Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sky1
Контакти:

Re: Специално обръщение към Дучето

Мнениеот sky1 » 28 фев 2011 17:04

Чета сума ти теми и навсякъде се намира някой да обвини феновете и да ги сложи под общ знаменател.Няма как всички да бъдат сложени под общ знаменател-всички да сме гамени ,олигофрени,наркомани.Неможе да накараш някой платил 15 лева за билет и да го изкараш от стадиона.Някой тук казват -знаете ли как бие полицията в чужбина? Еми знам как бие полицията в чужбина.Ама полицията в чужбина бие ,когато има причина и там не бият за щяло и нещяло.Там няма как да те набутат в клетка,която не отговаря на никакви изисквания .Такъв филм там не съществува.Защото не дай си Боже стане ,нещо полицая и шефовете му ще берат бая ядове.
Фен съм на Ботев и напълно подкрепям феновете,без значение от кой отбор са.Въпреки,че брат ми е с голям чин в полицията и разбирам и тяхната страна.Но знайте,че тези случки са не случайни и това не е направено туко така.лошото и ,че за жалост искат да вкарат дори обикновения фен в борбата.Кой срещу кой това е дълга тема.Но за жалост във всяко стадо си има мърши и докато има нормални полицаи има и доста комплексари ,заради които има и тази омраза към тях от нормалните хора.Неможе,вчера на мача ни с Асеновеч тълпа от 2500 човека да ги прекарваш през една врата 1,5 м и да казваш,че организатора е виновен.А всъщност ти си си платил и очакваш да получиш нещо в замяна.И накрая някакъв селски полицай-дерибей да казва ,че щял да ме сложи на оная си работа и при показване на служебна карта да ти целува ръка.
Но това е България ,просто има ужасен вакуум и на всякъде е пълно с олигофрени-полиция,минестерства.
Подкрепа за феновете,тази игра е за нас .

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 28 фев 2011 17:07

Понеже ми се е случвало да съм бил на немалко мачове на Острова,написах няколко пъти какво е нужно да се направи,за да ги няма тези малоумници на мачовете.Но дори и на вас не ви прави впечатление какво написах,как да очаквам ,че Перуката ще се сети да направи необходимото.Журналисти,фенове,власт,ръководители-никой не знае какво е нъжно да се направи,а може би и не иска да го направи!
Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 фев 2011 17:07

Много лестно е да се обижда без да си лице в лице с човека, за когото говориш. Ти не беше в сектор Г на Герена за да говориш, какво се случи. Аз съм на 38 години, ходя на стадиона от близо 25 и такова нещо не съм виждал. Това, което направи полицията беше недопустимо за 21 век. Не може заради няколко души, две счупени огради и три-четири ракети да гониш 3500 човека. Да не говорим по какъв начин стана самото излизане. През входове широки по един метър. Аз бях най-отгоре, защото влязох с последните, но двама приятели са стояли посредата на сектора. След започването на мача е нямало мърдане на никъде. До мен дойдоха две момчета с билети за В сектор, но полицаите и тях ги вкарали в Г. Колко човека събира кошата? Не повече от 1500-2000 човека. Разбирате ли, че можеше да стане нещо страшно и да има смъртни случаи. Полицаите удряха хората пред тях, а те не можеха да мръднат и една крачка нагоре, защото беше пълно. Смятах,че след края на социализма никога няма да видя, как униформените бият наред, без да гледат, но уви пред мен пострадаха момичета, възрастни мъже и деца. Може би и за това ви е виновен Дучето. Той може да е всякакъв, но е навсякъде с нас, опитва се да е лидер. Не смятам, че в България има по-добра организация от на нашия фен клуб. Никой не ви дава право да критикувате след като сте си седели на топло пред телевизора, а ваши познати са били на косъм от трагедия. Омръзна ми от фенове на футбола, които дори златни стадиони да им направят пак няма да идват и пак някой ще им е крив. Запомнете феновете не са престъпници.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 фев 2011 17:08

Проблемът е, че в тази Държава всеки казва, че нямало закони. И, след като "няма закони" (което е пълна глупост), всички дебили правят каквото си искат. Истината е, че има закони, но не се прилагат. Друг е въпросът за възпитанието, самосъзнанието, родителите, учителите и т.н., но ще задълбаем много на дълбоко в темата.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 фев 2011 17:08

crap написа:
Lyubaka01 написа:
crap написа:Тея типове ги знаем всички кои са! Децата от СОУ'тата занят кои са! Полицията ли не ги знае? Няма смисъл да го водиме тоя спор, ясно е че полицията се ПРОВАЛИ за пореден път! Всички знаем кои са хулиганите, всички знаем, че те НЯМАТ място по стадионите! Обаче винаги така се случва, че някой ги пуска! Кой ги пуска-ПОЛИЦИЯТА ГИ ПУСКА!

Айде моля не се прави на ощипана девица! Ако полицията се беше опитала да изведе тия 100-тина дебила, останалите до 3000(или колкото бяха) водени от стадния инстинкт(с това не искам да обиждам никой) щяха да направят мазало...
Кажи ми ти ако беше на мястото на който беше там шеф на полицаите, какво щеше да направиш?

Защо да ги извежда, като можеше изобщо да не ги пуска?!

