Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле

Мнениеот plamen etov » 17 апр 2009 07:19

koi4i написа:По-големи простотии от тия на Батков няма по света.Аз съм на 17 и го псувам.Жена ми ли ме бие.Ебати жизофреника.Малко ше го потраеме още ... Дее*а и стиснатия боклук дее*а

Бе на Бай Ганьо ,и булките на сините фенове ли почнаха да са му виновне ,егати нещастника :mrgreen: Жалко за привържениците на Левски ,не заслужават да се гаврят с тях по такъв начин :oops: :oops:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле

Мнениеот plamen etov » 17 апр 2009 07:23

delpi написа:
АСМ1899 написа:Тука съм съгласен с Батков! Правилно е това което е казал, лошо е че не е казал какво ще става с Левски занапред!

За мен е важно, че правим резил след резил. Локо Сф ни бие насред Герена с 3:0. Това сигурно ще се случи отново чак след 50-60 години, че ако не и повече. Е тогава срещу кой да недоволстват феновете??? Срещу мен ли? Хайде да гледаме фактите. Батков да спре да дава интервюта. Това е което аз искам. Ако ще дава нещо... това са пари. Ако не да се маха.

Абе братле като гледам от последните де години ,майче нещата не са във ваша полза,така че по-леко с прогнозите :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Re: Батков:Феновете на левски ги бият жените им

Мнениеот hongildon » 17 апр 2009 07:30

gugushito написа:ти си бахти наивника братле.... щом бай-ганьо предизвиква възхищение в теб, иди на лекар ! ама нищо.. да ви е жив и здрав още сто години да ви ръководи мъдро !!!

Да ,да такива са всички............ :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Мнениеот dimito » 17 апр 2009 09:05

Аз лично съм на мнение, че Батков трябва да остане(по-добре ли бяхме при Лафчис-ходихме да се молим за пари на всекиго, сега имаме ли финансови колабси като в чорбата). Както казваме всеки прави грешки и той доста е бъркал, но моето мнение отдавна съм го казал- НА ЛЕВСКИ МУ ТРЯБВАТ ЮНОШИТЕ В 1 СЪСТАВ. Доказано е, че ЛЕВСКИ е бил силен, когато е имало много хора от школата на ЛЕВСКИ в състава
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 17 апр 2009 09:15

За това с юношите съм напълно съгласен, макар че съм от ЦСКА и си мисля че единствения шанс да се развиват младите футболисти е например в БФС да приемат закон, с който всички клубове в "А" и "Б" групи да имат в състава си всеки мач поне по двама футболисти под 21год. и броя на чужденците да е ограничен на 4 или най много на 5-ма футболисти. По този начин ще имаме младежки нац. отбор, който ще се състои от играещи играчи, а не от такива каквито търкат пейките както е в момента, а с редуцирането на броя на чужденците ще спрем купуването на футболисти на КИЛО от Бразилия, Нигерия, Сенегал и тем подобни!
Лек ден на всички и приятна почивка събота и неделя.

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Мнениеот dimito » 17 апр 2009 09:20

Напълно съм съгласен с теб. Броя на чужденците трябва да е 5, но на терена да има двама или трима максимум. А юношите да са на терена по 2 за цял мач. Дано гонг да надигне гласност по този въпрос...
veselin111 написа:За това с юношите съм напълно съгласен, макар че съм от ЦСКА и си мисля че единствения шанс да се развиват младите футболисти е например в БФС да приемат закон, с който всички клубове в "А" и "Б" групи да имат в състава си всеки мач поне по двама футболисти под 21год. и броя на чужденците да е ограничен на 4 или най много на 5-ма футболисти. По този начин ще имаме младежки нац. отбор, който ще се състои от играещи играчи, а не от такива каквито търкат пейките както е в момента, а с редуцирането на броя на чужденците ще спрем купуването на футболисти на КИЛО от Бразилия, Нигерия, Сенегал и тем подобни!
Лек ден на всички и приятна почивка събота и неделя.
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 17 апр 2009 09:33

Този разсипник на Левски се чуди как да си отърве кожата. Вече две години се ебава с отбора на народа. А ако разчитаме на юношите, за какви юноши говорим в Левски. Най добрите им или ги изгониха( защото нямаха връзки или не си плащаха на подкупните треньори, другите са в чужбина и търкат пейката. Ако разчитаме на юношите на Левски , направо да си останем в дубала или догодина Б група, по- догодина Г.Изобсхо ще израснем. Естетвено че бай Ганьо трябва да си ходи , защото ако не го направи , Томов го погнаха съдиите, а тоя образ не ми е ясно как ще избяга от гнева на синята лавина.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 17 апр 2009 09:45

Дам мен жена ми ме счупва от бой ;), но поне имаме жени, а не сме евнуси :D

Иначе подкрепям, че акценът е друг, но не се подавайте на Батков. Нали ако иска да направи отбор само от юноши (дори и чужденци които са привлечени като юноши) Мазният мустак ТРЯБВА ДА ИЗВАДИ МНОГО ДОБРИ ПАРИ ЗА КАЧЕСТВЕНИ СКАУЛТИ, а не да ми прати Анатолий здравков, или Велев скаулт ;)
Всичко става с много пари и малко акъл ;)

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 17 апр 2009 09:59

Тука си прав , да намери юноши като Руни, Роналдо, Робиньо, и Кака , когато бяха на 17 години и тогава наистина ще си спаси кожата. но наистина- той вече няма пари за травестити, тръгнал юнака да екслоатира бездарни момченца. Еми ясно е- ще има плаща пари за банички и ще си спаси поне временно бизнеса- ще може да стреля по глигани, да издава вестник , да се прави на светска особа, абе байганьвска работа погледната отвсякъде. Мисли се за левия ташак на баба си, ама той наистина май е евнух. Най смешното е че мисли останалите за глупаци. Кво да го правиш- човещинка

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 17 апр 2009 10:17

baligo,
от краткото откъсче което ни предоставяш от интервюто на най-големият лескар и без лупа е видно , че др.Батков след спирането на големия кран от Юдея ни пробутва темата за юношите.
Всъшност голямата бройка юноши на БарЦа в мача с Мюнхен е плод на резИлтата 4:0 от първото мачле. В сериозните мачове Пеп пуска юношата на РеалМ-Ето`о, момчето от Академията на Френската футболна федерация в Клерфонтен Тиери А.мексиканския национал Рафа Маркас, бразилейрото Дани Алвеш, Кейта от Севиля, Туре от ДЮШ на АСЕК Абиджан, Саша Хлеб от страшилището БАТЭ , исландеца Ейдюр Гудьонсен
Хосе Мануел Пинто, Алберт Жоркера,Жерар Пике, Серхи Бускетс, Виктор Санчес, Педро Ледесма и Виктор Васкес са си посмъртни резерви.
Къркич, Меси и Пуйол са само изключения.
А рибарчето Валдес е до намиране на истински вратар.

Ако смяташ че заплащането на Меси и Пуйол е по-ниско от това на Анри - обратното е.

Върни се в “Архив”