Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: пак смешно наказание за цска

Мнениеот kiko75 » 01 мар 2011 20:53

levski_777 написа:За смешен отбор приляга смешно наказание........
Колкото до сектор Г колко човека побира: Драги ми цесекари, сектор Г побира 3050 - 3100 човека, вие сте били 2300! Как да не е имало място, като така хубаво се виждаше, че имаше един ъгъл, който беше празен, поне за 100 човека имаше място. Стига сте преувеличавали. Защо полицията ви изгони? - Та вие още не се събрахте всички в сектора и започнахте да рушите.

http://www.youtube.com/watch?v=qLRCS8dW ... r_embedded тъпанар пожелавам ти да испиташ същото като
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 20:54

vratar4eto написа:
POPCORN написа:
jeliotr написа:Ето затова след някой друг мач пак същите лумпели дето трошаха и хвърляха камани пак ще го направят.Ако са по строги наказанията самите вие няма да ги пускате в агитката.

не си прав!Аз не съм полицай има си хора където отговарят за реда!Аз нямам право на никой да казвам какво да прави и какво да не прави!Живем в свободна държава и всеки си отговаря за неговите дейстивя!Кой съм аз, че да ги спирям да правят нещо.Има си полиция за тая работа.Тая полиция затова и се плаща да внася ред!Аз бях на мача.Влезнах еин от първите в сектор Г!Влезнах точно някъде 16:15!15 мин по-късно момчета почнаха да чупят, а полицайте бяха на 1 метър от тях и ги виждаха какво правят!Защо не ги прибраха?На един от клипвоете се вижда как един фен рита уредбата, а полицая е до него!Защо не го прибра?Моя ли е работата да не ги пускам или на полицията!Заради полицията ще има още таквиа инциденти, защото не си вършат работата като хоратА!

Казваш, че не можеш да кажеш нищо на хората, които чупят, щото живеем в свободна държава :!: :shock: :!: Момче, ти правиш ли разлика между свобода и хулиганство. По същата логика ако те хванат петима хулигани да те бият, ей така, за кеф, никой не трябва да им пречи, защото сме свободна страна. така ли?!? :shock:

не ми се прави на професор моля те!Ела на мач първо и им кажи да спрат да те видим къде ще си?100% в някоя болница!Такива като тебе са ми ясни само по форумит коментират а наживо нищо!Седи си по тв-то и си гледай мачовете и не спори с мене!Полицията нищо не им е казала, и не им казва докато чупят аз ще ги спирам.Я вземи се стегни малко!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 01 мар 2011 20:55

МОЗЪК , те избутваха не нагоре а навън ....... ти да не си мислиш че всичките фенове са се събрали горе без никой да излиза навън ....
още нещо ... след като полицията ескортира феновете по обратният път как може да има строшени коли и витрини .... и кой подяволите е дал лиценз на тоя стадион, на който можеш да си отчупиш парче БЕТОН без проблем , питам се ако и козирката е от същият бетон кво правим, искам грънчаров утре да отиде на армията, която се води за много по зле от герена , и да се пробва да откърти бетона от пода

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 01 мар 2011 20:56

виж ти явно неискаш да ме разбереш тогава ще ти го напиша простичко вие като бяхте 3000 защо не ги спряхте тези 30 човека да не чупят
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: пак смешно наказание за цска

Мнениеот pomiqrat » 01 мар 2011 20:57

kiko75 написа:
levski_777 написа:За смешен отбор приляга смешно наказание........
Колкото до сектор Г колко човека побира: Драги ми цесекари, сектор Г побира 3050 - 3100 човека, вие сте били 2300! Как да не е имало място, като така хубаво се виждаше, че имаше един ъгъл, който беше празен, поне за 100 човека имаше място. Стига сте преувеличавали. Защо полицията ви изгони? - Та вие още не се събрахте всички в сектора и започнахте да рушите.

http://www.youtube.com/watch?v=qLRCS8dW ... r_embedded тъпанар пожелавам ти да испиташ същото като

Целият Г сектор ли беше агитката или в част от него :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2011 20:57

Вместо да закопчаят тъпите олигофрени,дето изпочупиха стадиона(и най вероятно същото ще сполети,по нататък,и горката ни ''Българска Армия''),те ми наказват отбора!Все едно на същите тъпи олигофрени ги еня,че наказват ЦСКА,защото са се надрусали и напили до така степен,че могат да пребият майките и бащите си!Аз не знам нормален човек да иска да троши по такъв брутален начин,макар и стадиона на вечния противник!Такава простотия е това!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 01 мар 2011 20:58

Отдавна БФС взима удобни решения за ЦСКА. Сто пъти отсрочки за лиценза, сега при безобразното поведение на публиката - мач с аутсайдера Видима е на "неутрален" терен. Но най-лошото е че никой от ЦСКА не осъди вандалщината, никой не апелира за европейско поведение, никой не предаде на полицията лумпените. Ясно е за всички, че нито часът на дербито бе виновен за случилото се, нито това че уж секторът бил препълнен - нищо подобно - ясно се видяха празните участъци на долните редове, а и останалите билети свободно се продаваха в деня на мача.
Радвам се че тук поне имаше нормални постове на ваши фенове - интелигентни хора с нормално мислене.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 20:58

jeliotr написа:виж ти явно неискаш да ме разбереш тогава ще ти го напиша простичко вие като бяхте 3000 защо не ги спряхте тези 30 човека да не чупят

АМА ТИ МАЙ НЕ ИСКАШ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ БЕ ПРИЯТЕЛЮ!ЗАТОВА ЩЕ ТИ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ!НА МЕН ТОВА НЕ МИ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!АЗ СЪМ ОТИПЪЛ ДА ГЛЕДАМ МАЧ, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ИДИОТИ!ИМА СИ ПОЛИЦИЯ ЗА ТАЯ РАБОТА И ЗАТОВА И СЕ ПЛАЩА ДА СПИРА ТАКИВА ИДИОТИ!А НЕ ЧАСА ДА Е 16:20 И ДА ИМА ЧАС И 40 МИН ПРЕДИ МАЧА И ТЕ ДА ЧУПАТ , А ПОЛИЦИЯТА НА 1 МЕТЪР ДА ГИ ГЛЕДА!ТИ ТЪП ЛИ СЕ ИЛ ИСЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ?ЕЛА ДА ГИ СПРЕШ ТИ ?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2011 20:59

jeliotr написа:виж ти явно неискаш да ме разбереш тогава ще ти го напиша простичко вие като бяхте 3000 защо не ги спряхте тези 30 човека да не чупят

Дай ми една палка и една броня и ще видиш как ще строша тиквите на поне 3-ма!!!!! :evil:
А и това е работа на куките!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 21:00

blue magic написа:Отдавна БФС взима удобни решения за ЦСКА. Сто пъти отсрочки за лиценза, сега при безобразното поведение на публиката - мач с аутсайдера Видима е на "неутрален" терен. Но най-лошото е че никой от ЦСКА не осъди вандалщината, никой не апелира за европейско поведение, никой не предаде на полицията лумпените. Ясно е за всички, че нито часът на дербито бе виновен за случилото се, нито това че уж секторът бил препълнен - нищо подобно - ясно се видяха празните участъци на долните редове, а и останалите билети свободно се продаваха в деня на мача.
Радвам се че тук поне имаше нормални постове на ваши фенове - интелигентни хора с нормално мислене.

нали и аз така викам.а за вас все взима едни такива решенив в ощърб на Левски и почти вскеи път ви пребава!БФС никога не се е застъвало за вас и никога не ви е рпавила реверанс!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”