Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Re: Специално обръщение към Дучето

Мнениеот dandancho » 28 фев 2011 18:20

Не бях на мача,мои приятели са били в тази клетка,един от тях ми разказа неща,които ако са истина(вярвам му,защото всички те,които са били на мача,са големи съвестни хора,над 27год,вече имат деца и т.н.) вече става много брутално.
Значи,последният път,когато са идвали хора от лицензионната комисия на УЕФА,същият този сектор е бил в окаяно състояние.От Левски казват,че ще правят ремонт,ама им предстои дерби и след това го почват.За да може март месец,когато се взима лиценза за евротурнири и т.н.всичко да е точно.
Та приятелят ми разправя,че секторът е бил пред рухване.Парчета бетон,винкели и какви ли не боклуци е имало...оградите,са били рязани-недоизрязани...Всичко мазало.Нали знаете,че тези огради са наистина много здрави,няма как да се изкъртят така с ръце,а и полицията започва да сваля тези,които блъскат по оградата-с палки.Като отбележим и нехайството на униформените по време на пропускателния режим,претърсване или изгонване на пияните(дрогирани)фенове.А и разполагането на водомета пред сектора още преди случките..Просто много хора,от които зависи провеждането на нормален мач,не са си свършили работата,даже ме навежда на мисълта,че всичко е целенасочено.Защото не за първи път се провежда и охранява такъв мач,разните им там мерки на разните им органи къде са? Не защитавам тези глупаци,които ходят на мач да правят проблеми,тях ги има,ама са 2% от истинските фенове сигурно.Но наистина много яко мирише цялата работа.Най-жалкото е,че като всички миризливи неща у нас,само се рови малко и после се забравя,никой не си взима поука.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 18:21

Makavelli написа:
Какво значение има Армията, мача есента беше на националния стадион - там ние домакинстваме - това значи че той е бил нашата "Армия" тогава !!!

Е добре, глупав ли си или се правиш на глупав, кажи? Много добре знаеш каква е разликата на Армията, на Герена и на националният стадион. Да ти кажа ли че поне аз познавам 10на човека, които отидоха нарочно в А сектор, вместо в Б да гледат мача. Нали се сещаш защо го направиха и какво щеше да ти се случи. Въобще за какво трябва да водим този разговор, при положение че много добре разбираш отговора на това, което си попитал. Да, в нормална държава може би имаш право, но ние не сме такава държава за това по скоро бъди благодарен, че не са те пуснали там.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 фев 2011 18:24

UltraBlue написа:
Makavelli написа:
Какво значение има Армията, мача есента беше на националния стадион - там ние домакинстваме - това значи че той е бил нашата "Армия" тогава !!!

Е добре, глупав ли си или се правиш на глупав, кажи? Много добре знаеш каква е разликата на Армията, на Герена и на националният стадион. Да ти кажа ли че поне аз познавам 10на човека, които отидоха нарочно в А сектор, вместо в Б да гледат мача. Нали се сещаш защо го направиха и какво щеше да ти се случи. Въобще за какво трябва да водим този разговор, при положение че много добре разбираш отговора на това, което си попитал. Да, в нормална държава може би имаш право, но ние не сме такава държава за това по скоро бъди благодарен, че не са те пуснали там.

Само да добавя, че Герена е с капацитет 25 000. Националният с 45. Едни буферни зони в сектор А и В и червени фенове там - ще намалят публиката на Левски значително...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 28 фев 2011 18:26

UltraBlue написа:
Makavelli написа:

Пичове след Арсенал-Челси 0:3 в метрото нямаше полиция, нямаше кордони хората с шалове, фанелки и други се качиха спокойно в метрото! Феновете на Челси пяха, другите мълчаха! Така е правилно! Всичко други си е жива диващина!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 18:26

dandancho написа:Не бях на мача,мои приятели са били в тази клетка,един от тях ми разказа неща,които ако са истина(вярвам му,защото всички те,които са били на мача,са големи съвестни хора,над 27год,вече имат деца и т.н.) вече става много брутално.
Значи,последният път,когато са идвали хора от лицензионната комисия на УЕФА,същият този сектор е бил в окаяно състояние.От Левски казват,че ще правят ремонт,ама им предстои дерби и след това го почват.За да може март месец,когато се взима лиценза за евротурнири и т.н.всичко да е точно.
Та приятелят ми разправя,че секторът е бил пред рухване.Парчета бетон,винкели и какви ли не боклуци е имало...оградите,са били рязани-недоизрязани...Всичко мазало.Нали знаете,че тези огради са наистина много здрави,няма как да се изкъртят така с ръце,а и полицията започва да сваля тези,които блъскат по оградата-с палки.Като отбележим и нехайството на униформените по време на пропускателния режим,претърсване или изгонване на пияните(дрогирани)фенове.А и разполагането на водомета пред сектора още преди случките..Просто много хора,от които зависи провеждането на нормален мач,не са си свършили работата,даже ме навежда на мисълта,че всичко е целенасочено.Защото не за първи път се провежда и охранява такъв мач,разните им там мерки на разните им органи къде са? Не защитавам тези глупаци,които ходят на мач да правят проблеми,тях ги има,ама са 2% от истинските фенове сигурно.Но наистина много яко мирише цялата работа.Най-жалкото е,че като всички миризливи неща у нас,само се рови малко и после се забравя,никой не си взима поука.