Crap, прехвърляш проблема от болната глава на здравата. Не съм 100% запонзат с фактите преди мача, но да предположим че 3000 фенове правят шествие без да чупят нищо из София и влизат на Герена. Нищо не нормално - смяташ ли че МИЛИЦИЯТА трябва да спре 200-300 фена, защото си мисли че те ще изпочупят всичко ? Ами ако ги спре тези 200-300, дали няма да се намерят други 200-300, които да направят същото ? В единия случай МИЛИЦИЯТА ще е виновна защото е спряла 200-300 мирни фена да гледат мача, а в другия случай МИЛИЦИЯТА е виновна, че е предотвратила нещо МНОГО по-голямо с тук таме пребит фен замерваш същата тази МИЛИЦИЯ с бетонени парчета ?!
Crap, мисля че грешиш. Според мен Полицията се справи добре. Лошо се справиха самите фенове и техният вожд, който както винаги за нищо не е виновен !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 17:09

sky1 написа:Чета сума ти теми и навсякъде се намира някой да обвини феновете и да ги сложи под общ знаменател.Няма как всички да бъдат сложени под общ знаменател-всички да сме гамени ,олигофрени,наркомани.Неможе да накараш някой платил 15 лева за билет и да го изкараш от стадиона.Някой тук казват -знаете ли как бие полицията в чужбина? Еми знам как бие полицията в чужбина.Ама полицията в чужбина бие ,когато има причина и там не бият за щяло и нещяло.Там няма как да те набутат в клетка,която не отговаря на никакви изисквания .Такъв филм там не съществува.Защото не дай си Боже стане ,нещо полицая и шефовете му ще берат бая ядове.
Фен съм на Ботев и напълно подкрепям феновете,без значение от кой отбор са.Въпреки,че брат ми е с голям чин в полицията и разбирам и тяхната страна.Но знайте,че тези случки са не случайни и това не е направено туко така.лошото и ,че за жалост искат да вкарат дори обикновения фен в борбата.Кой срещу кой това е дълга тема.Но за жалост във всяко стадо си има мърши и докато има нормални полицаи има и доста комплексари ,заради които има и тази омраза към тях от нормалните хора.Неможе,вчера на мача ни с Асеновеч тълпа от 2500 човека да ги прекарваш през една врата 1,5 м и да казваш,че организатора е виновен.А всъщност ти си си платил и очакваш да получиш нещо в замяна.И накрая някакъв селски полицай-дерибей да казва ,че щял да ме сложи на оная си работа и при показване на служебна карта да ти целува ръка.
Но това е България ,просто има ужасен вакуум и на всякъде е пълно с олигофрени-полиция,минестерства.
Подкрепа за феновете,тази игра е за нас .

sky1, напълно си прав! За жалост обаче, дори и след безумие от рода на това, което се на мача между Левски и ЦСКА, пак няма да се намери управник, който да понесе отговорност! Какви ги пиша... какъв управник, то изобщо няма да се намери човек, който да понесе отговорност! Защото няма гражданска позиция! Хората си мислят, че на мачовете ходят само някви дебили, наркомани! Защото българина е такава порода...
Последна промяна от crap на 28 фев 2011 17:13, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 28 фев 2011 17:12

toq gong e 4isto govedo i pristrastiqta mu se vijdat ot komentara deto e napravil policiqta za poreden put nadvishi pravomoshtiqta si i tova izgonvane go nqma nikude drugade PO CQL SVQT TAKA 4E SMURT ZA GOVEDATA I LEVSKI OLE SUZDADENI OT MVR

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 17:12

Кролик написа:Crap, прехвърляш проблема от болната глава на здравата. Не съм 100% запонзат с фактите преди мача, но да предположим че 3000 фенове правят шествие без да чупят нищо из София и влизат на Герена. Нищо не нормално - смяташ ли че МИЛИЦИЯТА трябва да спре 200-300 фена, защото си мисли че те ще изпочупят всичко ? Ами ако ги спре тези 200-300, дали няма да се намерят други 200-300, които да направят същото ? В единия случай МИЛИЦИЯТА ще е виновна защото е спряла 200-300 мирни фена да гледат мача, а в другия случай МИЛИЦИЯТА е виновна, че е предотвратила нещо МНОГО по-голямо с тук таме пребит фен замерваш същата тази МИЛИЦИЯ с бетонени парчета ?!
Crap, мисля че грешиш. Според мен Полицията се справи добре. Лошо се справиха самите фенове и техният вожд, който както винаги за нищо не е виновен !

Аз казах, че всички ги знаеме кои са тия дето чупят, рушат и се бият. Никой неможе да ме убеди, че полицията не ги знае! Има си начини, закона е на страната на пилицията. Най-малкото което могат да направят е една "хайка" след мача. Да ги пречакат отвън, на входа. Но това неможе да стане на мач от рода на Левски-ЦСКА, а на някой с по-малко публика. Живеем в 2011 година! Има начини. От вътре може да се заснеме всичко, и с жива връзка да се гледа от вън. Спокойно могат да се изловят всички надрусани и пияни изроди... но е явно, че ченгето не му стига акъла...
YA GUNNERS YA

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 28 фев 2011 17:15

Този мач не трябваше да се играе на Герена.По нататък,всичко останало е следствие от това.Кой го е допуснал и кой е наврял 3000 човека в тази кошара в която съм пресъствал и не е за повеча от 1000 човека ,той да дава обяснения.Хайде управниците набутат агитката на някой чужд отбор в толкова място,като са големите капацитети и са им важни телевизионните права.Лошото е ,че управлението на Перуката ни довърши.Лошото, е че вече футбола в България се използва за политически цели,което е стар номер в други държави.Жалко за феновете и България.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 фев 2011 17:16

emarkon написа:toq gong e 4isto govedo i pristrastiqta mu se vijdat ot komentara deto e napravil policiqta za poreden put nadvishi pravomoshtiqta si i tova izgonvane go nqma nikude drugade PO CQL SVQT TAKA 4E SMURT ZA GOVEDATA I LEVSKI OLE SUZDADENI OT MVR

Теб изобщо няма да те коментирам.
Само да попитам - ти колко седалки изкърти, олигофрен?
Когато си прост, то е завинаги!

Върни се в “Архив”