Искам да ви задам един въпрос:
Защо няма нито един италиански отбор в полуфиналите на ЕКТ ?Нали Италия има едно от най-силните първенства,а за някои дори е най-силното.Интересно ще ми е вашето мнение!
Къде са отборите от Италия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде са отборите от Италия?
smash_the_reds написа:Искам да ви задам един въпрос:
Защо няма нито един италиански отбор в полуфиналите на ЕКТ ?Нали Италия има едно от най-силните първенства,а за някои дори е най-силното.Интересно ще ми е вашето мнение!
След скандала с оговорените мачове италианците дръпнаха малко назад ама ша се върнат не им се притеснявай......
- [1948]CSKA
- Контакти:
Маниги тия жабари..ми къде са в тех са си като наще отбори 

Ще ти отговоря!
Интер никога не са били турнирен боец, ама с подкрепата на съдии и други странични фактори станаха шампиони! В ЕКТ се видя закъде са!
Ювентус с тоя треньор са за никъде! Пък и тия наказания им дойдоха в повече! До 1-2 сезона пак ще са фактор!
Милан с тоя треньор и с тия играчи не са за ЕКТ! Всички занем какъв отбор бяха до преди 2 сезона! Скоро пак ше покажат това което трябва! Поне аз се надявам де!
Удинезе са стойностен отб ор, но нямат манталитет на победител! Гледал съм ги и си мисля, че малко се стряскат срещу един не чак толкова добър отбор, но много мотивиран!
Фиорентина бяха фактор преди време като играеше неповтирмия Батистута там!
Трябва малко време след тия скандали нза да се върнат в ЕКТ! Това ще стане до 1-2 сезона! Все пак английските отбори имат да плащат огромни дългове и ще закъсат! Просто перидода е такъв! Надявам се не съм обидил никой!
Интер никога не са били турнирен боец, ама с подкрепата на съдии и други странични фактори станаха шампиони! В ЕКТ се видя закъде са!
Ювентус с тоя треньор са за никъде! Пък и тия наказания им дойдоха в повече! До 1-2 сезона пак ще са фактор!
Милан с тоя треньор и с тия играчи не са за ЕКТ! Всички занем какъв отбор бяха до преди 2 сезона! Скоро пак ше покажат това което трябва! Поне аз се надявам де!
Удинезе са стойностен отб ор, но нямат манталитет на победител! Гледал съм ги и си мисля, че малко се стряскат срещу един не чак толкова добър отбор, но много мотивиран!
Фиорентина бяха фактор преди време като играеше неповтирмия Батистута там!
Трябва малко време след тия скандали нза да се върнат в ЕКТ! Това ще стане до 1-2 сезона! Все пак английските отбори имат да плащат огромни дългове и ще закъсат! Просто перидода е такъв! Надявам се не съм обидил никой!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
[1948]CSKA написа:Маниги тия жабари..ми къде са в тех са си като наще отбори
Въпреки сложната инверсия каято си вкарал в това иначе просто изречение, аз мноо ше се радвам да има няква база за сравнение на нашите и италианските тимове....
lumpen написа:След скандала с оговорените мачове италианците дръпнаха малко назад ама ша се върнат не им се притеснявай......
Грамотен си... има тема за българска граматика и други такива непознати за теб неща

ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Колкото и да е нелогично,италиясникте отбори нямат добри защити
naso написа:lumpen написа:След скандала с оговорените мачове италианците дръпнаха малко назад ама ша се върнат не им се притеснявай......
Грамотен си... има тема за българска граматика и други такива непознати за теб неща
Непознати катоо ааа Сестра ти?????
- smash_the_reds
smash_the_reds написа:ACM1899-единствената,която я нямаме я изтървахме от простотия
Ниущо на тоя свят не остава ненаказано!

LUMPEN вече е разпети петък, айде да те разпна на кръст! В чест на Спасителя!Ако си божие угодно същество може ид а възкръснеш, а ако не просто си поредното изчадие адово!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!