[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Гонзо намери виновните за загубата от ЦСКА.

Мнениеот sslevski » 01 мар 2011 14:11

Напълно съгласен с автора.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 01 мар 2011 14:11

L_Messi написа:Откъде е тази статия?
... Оп, сега видях - от ММач :lol: Едва ли написаното отговаря на истината ;)

В никакъв случай
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 01 мар 2011 14:22

caci написа:Мен трудно някой може да ме убеди,че мача не е тотаджийски,а историите с феновете са за отвличане на вниманието.
Но ако все пак греша,значи Ясен и Гонзо не стават за тая работа,да не се мъчат по-вече,а и нас.

Ами мача няма как да е тотаджийски пич,защото няма финансова криза в отбора,а напротив-гонят се някакви амбиций! Значи какво остава- Ясен не за Левски, а на Гонзо силата е само и единствено в позицията която заема в момента,да няма никаква работа в треньорските действия!, а Батков да не се ослушва много, а да даде ако е нужно всички пари от Жо за класен треньор, ако ще и чужденец да е
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 01 мар 2011 14:25

Здравейте,Истински ЛЕВСКАРИ.Само едно нещо ще кажа,Гонзо да не търси виновни след този резил,а да си види лигльовците наречени отбор,както и "неговият" треньор от родният му град.С тази игра не се става шампион,а следват резил след резил.Сърцето ми кърви,но винаги Само ЛЕВСКИ!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 мар 2011 14:31

Виновния отдавна е ясен на феновете. Въпроса е дали Гонзо ще си отреже опашаката или ще го кара на пожарникарския принцип - ти падаш - аз падам. Но накрая май само Левски пада, виновника - не. Предполагам, че се изчаква да се види какво ще се случи на мача срещу Локо (Сф) и тогава ще хвърчат глави , ако се наложи, въпреки че според мен една отдавна трябваше да хвръкне. Накрая май ще са две, майна ;)

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 01 мар 2011 14:40

Аз не съм отписал титлата все още, но не станем ли шампиони, този спортен щаб трябва да си замине. Това е най-логичното нещо, две години калъфки с Гонзо ми стигат, на всичкото отгоре се случиха и огромен брой резили, като това за четири мача да имаме една победа само с едно на нула с чорбата и да са ни дънили на два пъти с по два гола разлика, веднъж даже и с малоумната казанска афера е повече от срамно за всеки ръководител. Не казвам, че Гонзо не иска, но ясно се вижда че НЕ МОЖЕ да направи това, което всички искаме, затова изхода е само един. А на въпроса кой да го смени нямам конкретен отговор, но със сигурност НЕ ИСКАМ Наско Сираков :idea:

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 01 мар 2011 14:42

Гошо,Тошо и Ясен- завинаги в Подуене! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот L_Messi » 01 мар 2011 14:45

Кога ще обявят наказанията от този мач? :roll:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 мар 2011 14:56

Най-напред, не съм сигурен, доколко написаното във вестника отговаря на истината. С това не искам да упрекна автора на темата, напротив - той представя материала и казва своето мнение, с което до голяма степен съм съгласен. Според мен Сержиньо Грийн задължително трябва да се върне в халфовата линия. Ако Иво Иванов не става за "Левски" (защо ли го купихме тогава) просто трябва да се търси друг човек в центъра на защитата. Йовов е на години и вече издиша, но Йовов даде всичко от себе си по време на мача и може да бъде пример за по-младите. Тасевски можеше да даде повече от себе си, а не да наблюдава мача отблизо. Явно е, че Митрев още не умее да командва защитата (справка: първия гол), но и другите вратари не са се сработили. Огнянов няма място в "Левски" - да го преотстъпват някъде, ако излъжат някого да го купи - супер! :lol: Киров трябва да играе по-често, за да "диша във врата" на Дани Младенов, който май реши че е сигурен титуляр и не си дава много зор. Нищо не мога да кажа за Матондо, при положение че левият крак му служи, за да се подпира, слизайки от колата, а Ясен и Гонзо го слагат ляво крило на мястото на Жо. :o И накрая: Ясен и Гонзо. Да не забравяме, че с тях имахме сравнително успешна есен и за една бройка не излязохме от групата в ЛЕ. Нека да не правим крайни оценки на базата на един мач. Вярвам, че още следващия уикенд ще се коригираме срещу "железничарите". Само "Левски" ! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 14:58

Аууу навикал грийн абе майнууу кой го сложи там бе? Защо не навика сливката ясен а? Кой ги тренира 2 месеца и как? Те на самоподготовка ли са били? Не беше ли ти този който каза че сме класи над цска и сме щели да ги бием с лекота? Смешник!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Архив”