Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
Много рядко си позволявам да коментирам каквото и да е било с любимия ми отбор ЛЕВСКИ подкрепям си отбора винаги, но напоследък всичко минава всякакви граници. Знам че никои не чете форумите /от ръководните кадри/ в които ние феновете изразяваме мнението си, но искам да кажа, че една от причините ЛЕВСКИ да бъде голям клуб са именно феновете, не тези на които клуба плаща за да викам по стадионите и да чупят стадионите на другите отбори, а фенове които пеят и подкрепят отбора си и тъгуват при загуба, такива които не казват :" Е какво е станало толкова, живота продължава, гледаме напред." И други такива безсмислени глупости. Проблема не е, че паднаха, дори не е толкова че паднахме с 1-3, проблема е че много отдавнав Левски няма ЛЕВСКАРСКИЯ дух и ми играят като балерини, бият някои дигане се и караме по еренция , докато енерцията свърши и почнем да буксуваме отново и отново. Има някакви бедни душички които казвам само : "Живота продължава"- нали си напълних джобовете
Спорта какъвто е футбула е да радва хората, а Левски няма нито треньор нито президент нито спортен директор. Моите уважения и към тримата , да Батков дава пари да издържа отбора, но като му е такава тежест защо не остави отбора на феновете. Левски е имало преди Батков, ще има и след него. Гонзо шапка му свалях като играч, но като ръководител пълна нула изгони всички ЛЕВСКАРИ от Левски и оставаи такива които може да мести по шахматната дъска като пешки. Най невинен според мен е Ясенчо, има баница папка я. Но е ясно Ясен не става за триньор няма "топки", няма знаня няма ... много няма. Дано скоро видя Левски ама ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ а не нежните душици /мертосексуалните/ от събота вечер.

Има, има истина една и тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
абе малоумници мноо сте зле... как през всичките 20 год. едно решение не се взема против лефски, как играчи преминават в левски стадиони се лицензират,клубове които осигоряват на 750лв. взимат лиценз,публика стадиони т.н. ще бъде и по зле... ЦСКА все повече ще бъде по силен и все повече ще набира фенове в бг... няма начин вече публиката на цска започва да става повече защото са мъченици и ще става повече да благодарим на бфс за това в софия вече неофициално цесекари са колкото левскари а в провинцията даже са повече ако продъкжава същата ситуация скоро ще е 3:1 за цска и това за 20 год. просто хората не са малоумни и вигдат неправдата ...това е истината
след 10 год. цесекарите ще са доста пове4е като млади хора аи за в бъдеще стото те растат...едно решение за картони, дуспи ,наказания какво ли не едно решение против левски... е това ще ни хомогенизира и ще ставаме пове4е... в 1046 фенклуба по света цска официално са регистрирани 45678 фена ... това е малка 4аст дето плащат... нещо като за бг...
след 10 год. цесекарите ще са доста пове4е като млади хора аи за в бъдеще стото те растат...едно решение за картони, дуспи ,наказания какво ли не едно решение против левски... е това ще ни хомогенизира и ще ставаме пове4е... в 1046 фенклуба по света цска официално са регистрирани 45678 фена ... това е малка 4аст дето плащат... нещо като за бг...

Още те държи:)...Болест е...
- london_hools
- Контакти:
KAIZER написа:Само празни приказки от защитниците на Ясен и Гонзо. Във всички възлови мачове Ясен доказва че е треньор за средняци. Тотално неумение да прави промени по време на мачовете. И в събота направи само две смени и то и двете тотално погрешни, ама закакво да прави три като играхме перфектно. С кой акъл пуска централен нападател дясно крило, Огнянов вместо Димов, човека на който левия крак му служи само за подпиране ляво крило, най добрия дефанзивен халф в БГ централен защитник. Малко ли му бяха 8 месеца ат не разбра че Митрев става само за трети вратар и мачовете които е усрал са два пъти повече от добрите които е напарвил. В мача с Литекс същата работа, прави двойна смена в 89 минута, а трета въобще не парви при положение че играят 60 минути 10 човека а четри дена преди това са имали гостуване в Лига Европа. Мачовете със Сливен, Славия и Локо въобще няма да споменавам.Кой мач беше не мога да си спомня влиза второто Кривия и започва с безумните влизания получава жълт картон , прави още три такива за картон съдята не смее да му даде а Ясенчо гледа и не го вади, след което беше изгонен естествено при следващото и доиграхме мача с 10 човека.