Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 13:22

n0_FeArBG написа:
Old_death написа:
Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
от chelseabg на 28 Фев 2011 13:45

Вие феновете на Левски и най-вече ръководството са ненормални
Една загуба и сте готови да уволните всеки,няма отбор в света който да не губи дори Барса и Реал,а какво остава за наще отбори които са с почти изравнени възможности
Няма как в едно слабо първенство да има тотален доминант който да бие с лекота всичко,нормално е 5-6 отбора да се борят и да се побеждават..

Абсолютно те подкрепям.Тази реакция е показателна за синия манталитет.Същия тоя дует бе качен в небесата есента,когато загубихме след гол,благодарение на затворените за нарушението на Дембеле преди това съдийски очи и страхливата игра на Левски.Сега след загубата от нас сте готови да ги разпънете на кръст!Лично моето мнение е,че нито единия става за ръководител,нито другия за треньор,но това си е ваш проблем!

Къв син манталитет бе,ненормалник?!Кой от лятото до края на есента смени 2-3 тренера,а?Големи забравани сте...ма като ти гледам и ника,не се учудвам,сигурно си дърт и не помниш!Мразя да се заяждам,но...тва твойто си е за заяждане!Много ми е чудно,защо тогава не ревяхте за нарушение...но да не се връщаме назад в миналото! ;)

[offtopic]2-3 :? Кажи си му ги направо- 6[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 фев 2011 13:22

Бившият футболист на Левски Георги Иванов-Геша определи като голям срам загубата на Левски в дербито. Като футболист в периода 1993/96 г. той редовно биеше ЦСКА – първо с Добруджа, после по-често с Левски. Вкарал е и няколко гола на червените.
- Това, което стана в събота, е най-големият срам, който съм виждал на Герена – каза Геша. - Защо обаче никой от журналистите не попита Ясен Петров къде бе по това време преди една година? Аз ще припомня – беше бояджия на строителен обект в Германия и играеше в пета дивизия. Някой може ли да ми каже как се казва помощникът на Ясен в момента? Всичко това е срамно за отбор като Левски.
Той смята, че с този спортно-технически щаб сините няма да играят футбола, който им приляга, и трудно могат да печелят титли и купи.
- С тези пловдивски сладури Левски става един обикновен отбор. Писна ми от послушници в българския футбол – допълни Иванов

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 28 фев 2011 13:23

Не е редно след една загуба да говорим за смяна на треньора. Все пак забравихте ли хубавите мачове, които отбора изигра през пролетта? Предполагам че за тях и Ясен има заслуга.Мъката от загубата е голяма, а срама че червените танцуваха насред Герена е незабравим, но в крайна сметка това е спорта. Ние трябва да подкрепим отбора и да сме на стадиона, защото иначе пък съвсем няма да го бъде отбора!
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 13:23

ss_killer написа:
nostradamus написа:
ss_killer написа:еееееееееееее писна ми вече!
една загуба и се почва смяна на треньора, на спортния директор, на собственика, ай стига бе всички ни боли, че точно от цска паднахме, но нима Реал не паднаха от Барса с 5-0. Работата на феновете е да си подкрепят отбора!
Аз не обичам треньора на отбора, нито пък директорите и собственика, аз обичам само ЛЕВСКИ и отбора ще го има дори и тях да ги няма запомнете го
!

Това което подкрепяш в момента не е Левски,а ПФК Баткоф 1911.

Стига бе! това че говори и прави простотии не значи нищо! Айде който е по-тарикат да се бръкне и да купи отбора па ние като истински българи ще му намираме кусурите. Батков не е най-подходящия собственик за отбора, но като няма друг това е положението. Само да те питам ти през есента не се ли радваше на победите в европа на "пфк Левски ад 1911"? Моля те отговори ми изкрено!

Нека Батков му сложи нормална цена, пък да видим дали наистина няма кой друг да го купи... иначе само говорим наизуст работи. А Батков е толкова грешник пред отбора и нас феновете, че се чудя как може да го защитавате... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 13:27

emko написа:Не е редно след една загуба да говорим за смяна на треньора. Все пак забравихте ли хубавите мачове, които отбора изигра през пролетта? Предполагам че за тях и Ясен има заслуга.Мъката от загубата е голяма, а срама че червените танцуваха насред Герена е незабравим, но в крайна сметка това е спорта. Ние трябва да подкрепим отбора и да сме на стадиона, защото иначе пък съвсем няма да го бъде отбора!

Имаше доста хубави неща, спор няма, но имаше и не малко лоши... онова 5-0 от Спортинг, глупавата загуба от Лил във Франция, пропиляването на мисля 5 точки аванс от Литекс и докарването до - 8 сега, а и този срам онзи ден за мен е повече от всичко изброено до сега. И в голяма степен вина за него има Ясен :!:

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 28 фев 2011 13:28

Още 1 път се потвърждава тезата, че да си левскар е болестно състояние. Преди 2-3 месеца говорехте НА ЯСЕН ФУТБОЛА МУ Е ЯСЕН; МНОГО ДОБЪР и пр. Сега туко що започнал сезона почнахте да уволнявате. Само супер супер смешни фенове без абсолютно никаква работа могат да пускат такива теми.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 фев 2011 13:32

emko написа:Не е редно след една загуба да говорим за смяна на треньора. Все пак забравихте ли хубавите мачове, които отбора изигра през пролетта? Предполагам че за тях и Ясен има заслуга.Мъката от загубата е голяма, а срама че червените танцуваха насред Герена е незабравим, но в крайна сметка това е спорта. Ние трябва да подкрепим отбора и да сме на стадиона, защото иначе пък съвсем няма да го бъде отбора!
Не е една загуба, а поредица от слаби срещи. И то още от миналия сезон. Тогава и в есенния мач с ЦСКА едвам бихме, а тогава ги водеше недоразумението Дочев. Ами Черноморец, Сливен, Локо Пд, Литекс и Славия колко са? Отделно, че въпреки една две победи в ЛЕ пак сме последни в групата без гол на чужд терен. Какво, да чакаме да изпаднем и тогава да махнем Ясен?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 фев 2011 13:33

CapO написа:Още 1 път се потвърждава тезата, че да си левскар е болестно състояние. Преди 2-3 месеца говорехте НА ЯСЕН ФУТБОЛА МУ Е ЯСЕН; МНОГО ДОБЪР и пр. Сега туко що започнал сезона почнахте да уволнявате. Само супер супер смешни фенове без абсолютно никаква работа могат да пускат такива теми.
Явно не си чел достатъчно, щом говориш така.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 28 фев 2011 13:36

Незнам вие левскарите сте неблагодарни,изведниж сте сигорно че ще биете с 4:0 после на другия ден искате да махнат Ясен и Гаррата,просто защитата на ЦСКА беше много добра затова не вкарахте гол, а си отблезахме автогол.Иначе Яската петров помня,че много го хвалехте,че е млад и перспективен тренер и ще има успехи в Левски....незнам , просто съм изумен от левскарите и ето затова съм избрал отбора които обичам всички!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 28 фев 2011 13:38

Без смяна на собственика на отбора,смяната на спортнотехническия директор и треньора е безсмислена.Батков и цялото му обкръжение от мениджъри трябва да си ходят.Специално за мениджърите искам да кажа че съм впечатлен от новото попълнение което ни пробутаха-Матондо.Толкова смешен и посредствен футболист отдавна не бях виждал в А-група.
Батков вън!

Върни се в “Архив”