Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Специално обръщение към Дучето

Мнениеот Samoyl » 28 фев 2011 17:17

Crap, понеже ти си много активен,а ме кефиш как мислиш ..попринцип."Милицията" не е виновна.Час и половина преди началото на мача група дечица, двайсетина на брой( бях в сектор В и се виждаше че са деца), почнаха да трошат ламарините и да ги мятат на пистата.Искаш да ми кажеш кой е виновен в ситуацията ? Полицията ? ПФК Левски ? Другите 2500 фенове които седяха и ги гледаха ? Обществото - все пак това са нашите деца ?... Не бързайте да обвинявате !

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 28 фев 2011 17:19

Гонг стига разъждавай първосигнално.Какви седалки в тази кошара?Стъпвал ли си там за да видиш за какво става дума.Стоманени отломки и павета.И мен да ме затиснат в някаква измислена клетка,когато съм дал 15 лева и аз ще троша,за да покажа някаква позиция.
Този път е ЦСКА,другият път ние,после Левски и Локо.Но ако гледаме само себе си,няма да се оправим.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 17:21

Samoyl написа:Crap, понеже ти си много активен,а ме кефиш как мислиш ..попринцип."Милицията" не е виновна.Час и половина преди началото на мача група дечица, двайсетина на брой( бях в сектор В и се виждаше че са деца), почнаха да трошат ламарините и да ги мятат на пистата.Искаш да ми кажеш кой е виновен в ситуацията ? Полицията ? ПФК Левски ? Другите 2500 фенове които седяха и ги гледаха ? Обществото - все пак това са нашите деца ?... Не бързайте да обвинявате !

Благодаря за топлите думи. ;)
Разбира се, че вината е в обществото. Последните 20 години си бяха изродски за цялата нация. Нормално е поколението ни да е такова.
Но в случаят си мисля, че тези неща можеха да се избегнат.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 17:22

sky1 написа:Гонг стига разъждавай първосигнално.Какви седалки в тази кошара?Стъпвал ли си там за да видиш за какво става дума.Стоманени отломки и павета.И мен да ме затиснат в някаква измислена клетка,когато съм дал 15 лева и аз ще троша,за да покажа някаква позиция.
Този път е ЦСКА,другият път ние,после Левски и Локо.Но ако гледаме само себе си,няма да се оправим.

Поредното много правилно мнение!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 фев 2011 17:22

Thsmith написа:единствената грешка на полицията е, че не започна на място да преглежда камерите и да пропуска по един от сектора... много лесно можеха да приберат 200 души, после да ги посинят от бой така, че да не им минава и през акъла да стъпят повече на стадиона и готово... проблема щеше да е решен и за в бъдеще

+ 1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 фев 2011 17:27

sky1 написа:..........И мен да ме затиснат в някаква измислена клетка,когато съм дал 15 лева и аз ще троша,за да покажа някаква позиция.....

За 15-те лева вината е у тези, които определиха цените за билетите за "Васил Левски" миналата година. Каквото повикало, такова се обадило. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 фев 2011 17:30

sky1 написа:Гонг стига разъждавай първосигнално.Какви седалки в тази кошара?Стъпвал ли си там за да видиш за какво става дума.Стоманени отломки и павета.И мен да ме затиснат в някаква измислена клетка,когато съм дал 15 лева и аз ще троша,за да покажа някаква позиция.

Пак ще поясня, защото никой не разбира какво имам предвид.
Престанете да ми говорите за клетки, кошари, ченгета и т.н.
Ако всеки ходи на мач просто да си гледа мача и да си подкрепя отбора, изобщо няма да има нужда от тия неща. Какво толкова не схванахте, не можах да разбера. На какъв стадион да стъпвам, бе професоре? Да ме утрепят ли? За това ли да ходя на стадиона? Ти явно си доста поръхностен човек, щом изобщо не схващаш какво имам предвид.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 17:31

redpride написа:Много лестно е да се обижда без да си лице в лице с човека, за когото говориш. Ти не беше в сектор Г на Герена за да говориш, какво се случи. Аз съм на 38 години, ходя на стадиона от близо 25 и такова нещо не съм виждал. Това, което направи полицията беше недопустимо за 21 век. Не може заради няколко души, две счупени огради и три-четири ракети да гониш 3500 човека. Да не говорим по какъв начин стана самото излизане. През входове широки по един метър. Аз бях най-отгоре, защото влязох с последните, но двама приятели са стояли посредата на сектора. След започването на мача е нямало мърдане на никъде. До мен дойдоха две момчета с билети за В сектор, но полицаите и тях ги вкарали в Г. Колко човека събира кошата? Не повече от 1500-2000 човека. Разбирате ли, че можеше да стане нещо страшно и да има смъртни случаи. Полицаите удряха хората пред тях, а те не можеха да мръднат и една крачка нагоре, защото беше пълно. Смятах,че след края на социализма никога няма да видя, как униформените бият наред, без да гледат, но уви пред мен пострадаха момичета, възрастни мъже и деца. Може би и за това ви е виновен Дучето. Той може да е всякакъв, но е навсякъде с нас, опитва се да е лидер. Не смятам, че в България има по-добра организация от на нашия фен клуб. Никой не ви дава право да критикувате след като сте си седели на топло пред телевизора, а ваши познати са били на косъм от трагедия. Омръзна ми от фенове на футбола, които дори златни стадиони да им направят пак няма да идват и пак някой ще им е крив. Запомнете феновете не са престъпници.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=188659 я пак?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 17:35

Ето за това е така- ние не сме общество, което гради, а знаем само да рушим... това ли е начина да покажеш позиция- ми вземи убий някой, тогава със сигурност ще я чуят тази ти позиция :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 фев 2011 17:40

sky1, много искам да те попитам нещо... Щото сега слушам и коментарите на водещите в Дарик, та ми хрумна.
Добре бе, ревете, че ви изхвърлиха от стадиона всички. Аз не казвам, че всички сте трошили седалки и сте хвърляли камъни по ченгетата. Обаче, я да ми кажеш, какво щеше да стане, ако полицията не беше постъпила по този начин? Дали ти, умнико, щеше да се прибереш жив и здрав у дома?
Никой не може да предвиди поведението на тълпата, разберете го!
Няма такова нещо.
Затова в такива случаи се постъпва по този начин - всички в кюпа и толкова. И аз да бях, и аз щях така да направя. Ама онзи ревял, онзи се дървил, другия псувал, четвърти бил невинен - изобщо не ме интересува! Всички до един вън и да се научите друг път.
Последна промяна от gong на 28 фев 2011 17:40, променено общо 1 път.
Когато си прост, то е завинаги!

Върни се в “Архив”