Мача с Лил, може ли в 84 мин да правиш тая смяна да разбиваш компактната игра която имаше до момента между всички линии. Тая смяна беше за 89-90 минута за бавене на времето. На 40 годиин съм никога не сме имали по слаба защита и никога не са ни вкарвали толкова много голове. Осем месеца слушаме как постоянно работи върху защитата и нещата стават още по трагикомични. Такива мелета двама се бутат, третия търкулва топката към противников играч да ни вкара гол не бях виждал. Тотална паника и хаос, а всяко центриране е 50% гол. Ако някой има нерви да извади всички голове които са ни вкарани на клип да се види каква комедия е. И след всяка загуба едни и същи думи, ще трябва да работим и т. н.Каква подготовка е водил незнам, но това да имаш най младите добри и переспективни футболисти в БГ и да не може да сглобиш отбор и да ги наредиш, какво означава. Та те даже и да центрират не могат. Като се изключат мачовеет от Европа където самите футболисти се надъхват сами и играят няма мач от нащо първенство където да са излезнали и да смачкат някой. И друго до кога ще се бутат протежета като Митрев, Йовов, Кривия и ще се прекроява цялата игра на отбора за да има място за Ицето. Трябва да се вземе треньор чужденец но на Гонзо не му отърва, едно че ще ги подреди като хората и нучи на нещо, второ че протежетата ще умрат и трето че ще научи на дисциплина такива като Минев които още от съблекалнята са за жълт картон и само поради страха на съдийте доиграват повечето мачове
+1
Captain Stottlemeyer написа:emko написа:Не е редно след една загуба да говорим за смяна на треньора. Все пак забравихте ли хубавите мачове, които отбора изигра през пролетта? Предполагам че за тях и Ясен има заслуга.Мъката от загубата е голяма, а срама че червените танцуваха насред Герена е незабравим, но в крайна сметка това е спорта. Ние трябва да подкрепим отбора и да сме на стадиона, защото иначе пък съвсем няма да го бъде отбора!
+1Напълно подкрепям! Че то по логиката на някои тийнейджъри (или мислещи като такива) Моуриньо трябваше да го обесят на Площад де Майор в Мадрид поне два-три пъти досега!
Моуриньо се е доказал като треньор.Печелил е ШЛ с Порто и Интер, ставал е шампион с отборите си. Ясен Петров доказал ли се е като треньор ? Печелил ли е нещо значимо ?
Последна промяна от LaRgO на 28 фев 2011 20:00, променено общо 3 пъти.
-
- Контакти:
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
Доколкото знам Кокала, няма как някой да му казва какво да прави, затова и беше махнат. А Гонзо му е свършил работа, да, като футболист. Даже нямаше да направи лошо ако още играеше. Никой не може да му оспори това, че има голям хъс. Лично аз, противно на повечето фенове на "Левски", харесвам Бербатов повече от Гонзо. Гонзо обаче има страхотен хъс и това много му помага... Щеше да ни е от голяма полза ако играеше сега. Иначе що се отнася до треньора... Ами, трябва ни чужд треньор, да не е българин, както и пари за селекция. Хайде, Газпром да купуват... който и да е, че ми писна да му гледам мустака на тоя комсомолски, педерогейски дразнител...
stussy написа:абе малоумници мноо сте зле... как през всичките 20 год. едно решение не се взема против лефски, как играчи преминават в левски стадиони се лицензират,клубове които осигоряват на 750лв. взимат лиценз,публика стадиони т.н. ще бъде и по зле... ЦСКА все повече ще бъде по силен и все повече ще набира фенове в бг... няма начин вече публиката на цска започва да става повече защото са мъченици и ще става повече да благодарим на бфс за това в софия вече неофициално цесекари са колкото левскари а в провинцията даже са повече ако продъкжава същата ситуация скоро ще е 3:1 за цска и това за 20 год. просто хората не са малоумни и вигдат неправдата ...това е истината
Момче,наблегни повече върху уроците в училище,че ме плашиш.Дано при тези подрастващи "образованите"като теб са рядкост.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
За тезата, че с една загуба не трябва да се гони треньора - с една загуба изтри всичко което постигна! Това е Загуба с главно З!!! Никой не му искаше оставката още след излагациите със Сливен и Локо Плд, НО сега е ПОЗОР! ВЪН ТОЯ НЕКАДЪРНИК ОТ ЛЕВСКИ!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Некъдърник,доброто куче на Батков
ето статистиката:на Ясен Петров
М П Р З Г-Р
2002/03:Локо(СФ) 15 4 1 10 14-24
2003/04:Локо(СФ) 29 7 9 13 34-48
2004/05:Локо(СФ) 4 1 1 2 4-5
есен 2005:Ботев(ПД) 13 2 5 6 11-23
Пролер 2006:Ч.Море 12 5 5 2 14-7
2006/07:Ч.Море 29 13 5 11 33-28
2007/08;Локо(ПД) 11 5 2 4 12-5
2010/11:Левски 16 10 2 4 33-18
Общо: М П Р З Г-Р
129 47 30 52 155-158

ето статистиката:на Ясен Петров
М П Р З Г-Р
2002/03:Локо(СФ) 15 4 1 10 14-24
2003/04:Локо(СФ) 29 7 9 13 34-48
2004/05:Локо(СФ) 4 1 1 2 4-5
есен 2005:Ботев(ПД) 13 2 5 6 11-23
Пролер 2006:Ч.Море 12 5 5 2 14-7
2006/07:Ч.Море 29 13 5 11 33-28
2007/08;Локо(ПД) 11 5 2 4 12-5
2010/11:Левски 16 10 2 4 33-18
Общо: М П Р З Г-Р
129 47 30 52 155-158
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
slavi_1914 написа:А що се отнася до сухата статистика Ясен има много по-добри показатели от Люпко,Муслин че дори и от Мъри.
