Къде са отборите от Италия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Къде са отборите от Италия?

Мнениеот smash_the_reds » 16 апр 2009 23:54

Искам да ви задам един въпрос:
Защо няма нито един италиански отбор в полуфиналите на ЕКТ ?Нали Италия има едно от най-силните първенства,а за някои дори е най-силното.Интересно ще ми е вашето мнение!
Изображение Изображение

lumpen

Re: Къде са отборите от Италия?

Мнениеот lumpen » 16 апр 2009 23:57

smash_the_reds написа:Искам да ви задам един въпрос:
Защо няма нито един италиански отбор в полуфиналите на ЕКТ ?Нали Италия има едно от най-силните първенства,а за някои дори е най-силното.Интересно ще ми е вашето мнение!

След скандала с оговорените мачове италианците дръпнаха малко назад ама ша се върнат не им се притеснявай......

Потребителски аватар
[1948]CSKA
Контакти:

Мнениеот [1948]CSKA » 17 апр 2009 00:01

Маниги тия жабари..ми къде са в тех са си като наще отбори :D

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 17 апр 2009 00:03

Ще ти отговоря!
Интер никога не са били турнирен боец, ама с подкрепата на съдии и други странични фактори станаха шампиони! В ЕКТ се видя закъде са!
Ювентус с тоя треньор са за никъде! Пък и тия наказания им дойдоха в повече! До 1-2 сезона пак ще са фактор!
Милан с тоя треньор и с тия играчи не са за ЕКТ! Всички занем какъв отбор бяха до преди 2 сезона! Скоро пак ше покажат това което трябва! Поне аз се надявам де!
Удинезе са стойностен отб ор, но нямат манталитет на победител! Гледал съм ги и си мисля, че малко се стряскат срещу един не чак толкова добър отбор, но много мотивиран!
Фиорентина бяха фактор преди време като играеше неповтирмия Батистута там!
Трябва малко време след тия скандали нза да се върнат в ЕКТ! Това ще стане до 1-2 сезона! Все пак английските отбори имат да плащат огромни дългове и ще закъсат! Просто перидода е такъв! Надявам се не съм обидил никой!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

lumpen

Мнениеот lumpen » 17 апр 2009 00:05

[1948]CSKA написа:Маниги тия жабари..ми къде са в тех са си като наще отбори :D

Въпреки сложната инверсия каято си вкарал в това иначе просто изречение, аз мноо ше се радвам да има няква база за сравнение на нашите и италианските тимове....

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 17 апр 2009 00:13

lumpen написа:След скандала с оговорените мачове италианците дръпнаха малко назад ама ша се върнат не им се притеснявай......

Грамотен си... има тема за българска граматика и други такива непознати за теб неща ;)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 17 апр 2009 00:16

Колкото и да е нелогично,италиясникте отбори нямат добри защити

lumpen

Мнениеот lumpen » 17 апр 2009 00:35

naso написа:
lumpen написа:След скандала с оговорените мачове италианците дръпнаха малко назад ама ша се върнат не им се притеснявай......

Грамотен си... има тема за българска граматика и други такива непознати за теб неща ;)

Непознати катоо ааа Сестра ти?????

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 апр 2009 00:35

ACM1899-единствената,която я нямаме я изтървахме от простотия :evil:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 17 апр 2009 00:40

smash_the_reds написа:ACM1899-единствената,която я нямаме я изтървахме от простотия :evil:

Ниущо на тоя свят не остава ненаказано! ;)

LUMPEN вече е разпети петък, айде да те разпна на кръст! В чест на Спасителя!Ако си божие угодно същество може ид а възкръснеш, а ако не просто си поредното изчадие адово!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Футбол - Свят”