Да би мирно седяло, НЕ би чудо видяло".
============================================
Ами не е така защото 2500 човека са седяли мирно но са видяли точно те чудо !!!!
За това приятелю съм сигурен че не са виновни полицайте или феновете на Левски!?Предполагам разбра че имах предвид за всички фенове?Полицията без повод няма да влезне и да ви набие?Ако си чел внимателно казах и че за съжаление заради МАЛКО СТРАДАТ МНОГО!Не е само при вас,не е за първи път, убеден съм че няма и да е за последен(Жалко)!Българина си е българин-виновни много,но не и аз;и ако може да руша и убивам и да ми връчват медал!
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Специално обръщение към Дучето
Аз предлагам отсега нататък Левски и ЦСКА да играят мачовете помежду си на Сантиаго Бернабеу в Мадрид. Стадионът е голям - нали нон-стоп двата отбора се надцакват с агитки, според което надцакване излиза, че имат поне по 10 милиона привърженици - така че ще събере по 50 000 фена, дет са вика. Няма кошари, клетки и разни други добичи съоръжения, Мадрид е голям - районни управления колкото искате. Само не знам колко ще се охарчат клубовете да ходят да си прибират отрепките из целия град. А и там бай Ганьо не важи изобщо. Нито Дучета, дудучета и прочее. Освен това испанските ченгета млатят здраво. Много ще ми е интересно дали някой кретен ще посмее да замери испански полицай с камък...

Когато си прост, то е завинаги!
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Виновният ушат дал заповедта трябва да бъде вкаран в затвора 

UltraBlue написа:Makavelli написа:UltraBlue написа:Той много добре ги знае тези неща, но се прави на разсеян... аз за това му дадох пример с Армията...
Като се мисли толкова много за феновете - защо мача не беше на националния - в центъра, без камъни и дървета в огражденията на стадиона, повече място, по лесен за пазене, повече публика, по лесен начин и за прибиране след мача ??? Е мога да ви кажа защо - защото ЦСКА нямаха шанс да играят на Армията и веднага Левски се опита да извади дивиденти - е 3:1 е много як дивидент захапаха дебелия !!! Така че оправдания от вида - ама ние сме на герена, той е малък, няма място за буферни зони - изглеждат много смешни при наличието на възможността да бъде на националния стадион.
Причината беше в пернишките ви собственици, които отпуснаха само 4000 билета за първият мач, на цена от 15 лв. За това и вие сега влизахте на същата цена. Защо се правите на глупави бе хора?Сега и това ли ще отречеш??? ако не си го разбрал тогава, поразрови се из гугъл и виж!
Проблеми със цената на билета нямам - според мен цените на билетите трябва да бъдат 10+ лева. Отборите трябва да печелят от феновете. Срамота е да идеш на кино за 12 лева + още 8 за пуканки и кола а да ти е свиде да си купиш карта / или няколко билета за сезона. Също така не е реално парите за билетите отпреди 10 години и сега да са на една и съща цена ... Затова нека струват. Ако не бяха тези работи в събота не бих съжалявал и 30 лева да ми беше билета, най-малко заради емоциите които щях да преживея на стадиона !!!
bigbonusprize написа:Makavelli написа:UltraBlue написа:Той много добре ги знае тези неща, но се прави на разсеян... аз за това му дадох пример с Армията...
Като се мисли толкова много за феновете - защо мача не беше на националния - в центъра, без камъни и дървета в огражденията на стадиона, повече място, по лесен за пазене, повече публика, по лесен начин и за прибиране след мача ??? Е мога да ви кажа защо - защото ЦСКА нямаха шанс да играят на Армията и веднага Левски се опита да извади дивиденти - е 3:1 е много як дивидент захапаха дебелия !!! Така че оправдания от вида - ама ние сме на герена, той е малък, няма място за буферни зони - изглеждат много смешни при наличието на възможността да бъде на националния стадион.
Защото вие сте "бездомници" и си нямате стадион, заради това и ние да не домакнистваме на Герена, а? Както казах, гостували са ни всякакви фенове. Има си сектор за гости. Вие сте гости - следователно отивате там. Какво ми разсъждаваш. Питам те - не поватаряхе ли седмици наред, че феновете на червените ще са в Г. Ти на тарикат ли се направи като си купи билет за А? Или защото е по-евтиничък, че и за сектор А...
Абе ботуш, от сектор А се вижда най - хубаво. Не знам дали имаш нужните средства, но ако ги имаш ще разбереш, че ако искаш да гледаш мач както трябва, без да има хора който да те блъскат, бутат и да ти мирише на трева през цялото време ще си вземеш билет за А или за В сектор. Който има пари нека си купува за А, който няма нека да ходи по агитките. Айде сега не се прави на тъп и глупав. Кой е разправял за сектор А, аз това съм го чул само от предаването по Спортал където онзи ваш ИДОЛ ГУГУТКАТА не можеше да върже и 2 думи, и заплашваше за сектор А и В да не си купуват че щяло да стане страшно! Аз на война ли отивам че да става страшно ... Ти приятели от ЦСКА нямаш ли, не пиеш ли / не купонясваш ли със тях???
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
DrAvalanche написа:vaskonti написа:Абе имам чувството, че падаш от небето. Да не би това да са първите подобни прояви в България? Колко пъти се е случвало подобно нещо с всяка агитка, включително и синята? Колко пъти сините фенове трошеха стадиони, замеряха полицията? Кога са ви изкарвали всички навън?
Извинявай, ама какво според теб ще се случи ако някой "направи забележка" на тия пияни олигофрени?![]()
Как са се озовали камъни на трибуните? Не е ли работа на полицията да предотвратява вкарването на подобни павета?Или може би и ти смяташ, че в агитката има някакви юнаци, които къртят бетон с голи ръце? А как реши, че броят на хвърлените предмети показва броят на тези, които ги хвърлят? Да не би всеки да има право да хвърли само един предмет?
С две думи - имало е много по-големи изстъпления на фенове, но никога не се е стигало до изкарването на ВСИЧКИ от сектора! Заради 50 човека да го отнесат 3000! Наистина ли смяташ, че това е правилно действие?
Хайде сега погледни снимките в Гонг от сектор Г и после ми кажи това работа на 20 - 30 пияни непълнолетни олигофрена ли е? И след като можете да се репчите и хвърляте на полицаите, защо да не можете да направите забележка на "пияни олигофрени"?
Да, нужни са поне 2000 човека за да се счупят 2 мивки и 2 писоара. Даже повече хора са нужни.
Ти не ми отговори за пръв път ли се случват подобни неща в България.
И защо не беше толкова принципен когато сините фенове рушаха Армията няколко пъти подред? И защо тогава мирните фенове на Левски не направиха забележка и не усмириха сините олигофрени?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Конспирация при безредиците по време на дербито
Някой замислял ли се е, че поведението на ЦСКА е предварително подготвено от самия фен клуб. Днеска чух едно поредно изказване по телевизията, че видите ли полицията трябвало да контролира феновете извън стадиона, а вътре в секторите фен клубовете да организират реда. А от друга страна знаем, че след мача на ЦСКА с Мездра, собствениците на червените спряха да ползват на Дучето услугите и му спряха финансовото кранче. И днеска той от медия на медия казва, че той нямал стюарди поради това, че собственика не искал и едва ли не ако имало нямало да се случи това. А може би именно това е целта да започне пак да се плаща на Дучето..........
Re: Конспирация при безредиците по време на дербито
Това е ясно отдавна но никой не му обръща внимание.
Гугутката кън дучето:Ти що ми потроши стадиона ми...дучето към гугутката:а,ти що ми запали армията...
[offtopic]Сутришен блок на btv[/offtopic]

