на гришата след като уволниха червенков ... иска да се пробва отново в голямата игра - ЕКТ човека... и веднага би дошъл...
Съжалявам за правописната грешка.
Няма да го видим, не защото той няма да дойде, а защото никой няма да го покани! Съгласен съм, че при Люпко играехме приятен футбол и само малшансът ни попречи за нещо значимо. Въпросът ми с какво е постигнал, беше насочен към другите изброени треньори. Люпко е ясен. Не всеки може да се похвали с европейски трофей...
При Грозни играехме много красив футбол..Само дето той поиска футболисти,а Наско тогава отказа.Ами Федотов??? Голям треньор..Гочето??? Петров и Гонзо само могат да се учат от него..Не подценявайте треньорите,които имахме и изгонихме.Сред тях имаше добри.
110 години любов!
абе защо свързвате поста спортно-технически директор с този на треньора ? Чудно Валдано що треньори смени па продължава да седи...
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:абе защо свързвате поста спортно-технически директор с този на треньора ? Чудно Валдано що треньори смени па продължава да седи...
В Европа спортно-техническия директор не се меша в работата на тренера и после само треньора си го отнаса... а тук не е така и после и двамата си заминават