Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Специално обръщение към Дучето

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2011 17:40

Ако някой е запознат повече,ще помоля да ми обясни каква точно е функцията на шефовете на фен клубовете(имам предвид фен клубвете на всички отбори) :?: :?: :?: Имат ли те някакви задължения или само за права говорят :?: Имат ли някакви ангажименти към клуба който предствят :?: имат ли някакви задължения към самите фенове и членове на фенклуба :?: Самия фенклуб като организация носи ли някаква отговорност към самите членове :?: Изобщо каква е функцията на фенклуба :?:

Благодаря предварително
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 фев 2011 17:42

Я пак, какво? Пак ти казвам аз бях там. Да разгледах снимките, но кой е виновен за тези безредици. Смятам, че на В.Левски такива работи нямаше да се случат. Кой умник е проверявал сектор Г и не е видял всички тези предмети. Аз не защитавам тези, които чупят, но исках да гледам мача. Не можах, заради действия, каквито не се случват никъде в Европа. Пък и нека ти напомня, кой започна това тъпо чупене първи.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 17:42

gong написа:sky1, много искам да те попитам нещо... Щото сега слушам и коментарите на водещите в Дарик, та ми хрумна.
Добре бе, ревете, че ви изхвърлиха от стадиона всички. Аз не казвам, че всички сте трошили седалки и сте хвърляли камъни по ченгетата. Обаче, я да ми кажеш, какво щеше да стане, ако полицията не беше постъпила по този начин? Дали ти, умнико, щеше да се прибереш жив и здрав у дома?
Никой не може да предвиди поведението на тълпата, разберете го!
Няма такова нещо.
Затова в такива случаи се постъпва по този начин - всички в кюпа и толкова. И аз да бях, и аз щях така да направя. Ама онзи ревял, онзи се дървил, другия псувал, четвърти бил невинен - изобщо не ме интересува! Всички до един вън и да се научите друг път.

Той е ботевист, не е бил на мача. Чети внимателно!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 28 фев 2011 17:43

Решението е едно, както е в Гърция. Без гостуваща публика на мачовете между Левски и ЦСКА.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 17:44

ivo77 написа:Решението е едно, както е в Гърция. Без гостуваща публика на мачовете между Левски и ЦСКА.

Гърците немогат да бъдат модел на подражание...
YA GUNNERS YA

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 28 фев 2011 17:47

Как по друг начин да покажа позиция ,когато съм в кошара наблъскан и немога да мръдна.Да стоя и съграждам от камъните и теловете.Или да създавам творби от греста,която с едно време мажехте сектора.Хора се самозапалват,други палят учреждения,други гладуват.Всичко това е израз на позиция.Нека те набутат ,като животно и тогава ти съграждай и бъди добър.Пак казвам свалете очилата,другия път ще сте вие,ние или трети.Не оставайте да бъдем марионетки.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 28 фев 2011 17:51

UltraBlue написа:
crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
ТАКА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЙСТВА МИЛИЦИЯТА?

Абе ти нормален ли си, или си един от онея, дето още с влизането си на стадиона почват да громят? :shock:

А вие като убихте младен с бомбичка какво стана? Как се кърти бетон с голи ръце? Кой пуска пяните и надрусаните рецидивисти? Всички фенове на ЦСКА ли са отговорни за действията на няколко подкупени лумпена? Не ви ли направи впечатление ужасяващо слабата игра на Левски? Има си съд, той ще решава кой прав и кой крив! Повечето фенове на Левски застанаха зад нас, това е показателно! Не оправдавам изродите от свитата на Дучето които цял живот живеят на гърба на отбора и периодично правят мизерии, но те не са публиката на ЦСКА!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 17:51

redpride написа:Я пак, какво? Пак ти казвам аз бях там. Да разгледах снимките, но кой е виновен за тези безредици. Смятам, че на В.Левски такива работи нямаше да се случат. Кой умник е проверявал сектор Г и не е видял всички тези предмети. Аз не защитавам тези, които чупят, но исках да гледам мача. Не можах, заради действия, каквито не се случват никъде в Европа. Пък и нека ти напомня, кой започна това тъпо чупене първи.

Еми сърди се на тези, които изкъртиха решетките и изпотрошиха стадиона... на мача в Мездра на кой се сърди? :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот DrAvalanche » 28 фев 2011 17:53

vaskonti написа:Абе имам чувството, че падаш от небето. Да не би това да са първите подобни прояви в България? Колко пъти се е случвало подобно нещо с всяка агитка, включително и синята? Колко пъти сините фенове трошеха стадиони, замеряха полицията? Кога са ви изкарвали всички навън?
Извинявай, ама какво според теб ще се случи ако някой "направи забележка" на тия пияни олигофрени? :)
Как са се озовали камъни на трибуните? Не е ли работа на полицията да предотвратява вкарването на подобни павета?Или може би и ти смяташ, че в агитката има някакви юнаци, които къртят бетон с голи ръце? А как реши, че броят на хвърлените предмети показва броят на тези, които ги хвърлят? Да не би всеки да има право да хвърли само един предмет?
С две думи - имало е много по-големи изстъпления на фенове, но никога не се е стигало до изкарването на ВСИЧКИ от сектора! Заради 50 човека да го отнесат 3000! Наистина ли смяташ, че това е правилно действие?

Хайде сега погледни снимките в Гонг от сектор Г и после ми кажи това работа на 20 - 30 пияни непълнолетни олигофрена ли е? И след като можете да се репчите и хвърляте на полицаите, защо да не можете да направите забележка на "пияни олигофрени"?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 фев 2011 17:54

UltraBlue написа:
redpride написа:Я пак, какво? Пак ти казвам аз бях там. Да разгледах снимките, но кой е виновен за тези безредици. Смятам, че на В.Левски такива работи нямаше да се случат. Кой умник е проверявал сектор Г и не е видял всички тези предмети. Аз не защитавам тези, които чупят, но исках да гледам мача. Не можах, заради действия, каквито не се случват никъде в Европа. Пък и нека ти напомня, кой започна това тъпо чупене първи.

Еми сърди се на тези, които изкъртиха решетките и изпотрошиха стадиона... на мача в Мездра на кой се сърди? :?

На синьото БФС и на домакините, за организацията. Те пак не бяха виновни за нищо...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”