[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот сини богове » 01 мар 2011 11:42

stefansin написа:Съгласен съм на 100% с теб,но някакси немога да се съглася че за да сме толкова трагични е виновен само треньора.Аз си мисля че те и да искат немогат да играят толкова зле.

Не е само треньора. Тая пуста звездомания дето ги тресе всичките. Вече почвам да си мисля, че трябва да махнем всички чужденци и да разчитаме само на наши юноши, и да забравим шампионски титли, купи и т.н.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 мар 2011 11:44

сини богове написа:Не е само треньора. Тая пуста звездомания дето ги тресе всичките. Вече почвам да си мисля, че трябва да махнем всички чужденци и да разчитаме само на наши юноши, и да забравим шампионски титли, купи и т.н.

Луд ли си? Повечето обявиха сезона за провален, защото сме се били простили с шампионската титла. Ти за отказване от титли и купи говориш... :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

stefansin
Контакти:

Мнениеот stefansin » 01 мар 2011 11:47

Не е изключено в много от мачовете и букмейкърите да определят победителите.Когато става въпрос за пари всичко друго отива на заден план.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 01 мар 2011 11:52

bigbonusprize написа:
сини богове написа:Не е само треньора. Тая пуста звездомания дето ги тресе всичките. Вече почвам да си мисля, че трябва да махнем всички чужденци и да разчитаме само на наши юноши, и да забравим шампионски титли, купи и т.н.

Луд ли си? Повечето обявиха сезона за провален, защото сме се били простили с шампионската титла. Ти за отказване от титли и купи говориш... :)

Луд съм. Как ще стопим разликата с Литекс? КАК? Страх ме е да си помисля как ще изиграем двата мача с Латекса. Тук не говоря за загуби или победи, а за начин на игра. Щом още след първия ни мач Ясен говори, че имало нещо сбъркано в подготовката ни какво да си мисля?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2011 11:57

bigbonusprize написа:Луд ли си? Повечето обявиха сезона за провален, защото сме се били простили с шампионската титла. Ти за отказване от титли и купи говориш... :)

Чесно казано мисля, че няма да има проблем !
Левскарите сме интелегентна публика .... и ако излезе отговорен фактор ( Батков в случая ) ... и каже:
"От този сезон решихме да заложим на ново начало и политика ! Ще се използват основно играчи от школата, и ще се хвърлят повече средства за развитие на юношите. Приоритет е граденето и създаването на млад, перспективен и силен отбор, който до 3-5 години да е на върха в България и в Европа ( евентуално ) ще се търси силно представяне в групите на Л.Е. или Шампионска лига"

И съответно се поставя някъв период, както примерно > 3-5 години за цялата тая работа.
Назначава се и екип ... вече въпрос на гледна точка дали млад или опитен специалист.

Та не мисля, че при едно такова начинание - смяна на приоритетите в Клуба ще има недоволни левскари.

Но за едно такова нещо трябва да се излезе и да се каже в прав текст !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 мар 2011 12:00

И аз съм съгласен. Жертваме всичко в името на един европейски Левски. Но докато имаме този собственик, работата ще е на парче - със свободни трансфери, евтини треньори, шуробаджанащина в школата и все такива "позитиви", липса на качествени кондиционни специалисти, педагози в школата и тн, и тн...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Гонзо намери виновните за загубата от ЦСКА.

Мнениеот zlatan » 01 мар 2011 14:04

Спортният директор на Левски Георги Иванов нахока здраво отбора за загубата от ЦСКА на вчерашния разбор. Според Гонзо халфовете са в основата на резила 1:3 във вечното дерби. Капитанът Христо Йовов, който си изкара и червен картон, е първият на когото Георги Иванов е започнал да крещи, твърди „Меридиан Мач". Владимир Гаджев също приел острите критики на Гонзо. Обвинения отнесъл и македонският национал Дарко Тасевски. Георги Иванов не е подминал слабите изяви на Божидар Митрев. Стражът направи сериозна грешка при първия гол, а като цяло не беше на ниво през целия мач. Гонзо е предупредил вратаря, че ако продължава с такива безумни грешки, ще си понесе последствията. Последният футболист, който Георги Иванов е овикал здраво, бил централният бранител Йордан Милиев. Той също сбърка сериозно при първия гол и като цяло не задоволи с изявите си.

много се чудих дали да публикувам темата,но все още не мога да се отърся от загубата в събота.Виновника за загубата г-н Иванов сте ВИЕ,а не халфовата линия,защото ние сме прецедент в Световния футбол-единствените които играем без еанзивен халф,толкова ли е трудно да обясните на Ицо че в момента има по силни от него или отново г-н Иванов го подготвяте както подготвихте Гошо Петков.Вземи се в ръце и върни Серж в халфовата линия или пусни Димов там щото след Локото май Ясен няма да е единствен с билет за Пловдив.Гонзо моля те знам че си голям мъж и знаеш защо отбора е в този вид не ни МЪЧЕТЕ ПОВЕЧЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА.

ПП-аз за себи си я знам но аз съм г-н НИКОЙ,а ти си любимеца на ЛЕВСКАРИТЕ.
Успех срещу Локото и дано победим.

ако съм нарушил нещо търкайте,за момента нема да имам нерви и на вас да се сърдя.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
caci

Re: Гонзо намери виновните за загубата от ЦСКА.

Мнениеот caci » 01 мар 2011 14:09

Мен трудно някой може да ме убеди,че мача не е тотаджийски,а историите с феновете са за отвличане на вниманието.
Но ако все пак греша,значи Ясен и Гонзо не стават за тая работа,да не се мъчат по-вече,а и нас.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 мар 2011 14:09

Откъде е тази статия?
... Оп, сега видях - от ММач :lol: Едва ли написаното отговаря на истината ;)
Последна промяна от L_Messi на 01 мар 2011 14:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Мнениеот Tedy_Genchev » 01 мар 2011 14:10

Тоя смешник Гонзо на какъв се прави?!? :x
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!

Върни се в “Архив”