[offtopic]Сутришен блок на btv[/offtopic]
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
-
- Контакти:
Е много ясно че е така и че се атакуват редовите фенове за да се изкрънкат некви пари. В последно време се нагледах на бая подобни "режисирани" фенски червени зулуми - в Ловеч, в Мездра, сега на Герена...Никой ли па се не замисли че е странно че за същото това време сините фенове нямат 1 (един!!!) вандалски зулум на некой стадион - а пък последните години все падаме от тоя и оня и имаме повод да сме недоволни. Некои от феновете пътуват илядо километра кажи-речи, за да си гледат любимия отбор, а 100 или 200 лумпени, известни или не, нажежават обстановката и предотвратяват в зародиш едно евентуално миролюбиво пълнене на стадиона и съжителстване там (а и след това) на сини и червени (имам приятели чорбарчета и ми е кеф да гледаме заедно дербитата,да коментираме и така). Това за пореден път се видя в сектор "Г", където 2500 деца, бременни и сакати ся реват че са дали по 15 лв но нищо не са били правили пък тях са ги били. Това го знам и от първото дерби на което съм ходил - пролетта на 2002ра, когато некои определени чорбари изпочупиха и запалиха огромна клада в сектор "Г". Ама всичко е оранизирано баце. Цял живот само в сектор Б съм ходил и досега никога не са ме блъскали, не ми е мирисало на трева и или др. Пееме си песните, вееме си шаловете, подкрепяме си отбора, като биеме некой европейски гранд се прегръщаме радостни и така. Не си спомням да сме палили клада в сектора, да сме се били с полицията или нещо подобно.