Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Специално обръщение към Дучето

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 17:54

Jorkorazporko написа:
UltraBlue написа:
crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
ТАКА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЙСТВА МИЛИЦИЯТА?

Абе ти нормален ли си, или си един от онея, дето още с влизането си на стадиона почват да громят? :shock:

А вие като убихте младен с бомбичка какво стана? Как се кърти бетон с голи ръце? Кой пуска пяните и надрусаните рецидивисти? Всички фенове на ЦСКА ли са отговорни за действията на няколко подкупени лумпена? Не ви ли направи впечатление ужасяващо слабата игра на Левски? Има си съд, той ще решава кой прав и кой крив! Повечето фенове на Левски застанаха зад нас, това е показателно! Не оправдавам изродите от свитата на Дучето които цял живот живеят на гърба на отбора и периодично правят мизерии, но те не са публиката на ЦСКА!

Е къде бяхте вие, че оставихте 100 човека да си правят каквото си искат? Къде ви бяха стюардите, къде беше Дучето? След като вие не се справяте с тумора отвътре, идва полицията и реже всичко... иначе става като в Мездра, и вмсето да се радвате на победа, губите 3-0... това ли искаш?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 28 фев 2011 17:55

И още нещо, Дучето да се маха вече! За пореден път се дъни, не може всеки път полицията да му е виновна.

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 28 фев 2011 17:55

redpride написа:Я пак, какво? Пак ти казвам аз бях там. Да разгледах снимките, но кой е виновен за тези безредици. Смятам, че на В.Левски такива работи нямаше да се случат. Кой умник е проверявал сектор Г и не е видял всички тези предмети. Аз не защитавам тези, които чупят, но исках да гледам мача. Не можах, заради действия, каквито не се случват никъде в Европа. Пък и нека ти напомня, кой започна това тъпо чупене първи.

Така е, промит мозък, никъде в Европа не се опитват да набучат полицайте на шиш ( разбирай ограда) , докато ги удрят с бетонни блокове в главите... затова , че не си гледал мача, се сърди единствено и само на червендалестите си приятелчета около теб. Аз седях в А сектор, отляво на ложата, и покрай мен хвърчаха ракети и фойеверки изстреляни от "гледащите мача" в Г сектор и падащи по главите на хората, който наистина гледаха мача! А твоя водач Дудучето се криеше по пистата, докато куките ви налагаха, правейки се ,че събира знамена... :) :) . Беше се накендзал за пореден път дебелия смешник и се криеше зад щитовете на ченгетата. Имах перфектна панорамна гледка към цялата бутафория, която се разигра буквално пред очите ми. "Невинните червени агънца" мятаха павета и откъртени железарий до половината на А сектор- не по полицай "провокатори" , а по майки с деца, жени, възрастни хора и други зрители. Единствената грешка на полицията е, че не ви измете още преди мача. Жалка гледка сте... :|
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 28 фев 2011 17:57

crap написа:
ivo77 написа:Решението е едно, както е в Гърция. Без гостуваща публика на мачовете между Левски и ЦСКА.

Гърците немогат да бъдат модел на подражание...

Абе не знам не може ли, ама са на светлинни години пред нас...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 17:58

ivo77 написа:
crap написа:
ivo77 написа:Решението е едно, както е в Гърция. Без гостуваща публика на мачовете между Левски и ЦСКА.

Гърците немогат да бъдат модел на подражание...

Абе не знам не може ли, ама са на светлинни години пред нас...

Да, в това си прав. Най-малкото което е, като някой реши да им потъпче правата, палят цяла Атина :lol:
YA GUNNERS YA

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 28 фев 2011 17:58

gong написа:
emarkon написа:toq gong e 4isto govedo i pristrastiqta mu se vijdat ot komentara deto e napravil policiqta za poreden put nadvishi pravomoshtiqta si i tova izgonvane go nqma nikude drugade PO CQL SVQT TAKA 4E SMURT ZA GOVEDATA I LEVSKI OLE SUZDADENI OT MVR

Теб изобщо няма да те коментирам.
Само да попитам - ти колко седалки изкърти, олигофрен?

Gong, понеже виждам, че си наясно с всичко, да те питам тогава едно въпросче. Защо хора с билети за В и А сектор ( привърженици на ЦСКА ) не бяха допуснати до местата си, а бяха препратени в сектор Г? На въпрос защо не мога да си седна на местото в сектор А - полицията ми отговори - Нареждане отгоре !!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 18:01

Makavelli написа:
gong написа:
emarkon написа:toq gong e 4isto govedo i pristrastiqta mu se vijdat ot komentara deto e napravil policiqta za poreden put nadvishi pravomoshtiqta si i tova izgonvane go nqma nikude drugade PO CQL SVQT TAKA 4E SMURT ZA GOVEDATA I LEVSKI OLE SUZDADENI OT MVR

Теб изобщо няма да те коментирам.
Само да попитам - ти колко седалки изкърти, олигофрен?

Gong, понеже виждам, че си наясно с всичко, да те питам тогава едно въпросче. Защо хора с билети за В и А сектор ( привърженици на ЦСКА ) не бяха допуснати до местата си, а бяха препратени в сектор Г? На въпрос защо не мога да си седна на местото в сектор А - полицията ми отговори - Нареждане отгоре !!!

Нали знаеш че ако те пуснат в А или В сектор и още няколко като теб, че после трудно ще излезеш сам от стадиона... защо задаваш въпроси с ясен отговор? Няма как да ти се гарантира сигурността там, понеже цялата полиция беше впрегната да омиротворява тези в Г.
Последна промяна от UltraBlue на 28 фев 2011 18:02, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 фев 2011 18:02

Makavelli написа:

Чакай малко бе. От един месец се говори, че фенове на ЦСКА ще се допускат само в сектор Г... Специално билети им се отпуснаха. Ти не го ли разбра това?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 28 фев 2011 18:04

UltraBlue написа:Е къде бяхте вие, че оставихте 100 човека да си правят каквото си искат? Къде ви бяха стюардите, къде беше Дучето? След като вие не се справяте с тумора отвътре, идва полицията и реже всичко... иначе става като в Мездра, и вмсето да се радвате на победа, губите 3-0... това ли искаш?

Дучето беше там и беше отговорен за това! Чупеха пикльовците от фен клуба! Нормалните хора си гледаха мача и си подкрепяха отбора! Но полицията е там за да пази хората от изродите, за да осигури спокойно присъствие на гостите на събитието! Затова се проверяват хората преди да влезнат! Не се допускат пяни, надрусани и се проверяват за опасни вещества и предмети! Дори ръкавички имат да бъркат по дупките на хората! Това им е работата! Те не си я свършиха! И преди е имало безредици и чупене на стадиони, но винаги са се арестували виновните, а другите са си гледали мача! Още повече, че сектора не беше обезопасен за което отговорността трябва да носи домакина! Нямахме бетоноразбивачка, сещаш ли се за какво говоря?
Последна промяна от Jorkorazporko на 28 фев 2011 18:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 18:04

bigbonusprize написа:
Makavelli написа:

Чакай малко бе. От един месец се говори, че фенове на ЦСКА ще се допускат само в сектор Г... Специално билети им се отпуснаха. Ти не го ли разбра това?

Дори и така да, защо бяха натикани над 3500 души в клетка, предназначена за 1700?!
YA GUNNERS YA

Върни се в “Архив”