Имам в предвид по % от спечелени мачове !
Сега ще си поиграя да направя такава статистика за НЕВЕРНИЦИТЕ !
............п..р..з
А група__10_2_4
Купа БГ __2_0_0
Лига Ев__6_3_3
За сравнение ето тези на Арсен Венгер: 62.96% победи , 18.51% равни , 18.51% загуби
За сравнение ето тези на Ван Гаал: 56.10% победи , 21.75% равни , 22.15% загуби
Примерът ти е неуместен ! Къде сравняваш Английското и Германското първенство с нашето ?
И другото, което е, Ясен загуби най-важните мачове ! Ясен Петров загуби мача с ЦСКА, Черноморец, Литекс , Локо Пд, равен със Славия(И то с дузпа в последната минута), а това са най-важните мачове срещу най-сериозните отбори.Какво ти пука,че е победил отбора на Видима - Раковски като е загубил от най-сериозните отбори ? Сега разбираш ли,че тази статистика е неуместна ?
Последна промяна от LaRgO на 28 фев 2011 19:55, променено общо 1 път.
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
ако ще правим такива сравнения нека да е със първенства със сходна конкуренция на А група... като шотландия , португалия, украйна, сърбия, испания, гърция където процентите на водещите отбори са от 75% (за втория в шотландия) до 90% (за първия в португалия)...
Не съм много съгласен. Който е бил на стадиона и най-вече в А е видял за какво става дума... Гонзо във всеки мач всяка минута не спираше да крещи "указания" към отбора... от преса до покрай оня... и на по малките мачове в А дори се чуваше какво казва чат пат... след Локо сф и резула на Герена не кокала, а Гонзо държеше гневна реч в съблекалнята... помните ли когато запад с кали преди мача със свинете му разправяха колко е слаб ? Питаха защо отбора не играе и тн... е пак никой друг не се показа да даде обяснение... ни кокал ни "капитана с лента" ... всичко се криеше...
Да може да се меси в работата на Ясен, но това си е вина само на ясен... На мачове се вижда как през 5 мин като стане напечено скита до Гонзо да му говори нещо... да приказват, да се съвещават... Води си отбора бре..
А по каква причина намеси барби в темата за промени в Левски само ти си знаеш...
konvoec написа:Доколкото знам Кокала, няма как някой да му казва какво да прави, затова и беше махнат. А Гонзо му е свършил работа, да, като футболист. Даже нямаше да направи лошо ако още играеше. Никой не може да му оспори това, че има голям хъс. Лично аз, противно на повечето фенове на "Левски", харесвам Бербатов повече от Гонзо. Гонзо обаче има страхотен хъс и това много му помага... Щеше да ни е от голяма полза ако играеше сега. Иначе що се отнася до треньора... Ами, трябва ни чужд треньор, да не е българин, както и пари за селекция. Хайде, Газпром да купуват... който и да е, че ми писна да му гледам мустака на тоя комсомолски, педерогейски дразнител...
Не съм много съгласен. Който е бил на стадиона и най-вече в А е видял за какво става дума... Гонзо във всеки мач всяка минута не спираше да крещи "указания" към отбора... от преса до покрай оня... и на по малките мачове в А дори се чуваше какво казва чат пат... след Локо сф и резула на Герена не кокала, а Гонзо държеше гневна реч в съблекалнята... помните ли когато запад с кали преди мача със свинете му разправяха колко е слаб ? Питаха защо отбора не играе и тн... е пак никой друг не се показа да даде обяснение... ни кокал ни "капитана с лента" ... всичко се криеше...
Да може да се меси в работата на Ясен, но това си е вина само на ясен... На мачове се вижда как през 5 мин като стане напечено скита до Гонзо да му говори нещо... да приказват, да се съвещават... Води си отбора бре..
А по каква причина намеси барби в темата за промени в Левски само ти си знаеш...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]