Е ти изкара тези огради че са като клечки за зъби... те бяха подсилени отстрани с метални пръти, за да са още по успоичиви на натиск. И не казвай колко трудно се рушат тези огради, просто защото не е така. Аз не виждам защо защитавате тези, след като страдат нормалните хора от тях. Същото беше на мача в Мездра- тогава пак всички други бяха виновни. Трябва да си много сляп, за да не видиш нещата...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 18:27

bigbonusprize написа:
UltraBlue написа:
Makavelli написа:

Само да добавя, че Герена е с капацитет 25 000. Националният с 45. Едни буферни зони в сектор А и В и червени фенове там - ще намалят публиката на Левски значително...

Той много добре ги знае тези неща, но се прави на разсеян... аз за това му дадох пример с Армията...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 18:28

Gonzi_407 написа:
UltraBlue написа:
Makavelli написа:

Пичове след Арсенал-Челси 0:3 в метрото нямаше полиция, нямаше кордони хората с шалове, фанелки и други се качиха спокойно в метрото! Феновете на Челси пяха, другите мълчаха! Така е правилно! Всичко други си е жива диващина!

За жалост тук никога няма да е така, а и както се вижда, хората не искат да видят проблема, а предпочитат да обвиняват другите за собствените си беди... :roll:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 фев 2011 18:31

Не сте хора ей , какъв е проблема да гледате един до друг цесекар и левскар ?
Или като е непознат фен от другия отбор да му счупа главата ама като е Пешо дето сме седяли на един чин от 1-ви до 11-ти клас не е проблем , така ли ?????
Това се нарича дискриминация и е забранена от векове в Европа .
Е затова ще си чупиме стадионите всеки път когато мача е на клубните такива .
Значи на Васил Левски може ама на другия стадион ви убивам така ли ?

Потребителски аватар
Robi_
Контакти:

Мнениеот Robi_ » 28 фев 2011 18:38

Пълно с мнения повечето,от които разбира се неадекватни!Драги Българи започнете да мислите!В др. държава няма как да се случи полиция да бие фенове поради простия факт,чед във въпросните др. държави хората не трошат,замерат с павета,ракети,железа и прочие органите на реда,както и не рушат съораженията за спортни мероприятия.Убеден съм че и там ако го направят няма да ги гледат.Едва ли не искате да излезне,че вие трябва да сте над закона!?Защото именно полицията е закона.За цялата ситуация са си виновни феновете на Цска.Не подкрепям полицията и съм против насилие над хора,но при създалата се ситуация се действа така.Вярно е че заради 50тина наркомана страдат всички,но това си е вътрешен проблем.Не на полиция или на др. фенове.Не може да искаш да рушиш и да правиш погроми и никой да не те накаже,лошото е че заради това страдат всички.(Същото се е случило и ден по-късно в Кипър)Така че явно когато искаш да правиш поразии явно и трябва да понесеш наказание.Няма какво да се вайкате и да прехвърляте вината в другите потърсете я първо във себе си или в околните човекоподобни фенове.Защо при нас не влязоха полицайте!?Може би защото нямаха причина да го направят.Може мн. да се изговори и всеки да дава мнение.Не претендирам че мойто е вярно или правилно,но претендирам че е реално.В заключение има една Българска поговорка,която прекрасно отговаря на цялата ситуация-"Да би мирно седяло, НЕ би чудо видяло".

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 28 фев 2011 18:40

UltraBlue написа:Той много добре ги знае тези неща, но се прави на разсеян... аз за това му дадох пример с Армията...

Като се мисли толкова много за феновете - защо мача не беше на националния - в центъра, без камъни и дървета в огражденията на стадиона, повече място, по лесен за пазене, повече публика, по лесен начин и за прибиране след мача ??? Е мога да ви кажа защо - защото ЦСКА нямаха шанс да играят на Армията и веднага Левски се опита да извади дивиденти - е 3:1 е много як дивидент захапаха дебелия !!! Така че оправдания от вида - ама ние сме на герена, той е малък, няма място за буферни зони - изглеждат много смешни при наличието на възможността да бъде на националния стадион.

Върни се в “Архив”