Отлична оценка за Генов (анкета)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мнението ви за съдийството на "Вечното дерби"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Отлична оценка за Генов (анкета)

Мнениеот Deluxx » 01 мар 2011 16:15

Реферът Антон Генов е заслужил отлична оценка за вечното дерби Левски - ЦСКА (1:3). Той е получил 8,6 по десетобалната система от съдийския наблюдател и шеф на арбитрите Костадин Костадинов.

Изключително рядко Костадинов влиза в ролята на наблюдател на своите подопечни и го прави само за най-напрегнатите сблъсъци.

Рядко се случва след дерби като Левски -ЦСКА да не се чуят претенции към съдийството, както в събота вечер. Генов за рекордния 11 -и път свири най-големия мач в българския клубен футбол, като назначението му бе прието без възражения и от „сини", и от „червени".

Каква е вашата оценка за съдията на Левски-ЦСКА?Според мен се справи добре по едно време ми се струва,че изпусна мача,но с тия червени картони мача си влезе в релси.Имаше едно положение в което трябваше да бъде извеаден още 1 червен картон на Левски(непомня кои футболист беше)спря янчев,а беше последен в защитата и янчев излизаше сам срещу божката.Давам му оценка 8 по десетобалната система
Нека да чуем и вашите оценки и коментари!

Потребителски аватар
baltimore

Re: Отлична оценка за Генов

Мнениеот baltimore » 01 мар 2011 16:25

Като цяло се справи добре с мача. Аз лично забелязах няколко грешни отсъждания, но може би хората не ги коментират повлияни от комбинацията резултат+фенове.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 мар 2011 16:27

Като неутрален и безпристрастен зрител смятам, че се справи като цяло много добре, а и нямаше кой знае какви спорни ситуации, просто ЦСКА тотално смачка Левски ;) За червените картони действително не се видя много добре, но щом така е преценил му се доверявам :)
Неколкократно съм си казвал мнението за Антон Генов - иска ли да изсвири даден мач, прави го перфектно, защото е отличен съдия ;) Лошото е, че е корумпиран и стига да поиска, винаги може да промени развоя на която и да е среща :x
Изображение

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 01 мар 2011 16:32

При 0:0 вдигнаха несъществуеаща засада на Делев който излизаше сам срещу Митрев.Червените кар тони също бяха пресилени особенно този на Тонев.В края на мача когато Янчев излизаше сам срещу вратаря Милиев го събори и учудващо получи само жълт картон.Иначе като цяло се справи.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 01 мар 2011 16:32

И аз съм напълно съгласен с теб. Няма какво друго да кажа за него, освен че се справи блестящо в този мач.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 мар 2011 16:33

ами и аз да го бях свирил щях да се справя.
то май на терена имаше само един отбор :P :P :P :P :P ,Левскарите бяха някъде другаде.Иначе сериозно мач без грубости без оспорване на съдийските решения от страна на футболерите.
Щом след мача Т.Янчев само сподели че видиш ли Левски били много притеснени,без обичайните ругатни по наш адрес-значи всичко е било ФЕЪРПЛЕЙ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 мар 2011 16:34

спестени жълти картони на Гарра и Маркос.
LEVSKI_FOREVER

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 01 мар 2011 16:38

Каквото написах в една друга тема ще го напиша и тук: "Чудеше се на кой да угоди". Ама леко свири за левскарите, нали Бобито е шеф на БФС все пак.. :roll: Спести доста картони на Левски, но все пак успя да завърши успешно мача.. :roll: Милиев, Минев си заслужаваха червени картони, Грийн донякъде и той. И защо изгони Тонев, а ми засада на Делев?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2011 16:45

Вчера имаше подобна тема и аз си казах мнението.Сега ще си позволя да цитирам един коментар на Тони-ЦСКА ,който мисля че прави пълна дисекция на грешките ,който допусна съдийската бригада......1. Нарисуван червен картон за Милиев за фаул срещу Янчев като последен в защитата.
2. Минев трябваше да бъде изгонен 2 пъти - за удар при спряна игра срещу Тонев и Делев. (Тук имаме 2 спестени червени картона).
3. Червен картон за Сержиньо Грийн за удар без топка срещу Янчев пред наказателното поле на ЦСКА в края на мача, след което играта си продължи и дори не бе спряна на 2 пъти от Генов, за да може да помогне на милиционерския отбор да вкара... (Това явно е убягнало на всички).
4. Червените картони на Тонев и Йовов бяха пресилени. (Червен картон трябваше да получи Минев в този случай).
5. Жълтите картони на Тонев и Трифонов бяха много пресилени. В случая на Трифонов дори фаулът беше обратен.
6. За удар с лакът нямаше жълт картон за Тасевски в самото начало.
7. Гара Дембеле беше за жълт картон при едно много грубо нарушение без намерение да играе с топката първото полувреме.
9. Несъществуваща засада на Делев при 0:0.
10. Фактът, че след мача двата отбора нямаха претенции е показателен. ЦСКА не иска да се занимава със съдията, защото е победил. Загубилите не обелват и дума за него, защото им помогна много и без него нямаха да паднат само с 2 гола разлика.....

Това не са малко грешки ,а ако мача беше на кантар нали се сещате какъв рев щеше да настане.Между впрочем виждате още от първия кръг какъв рев срещу съдиите настана,а за понататък не ми се мисли....
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 мар 2011 16:45

embaro изгледай един мач в Примера да видиш съдиите по-колко несъществуващи засади вдигат . За мен лично като неутрален зрител на "Вечното дерби" смятам,че съдията не се забелязваше на терена,което е признак за добре свършена работа. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”