Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 13:58

ss_killer написа:колега явно не си ме разбрал правилно, аз не защитавам Батков, аз обичам отбора си и не ме вълнува кой е начело на отбора. Защо когато дойде Мъри всички бяха готови да го линчуват заради загубата от беверен ако си спомняш и 2-3 години по-късно нямаше по-добър от него, защо Мъри си тръгна така позорно от ЛЕВСКИ като по негово време отбора игра знаменити мачове??? защо,защо??? дали когато изгониха Стоилов от сектор Б не се чуваха усвирквания и недоволсто от играта, нищо че се подмладяваше отбора. и последно да те питам как мислиш кой треньор в света ще може да направи много силен отбор за един полусезон без да са обиграни??
пп: не оправдавам играчите за бездушната игра срещу цска в тоя мач не трябва допълнително да те надъхват нито треньори, нито ръководители.

Спор няма за Мъри... абсолютно си прав. Когато го изгониха аз лично не съм чувал освирквания по негов адрес откъм сектор Б. Тогава, дори когато падахме го подкрепяхме и пеехме 10 минути след мач и Само Левски обичаме те. Той беше може би едиственият треньор, който имаше толкова голяма подкрепа от публиката, но това е и напълно разбираемо. А за Ясен... имаше цяла зама- 2-3 мсеца да обиграва този отбор, още повече че тези хора играха заедно и през есента, така че не е заварил напълно несработен състав. А играта на отбора върви все по надолу и надолу. След онзи мач срещу Спортинг, деградираме със всеки изминал мач- изключение правят само мачовете срещу Лил и Спортинг тук. Нима не помниш Сливен, Литекс , Локо Пд., Славия(там ако не беше тая дузпа губехме мача) та се стигне до това жалко подобие на отбор, което бяхме в Събота. Аз не мога да не забележа, че вървим се в една посока, и тя е надолу... за това мисля че Ясен трябва да си понесе отговорността, а с него и Гозно.
Последна промяна от UltraBlue на 28 фев 2011 14:05, променено общо 2 пъти.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 фев 2011 14:00

Треньор на Левски трябва да стане Димитър Димитров — Херо !!! Много голям Левскар и треньор !!!
Последна промяна от balef на 28 фев 2011 14:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 14:01

balef написа:Треньор на Левски трябва да стане Димитър Димитров — Херо !!!

Херо става само за вътрешна консумация... същият е като Вили вуцов- ставете го.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 фев 2011 14:02

Всеки път едно и също-кой е виновен. Това е футбол, не е процес. Затова сменете оптиката - не кой е виновен, а защо ЦСКА и ни надигра, и ни би. Най-напред нека да чуем професионален отговор от тези, които трябва да знаят - за съжаление след погрома, защо стана така. Ама не с мантри като "нещо е сбъркано в подготовката" или "ние самите се изненадахме". Да направят анализ тези, които управляват едно или друго звено в системата, да ни кажат къде и как сбъркаха и защо така се изненадват играчите. После ние също можем да потърсим причините.
След това тия, които анализират, да обяснят как тези причини ще бъдат елиминирани. И ние после също можем да кажем как. Любопитен съм мъжкарите кога по мъжки ще се изправят пред нас и ще кажат по мъжки исктината. А сега - Яско или Херо, Батков или шейх от Бахрейн ... дрън-дрън ...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 фев 2011 14:06

И още нещо - като начало - защо никой никъде не каза, че ЦСКА играят много силно (не говоря за медии). Кой къде е гледал, кой какво е разбрал?

Потребителски аватар
1лс
Контакти:

Мнениеот 1лс » 28 фев 2011 14:07

какъв манталитет бе нашиа,миналата година колко ги изгонихте от кочината.аре молятисе,но ако и от черноморец се изданим Ясен е чао :mrgreen:

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 28 фев 2011 14:07

/quote]
Спор няма за Мъри... абсолютно си прав. Когато го изгониха аз лично не съм чувал освирквания по негов адрес откъм сектор Б. Тогава, дори когато падахме го подкрепяхме и пеехме 10 минути след мач и Само Левски обичаме те. Той беше може би едиственият треньор, който имаше толкова голяма подкрепа от публиката, но това е и напълно разбираемо. А за Ясен... имаше цяла зама- 2-3 мсеца да обиграва този отбор, още повече че тези хора играха заедно и през есента, така че не е заварил напълно несработен състав. А играта на отбора върви все по надолу и надолу. След онзи мач срещу Спортинг, деградираме със всеки изминал мач- изключение правят само мачовете срещу Лил и Спортинг тук. Нима не помниш Сливен, Локо Пд., Славия(там ако не беше тая дузпа губехме мача) та се стигне до това жалко подобие на отбор, което бяхме в Събота. Аз не мога да не забележа, че въвим се в една посока, и тя е надолу... за това мисля че Ясен трябва да си понесе отговорността, а с него и Гозно.[/quote]колега ама то с тази постоянна смяна на треньорите не съм сигурен че отбора ще се оправи. Сега искаме Херо ок. Идва човека и недай си боже падаме от Ловеч и махаме го щото не е постигнал победа, то като се завъртиш в тоя омагьосан кръг излизане няма
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 14:08

Странджата написа:И още нещо - като начало - защо никой никъде не каза, че ЦСКА играят много силно (не говоря за медии). Кой къде е гледал, кой какво е разбрал?

Аз не мисля че те играят много силно, но това ще се види, когато се изправят срещу отбор, който не играе толкова трагично, както нас- може би на гостуването им на Литекс(макар че и те не знма дали са вързали много много).

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 фев 2011 14:11

UltraBlue написа:
balef написа:Треньор на Левски трябва да стане Димитър Димитров — Херо !!!

Херо става само за вътрешна консумация... същият е като Вили вуцов- ставете го.

Пич, в момента нямаме треньор и за вътрешна консумация, какво остава за външна. Аз почвам да се притеснявам дали изобщо ще се класираме за евротурнирите.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 14:11

ss_killer написа:колега ама то с тази постоянна смяна на треньорите не съм сигурен че отбора ще се оправи. Сега искаме Херо ок. Идва човека и недай си боже падаме от Ловеч и махаме го щото не е постигнал победа, то като се завъртиш в тоя омагьосан кръг излизане няма

Съграсен съм, но при един нов треньор сметка ще му се търси едва през есента... според мен проблемът е в това че нямаме треньор, който да нареди тези футболости и да им каже как да играят в даден мач. Ние играем едно и също всеки път и е нормално да ни "разгадаят". Те и червените си го казаха след мача- треньора им казал да спрат Дарко, оттам няма кой да дава пасове на Дембеле, и резултата го знаем. Аз не съм за Херо- както казах за мен той не е по различен от Вили Вуцов и става само за вътрешна консумация. Според мен трябва да се привлече Илиян Илиев. Друга алтернатива би бил Гочето или Мъри, но за жалост Мъри няма да доийде точно сега.

Върни се в “Архив”