Евала за добре оформената тема.
Само че моя глас отива в полза на любимия ми отбор - Черноморец!
Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Мисля, че ще победим със същия резултат, с който бихме подуенци!
Нека не се превъзнясаме в небесата сега.Нека и не търсим непременно резултат.Ясно е ,че след победата на Литекс в перник,титлата е по скоро мираж.Нека да искаме добра игра,себераздаване,утвърждаване на младите ,а резултатите ще дойдат,рано или късно те ще са факт!
очаквам равностоен мач. Черноморец са много корав отбор, който трудно допуска голове. Вярно е, че също вкарва трудно, но в съвременния футбол май печелят защитите.
Предстои да видим дали защитата на ЦСКА ще изглежда също толкова безкомпромисна като срещу Левски, но там нещата със сигурност ще са по-добре, след като Виданов го няма...това е най-добрата новина за червения отбор - вече на треньора не се налага да се съобразява с налаганото от мениджърите недоразумение Павел Виданов.
все пак като прогноза: 1-2 за ЦСКА.
Предстои да видим дали защитата на ЦСКА ще изглежда също толкова безкомпромисна като срещу Левски, но там нещата със сигурност ще са по-добре, след като Виданов го няма...това е най-добрата новина за червения отбор - вече на треньора не се налага да се съобразява с налаганото от мениджърите недоразумение Павел Виданов.
Ако повторят играта , както в Подуене , мисля че ще победим с 0:2 , не знам как ще изглежда отбора на Черноморец при Антон Велков .
When you walk..
Azz написа:очаквам равностоен мач. Черноморец са много корав отбор, който трудно допуска голове. Вярно е, че също вкарва трудно, но в съвременния футбол май печелят защитите.
Имай предвид, че както трудно допускат трудно и вкарват, тъй че ако им вкараме няма как да се върнат, поне ако защитата ни е на нивото от Подуене. Надявам се на победа без неприятни изненади, защото Черноморец са способни, въпреки че Балата вече го няма.
Много труден мач. Черноморец са супер гаден-дефанзивен отбор и е трудно да им се вкара гол. Гледах мача им с Академик и не ме впечатлиха, но срещу ЦСКА ще е различно. Важното е нашите играчи да не се главозамаят от победата срещу Левски и да излязът мотивирани в Бургас. Вярвам, че ще победим и ще тръгнем нагоре. Трудно ще настигнем Литекс, но нека поне до последно да побеждаваме пък ще видим.
- Локомотив1926
- Контакти:
Черноморец трудно бележат но са доста сттабилни в защита . Първия кръг подцениха противника , но срещу ЦСКА всеки в бг е мотивиран . Прогноза 0:0 

Parmalat написа:Доста по-добре направена тема за мача БРАВО!Дано и занапред правиш такива теми!Моята прогноза съм я казал 1-0 за Черноморец.
Моята прогноза е 0:3.
- hristo1306
- Контакти:
Локомотив1926 написа:Черноморец трудно бележат но са доста сттабилни в защита . Първия кръг подцениха противника , но срещу ЦСКА всеки в бг е мотивиран . Прогноза 0:0
мача е 1 / 2 няма да ви пълним гушите или или