fred написа:О, Конан, къде се губиш бре, юнак?
Бях взел да се притеснявам за теб, да не сме те изгубили някъде на фронта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fred написа:О, Конан, къде се губиш бре, юнак?
Бях взел да се притеснявам за теб, да не сме те изгубили някъде на фронта
Converse написа:Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Converse написа:Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки.
Кви 5000 ве пич?! Ми те билетите били по 12 лева зад вратите,а за сектор В-15 лева.Стадиона ще е празен като бакалия по Виденово време.
izumrud написа:защо сте против Събев, бе хора!? той е точен и свестен пич, освен това като човек мисля, че е добър
НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МАХНЕМ гея буковац и жоро мицов от хотел българия, А ОСТАНАЛИТЕ ТРАВЕСТИТИ НАЧЕЛО С персикети ще си отидат сами...В ТОВА СЕ КОНЦЕНТРИРАЙТЕ
и в момента ТРЕНЬОР Е БУКОВАЦ - никой да не си мисли друго!!!
Искам си Акаунта написа:izumrud написа:защо сте против Събев, бе хора!? той е точен и свестен пич, освен това като човек мисля, че е добър
НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МАХНЕМ гея буковац и жоро мицов от хотел българия, А ОСТАНАЛИТЕ ТРАВЕСТИТИ НАЧЕЛО С персикети ще си отидат сами...В ТОВА СЕ КОНЦЕНТРИРАЙТЕ
и в момента ТРЕНЬОР Е БУКОВАЦ - никой да не си мисли друго!!!
Ще ме умориш ....Кое му е точното и свестното на "пича" . Това , че Велков е кукла на конци , може и да е вярно . А може и да не е . Така или иначе , няма да се разбере . Сърбина и италианците не са никакъв проблем . Картинката беше същата при Балъков и Бобич . За Събев - той , заедно с Дражев ... донякъде и Порточанов са олицетворение на всичко лошо случило се с Бургаския футбол . Като оставим настрана това което направи с отбора на Нефтохимик , това че превърна стадион "Черноморец" в бунище , хората май започват да си дават сметка , че нищо от обещаното от Събев не се случва .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта