Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
ТАКА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЙСТВА МИЛИЦИЯТА?
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Специално обръщение към Дучето
YA GUNNERS YA
Дучето е обикновен гамен, не очаквайте много от него. Но все пак наистина не е редно другите да страдат заради дучеподобните наркомани и идиоти.
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
bigbonusprize написа:vaskonti,
само дето досега никога не бях виждал, фенове да целят хора със сигнални ракети и то вътре на стадиона... Говоря за България. Полицията беше тотално неадекватна, но и вашите гаменчета минаха всякакви граници...
Ясно, значи ако е с павета и седалки проблем няма, но когато хвърчат и пиратки, проблема е сериозен, направо военен. Припомни ми всъщност, случвало ли се е друг път някога сигнални ракети да падат около играчи, треньори, деца и който и да е?
Не казвам, че олигофрените не минаха граници, напротив. Казвам, че е имало много по-опасни сцени без полицията да действа и наполовина толкова "стриктно". Това е абсолютен факт. Няма никакво оправдание заради 50-100 човека, както и заради това, че някой го мързи да си свърши работата предварително, да го отнесат 3000 човека, 99% от които са си отишли на мач да гледат и да покрепят отбора най-нормално!
Да не говорим, че тия 100 човека са толкова смели защото са овце и чакат "тарторите" да скочат за да скочат и те. Тоест проблема идва от не повече от 20 човека, които надъхват пияните малоумници. Ако полицията не може да се справи с толкова хора, то по-добре въобще да не се занимават с подобна дейност.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
Какво пък ти е виновна полицията на тебе, бе отворко?
Ти излизал ли си от жалката си дупка да видиш как бие полицията в другите държави?
Или типично по български - всички останали са виновни, само не аз.
Когато си прост, то е завинаги!
crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
А как трябваше да действа? Да чака да има някой убит ли? Или да изчака нахлуят малоумниците на терена? Тогава сигурно щеше да питаш "Защо полицията не направи нищо"... Знаеш ли какво щеше да стане, ако полицията се беше опитала да изкара примерно 100човека? Айде стига сте се правили на невинни агънца!
-
- Контакти:
Според мен правилно постъпиха полицаите...
Не съм фен на Левски или ЦСКА
Не съм фен на Левски или ЦСКА
Какво ми е виновна ПОЛИЦИЯТА?
ЖАЛЪК БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!!
Трябваше ли пак да има умрели? Изпотъпкани? Пребити? КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ЗА ДА ИМА ВИНОВЕН?!
Докато има такива като тебе, gong, България ще е жалка държава, защото обществото прави държавата!
ЖАЛЪК БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!!
Трябваше ли пак да има умрели? Изпотъпкани? Пребити? КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ЗА ДА ИМА ВИНОВЕН?!
Докато има такива като тебе, gong, България ще е жалка държава, защото обществото прави държавата!
YA GUNNERS YA
Абе ти нормален ли си, или си един от онея, дето още с влизането си на стадиона почват да громят?

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Lyubaka01 написа:crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
А как трябваше да действа? Да чака да има някой убит ли? Или да изчака нахлуят малоумниците на терена? Тогава сигурно щеше да питаш "Защо полицията не направи нищо"... Знаеш ли какво щеше да стане, ако полицията се беше опитала да изкара примерно 100човека? Айде стига сте се правили на невинни агънца!
Тея типове ги знаем всички кои са! Децата от СОУ'тата занят кои са! Полицията ли не ги знае? Няма смисъл да го водиме тоя спор, ясно е че полицията се ПРОВАЛИ за пореден път! Всички знаем кои са хулиганите, всички знаем, че те НЯМАТ място по стадионите! Обаче винаги така се случва, че някой ги пуска! Кой ги пуска-ПОЛИЦИЯТА ГИ ПУСКА!
Последна промяна от crap на 28 фев 2011 16:47, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
Струва ми се, че се въртим около едно и също нещо вече 3 дни, ане мислим как да се реши проблема. Станалото - станало... Да - не бе приятно, да - отвратително беше, да - никой от отговорните фуражки не излезе и каза аз разпоредих това действие и ако имаше задушени и премазани хора, аз щях да нося отговорността... Няма и да го направят, това е ясно.
Важното е от тук нататък да не се случва повече, или ако има инциденти, то хората, които ги правят да се видят от всички и да се накажат както трябва.
На въпроса как да отсеем зрънцата отговорът е толкова елементарен, че чак ме е яд, че досега не се прилага. В играта пейнтбол се използват патрони с боя. Толкова ли е трудно полицаите да се "въоръжат" с такива И ПРОСТО ДА МАРКИРАТ ВИНОВНИЦИТЕ. След това на изходите - на всеки му според заслуженото.
Може да изглежда елементарно и глупаво, но ми се струва, че ще е най-ефективно като за начало.
Важното е от тук нататък да не се случва повече, или ако има инциденти, то хората, които ги правят да се видят от всички и да се накажат както трябва.
На въпроса как да отсеем зрънцата отговорът е толкова елементарен, че чак ме е яд, че досега не се прилага. В играта пейнтбол се използват патрони с боя. Толкова ли е трудно полицаите да се "въоръжат" с такива И ПРОСТО ДА МАРКИРАТ ВИНОВНИЦИТЕ. След това на изходите - на всеки му според заслуженото.
Може да изглежда елементарно и глупаво, но ми се струва, че ще е най-ефективно като за начало.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН