Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 20:54
vratar4eto написа:POPCORN написа:jeliotr написа:Ето затова след някой друг мач пак същите лумпели дето трошаха и хвърляха камани пак ще го направят.Ако са по строги наказанията самите вие няма да ги пускате в агитката.
не си прав!Аз не съм полицай има си хора където отговарят за реда!Аз нямам право на никой да казвам какво да прави и какво да не прави!Живем в свободна държава и всеки си отговаря за неговите дейстивя!Кой съм аз, че да ги спирям да правят нещо.Има си полиция за тая работа.Тая полиция затова и се плаща да внася ред!Аз бях на мача.Влезнах еин от първите в сектор Г!Влезнах точно някъде 16:15!15 мин по-късно момчета почнаха да чупят, а полицайте бяха на 1 метър от тях и ги виждаха какво правят!Защо не ги прибраха?На един от клипвоете се вижда как един фен рита уредбата, а полицая е до него!Защо не го прибра?Моя ли е работата да не ги пускам или на полицията!Заради полицията ще има още таквиа инциденти, защото не си вършат работата като хоратА!
Казваш, че не можеш да кажеш нищо на хората, които чупят, щото живеем в свободна държава

Момче, ти правиш ли разлика между свобода и хулиганство. По същата логика ако те хванат петима хулигани да те бият, ей така, за кеф, никой не трябва да им пречи, защото сме свободна страна. така ли?!?

не ми се прави на професор моля те!Ела на мач първо и им кажи да спрат да те видим къде ще си?100% в някоя болница!Такива като тебе са ми ясни само по форумит коментират а наживо нищо!Седи си по тв-то и си гледай мачовете и не спори с мене!Полицията нищо не им е казала, и не им казва докато чупят аз ще ги спирам.Я вземи се стегни малко!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !