Pichichi написа:Всички стадиони просто трябва да бъдат изринати до основи и изградени отново .
Никакви кошари на стадионите , 500 човека с криминално държание от всички агитки в затвора , и държавата да изкарва пари от тях , т.е. да бачкат , даже супер идея е да са общаци на строежите на новите стаиони така строителството ще е по-евтино .
Знамена да , песни да но бомби факли и ракети твърдо не , който метне камерите го снимат и по бързата прецедура .
Цв. Цвеатнов и А.Златанов пред съда , ако трябва и в Страсбург .
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До всички футболни фенове!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
						Re: До всички футболни фенове!
Pichichi написа:Всички стадиони просто трябва да бъдат изринати до основи и изградени отново .
Никакви кошари на стадионите , 500 човека с криминално държание от всички агитки в затвора , и държавата да изкарва пари от тях , т.е. да бачкат , даже супер идея е да са общаци на строежите на новите стаиони така строителството ще е по-евтино .
Знамена да , песни да но бомби факли и ракети твърдо не , който метне камерите го снимат и по бързата прецедура .
Цв. Цвеатнов и А.Златанов пред съда , ако трябва и в Страсбург .
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
						- POPCORN
- Контакти:
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
И после тоя Златанов ще ми обеснявао, че нямало полицейски произвол.ебати смешника!Пълен некадърник.

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
						дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Властва мнеието че аз отивайки на мач , кино или митинг трябва да нося отговорност и за това което прави лицето Х на 100 м. от мен . Т.е. ако той чупи и аз чупя , ако той убие някой и аз съм убуец , ако той продава наркотици и аз сън наркопласьор , е няма как да е така . 
Аз и още милиони плащаме данъци и издържаме 70 000 полицай и цялото им министерство , защо ???
За да ми казват разни фенове че аз трябва да спра тези които чупят , тези които убиват и тези които продават наркотици , а ако не го направя съм виновен и трябва да бъда бит съден и в затвора !!!!!
Питам ви всички които казвате защо не ги спряхте тези 50 човека така ли е ?????

Аз и още милиони плащаме данъци и издържаме 70 000 полицай и цялото им министерство , защо ???
За да ми казват разни фенове че аз трябва да спра тези които чупят , тези които убиват и тези които продават наркотици , а ако не го направя съм виновен и трябва да бъда бит съден и в затвора !!!!!
Питам ви всички които казвате защо не ги спряхте тези 50 човека така ли е ?????
peliforewer написа:Режисираният погром над Сектор Г
Пон, 2011-02-28 09:09
Пиша това за всички, които не бяха в „кошарата”, а предпочетоха да си седят удобно пред телевизорите, да си пият ракията, да са фенове вкъщи, които ги е било страх да отидат в Подуене или просто им е било студено. Все пак те трябва да знаят какво се случи в тая „кошара.”
Пиша го и за феновете от отсрещния сектор, за феновете на футбола в България и за всички хора, които продължават да ни наричат – боклуци, вандали, наркомани, отрепки, а и както чух една аристократична дама разхождаща се в Борисовата градина да ни представя пред правещите и кoмпания в разходката - „ненужни бацили”. Всичко, което ще напиша е истина и само истина, без грам пристрастие, без изопачаване, без капка излишен патос. Просто истината. Кошара - Заградено място, понякога с навес и плътна ограда, за овце. (Български тълковен речник)
...............
ALEX_D_GREAT
Сега пич, да ти кажа първо има мноооого пристрастие в думите ти.. най- малко епитетите за текезесаря и овчата кошара не звучат като безпристрастно описание, а като обяснение от силно засегнат човек, преживял ужасни часове там...
НЕ УСПОРВАМ НИТО ЗА СЕКУНДА, ЧЕ МНОГО ХОРА СА ПРЕЖИВЕЛИ УЖАС ТАМ
хайде сега да те питам за 1 2 3 неща...
ти гледаш от гледанта ти точка... ако отворят съседния сектор аз ще мирувам няма да правя нищо, просто ще си гледам мача.. но 200 човека може да са си мислели ей ся ни паднаха.. полицията може да е мислела (няма как да сме сигурни) ако ги пуснем и им вкарат гол.. ще стане страшно ще са неконтрулируеми в това широко пространство...
не мисля, че е провокация оставените камани в храстите... това е небрежност от страна на домакините (Левски) и заслужава да бъдят глобени или наказани за това не споря въобще .. но ако има пистолет в една стая и ти застреляш човек.. кой е виновен ти или тоя дето пистолета е негов.............
не видях никъде да споменаваш как мятахте бомби (сигурно пак 10-те деца) и факли по полицаите(има запис аз го гледах) + камани и павета....
Да трябвало е да се вземе някакво решение за бутаницата... но
вариант А) не ви дават повече от 1600 билета.. малеееееееееее револщция жална им майка на "говедата"
вариант Б) давата ви повечко билети... ужас тия се отнасят като с животни....
Относно лиценза на стадиоан и 3 пъти споменатото от теб в кавички "европейски стадион" ако под това имаш предвид стадион, на който 10 дни преди коледа се игра мач от Лига Европа... значи си улучил... как Португалски фенове не се провокираха от камани? от загуба? замислил ли си се...
След като сте се възмущавали 2990 фена на 10 лапета защо не им бихте по 2 шамара и не казахте на полицайте елате ги вземете тия (аз съм ставал свиделтел на това в сектор Б ... едно хлапе метна бомбичка, но нямаше даже сила да я изкара от сектора като хората и тия зад него му теглиха по 1 шамар и го изгониха назад..)
Ако бях полицаи (макар че там трябва да има командващ) и аз бих реагирал с по- добре да не ги дърпам тия лапетии щото зад тях има 3000 души дето са изнервени, че е тясно и това ще ги ядоса още повече!
Относно отличния по психология... погледнато стратегически... за да няма възможност нарушителя (вие от гледна точка на полицията) да реагирате срещу силови действия най- добрият вариянт е да ви притиснат за да имат контрол..
ето ти алтернатива и на база на минали събития много вероятен вариянт, който ако се беше случей днес щеше да има панахида :
Феновете се радват още на първия гол с ФАКЛИ и БОМБИ.... отаявт ги незакачение... идва вторто полувреме и съдията свири някоя измислена дузпа за Левски... феновете подивяват... нахлуват на терена играчите се спасяват някак си.. но от другата стрна аима още 7000 души дето между тях има поне 100 като вашите 10... чупят оградите и влизат в средата става погром бой.. 5000 души средно се млатят.. полицията са 250 на стадиона не могат да реагират срешу толкова народ със свобода на действие... какво следва? > убити..
За да прекратиш някакви последствия който се смятат за най- вероятни опитваш да изкорениш проблема в зародиш...т.е. правиш равносметка.. Левски е фаворит според всички... не веднъж подпирани(както литекс и цска разбира се)... феновете нямат огради пред тях.. на чужд терен са.... шанса да се получи смъртни случей при негативно развитие на мача е 75% шанса да се получи смъртен случей при изтласкване на хората е 20% шанса да ги удържим при пускане в съседния сектор е 10% ... значи най- малък проблем 20%.... ами айде да ги изнасяме от тук!
Така го виждам аз... винаги има страдащи.. в Хасково съм бягал при мач с локо плд.. заради полиция и фенове от плд.. без да съм направил нищо.. просто ония дойдоха да ни замерват ние реагирахме с псувни към полицията, че не ни пази.. и те тръгнаха с кучетата.. и съм бягал ей, така като теб в горичките зад стадиона... най- кофти е да го отнесеш заради други..затова не ходя вече на мач като гост и в агитката като домакин...!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
						- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
От всичко което прочетох излиза,че трябваше да загинат хора!!!Но не 2ма 3ма,някаква по-приятна бройка 40-50 човека..Хулигани,наркомани,нацисти,кежуалчета,таф ладс сякакви...Е,хубаво щеше да е и някое и друго студенчте да се гътне,лекар,инжинер,икономист,да има малко по така отзвук!Тогава някакви злобни,комплексирани философчета като Викторчо и себеподобните му в този форум,щяха с дълбока мъдрост и неприкито задоволство да отбележат,че публиката си го е заслужила,а полицията ни е била на ниво!
Само който не беше в сектора,не знае какво се случи..Всичко висеше на косъм и за първи път ме е било страх за живота ми след 20 години по стадионите..
пп Защо се спасихме ли?Хехе не заради *адекватните действия* на полицията,която молехме да спре да удря,за да можем да се изтеглим!Единствено два фактора:
1.Момчетата най-долу,които отнесоха големия бой от настъпващата полиция и успяха да задържат с телата си,докато момчетата в горната част на сектора успяха да се поизнесат!
2.Момчетата които пък респективно бяха смазани в горната част на сектора където са изходите,успяха да счупят оградата и да изпопадат по храстите и шипаците от външната страна на сектора,като по този начин вътре се освободи място и хората започнаха да дишат..
Хоря влизали час и половина,3500 в клетка за 2000,бяха изтикани навън за 10 мин цифром и словом!

Само който не беше в сектора,не знае какво се случи..Всичко висеше на косъм и за първи път ме е било страх за живота ми след 20 години по стадионите..
пп Защо се спасихме ли?Хехе не заради *адекватните действия* на полицията,която молехме да спре да удря,за да можем да се изтеглим!Единствено два фактора:
1.Момчетата най-долу,които отнесоха големия бой от настъпващата полиция и успяха да задържат с телата си,докато момчетата в горната част на сектора успяха да се поизнесат!
2.Момчетата които пък респективно бяха смазани в горната част на сектора където са изходите,успяха да счупят оградата и да изпопадат по храстите и шипаците от външната страна на сектора,като по този начин вътре се освободи място и хората започнаха да дишат..
Хоря влизали час и половина,3500 в клетка за 2000,бяха изтикани навън за 10 мин цифром и словом!
- nostradamus
- Контакти:
Минаха почти два дни от мача между Левски и ЦСКА, в който армейците тотално смазаха и надиграха иначе сочения за фаворит отбор на Левски. Да, обаче два дни след мача никой не говори за футболните достойнства, затова как Радуканов надигра в треньорския сблъсък Ясен Петров, затова как Гара Дембеле не можа да покаже това, което може най-добре, затова че синята защита беше като ГКПП Кулата (пускаше всеки, който имаше желание да премине зад нея), затова че Левски нямаше нито един удар във вратата, затова че ЦСКА вкара и 4те гола и много други чисто футболни достойнства. Не, тези теми не са толкова интересни колкото случката с феновете на ЦСКА. И никой в обществото не се замисля,че колкото повече внимание се обръща на тези събития толкова повече лумпените, които се гледат по телевизора им се вдига самочувствието и другия път пак ще правят същите глупости.
Вчера слушах мнения на хора като Елин Рахнев, който не познавам лично и не бях виждал преди участието му в предаването на Крум Савов. Ами този човек се опита да убеди аудиторията, че на Герена са отишли 3000 хиляди невинни детски души и при вида на стадиона изведнъж озверяха и бяха принудени да изкъртят бетон, седалки, игради и каквото друго видят. Искам да попитам г-н Рахнев, той като се разхожда из столицата и види камък на земята задължително ли го взима и го мята по полицай? Също така бих искал да дам за пример на момчето от Livesport.bg, което каза че на европейски мачове на Герена не идват фенове на гостите и затова се лицензира стадиона за ЕКТ. Това да го каже журналист е толкова смешно и непрофесионално, че даже не си струва да му се обръща внимание. Но за пример ще му дам мача между Левски и Дебрецен, където в същата тази клетка имаше доста унгарски фенове. Но те не откъртиха оградата, не откъртиха бетона, не го мятаха по полицията, а доколкото имам спомен резултата от мача на беше много по различен от този на Вечното дерби. А и г-н Журналист, УЕФА няма как да знае колко фенове на гостите ще посетят мача на Герена, за да си кажат че поради това ще лицензират стадиона. Но това Вие откъде ще го проумеете, като единствената Ви цел е да изкарате някаква евтина сензация.
Докога в България няма да се спазват елементарните правила на обществения ред? Докога нападението над полицай ще се приема за нормално, но ответната реакция ще бъде приемана като полицейско насилие? Направете справка в западни държави как се процедира при нападение над полицай!!! Къде беше провокацията тук? Това, че мача не беше започнал, а оградите вече ги нямаше? Това, че ЦСКА води в резултата? Това ли кара червения фен да мята по полицията метални предмети и бетон? Какво е това общество, което оправдава тези постъпки?
Тук е момента да кажа и няколко думи за полицията. Определено смятам, че не е редно заради 100 или 200 човека трябва всички останали да бъдат изтикани от стадиона. Когато има такива фигури, които нарушават правилата трябва действията да бъдат насочени изцяло срещу тях. Така според мен ще се респектират и останалите, у които се пораждат такива намерения. Но разбира се ние не сме били на мястото, а там отговорността е на органите на реда итехните решения са най-професионални.
В заключение бих искал да изкажа възмущението си от факта, че общественото мнение се манипулира по един фенски начин. Няма го безпристрастното, хладнокръвно мислене и анализ на проблема. Всеки гледа да покани фен (в този случай е на ЦСКА, но другия път ще е на Левски, Ботев, Локо и т.н.). Но сами видяхте, че тези фенове не са мерило за правдоподобност. В повечето случаи те говорят пристрастно и целта им е да оневинят себе си. Изказвания като тези на г-н Рахнев само подклаждат бъдещи подобни прояви. Та той дори за миг не осъди постъпката на тези, които мятат. Това е недопустимо. Това е вредно за общественото израстване като цяло. Пак казвам прекаленото говорене за тези изцепки само кара хулиганите да се чувстват значими. А те трябва да бъдат игнорирани именно от хора като г-н Рахнев. Защо той като един наистина буден и интелигентен гражданин и мирен футболен фен не посочи тези, които той е видял в сектора да правят простотии? Тогава другия път тях няма да ги има и той ще е спокоен да се наслаждава на мача и да черпи вдъхновение за поемите си.
Жалко е, че след такав мач ние не говорим за нищо футболно, а два-три дни показваме по телевизията изтъпленията на едни лумпени. А в дербито имаше футболни достйнства, които ще разгледам в друг коментар.

Вчера слушах мнения на хора като Елин Рахнев, който не познавам лично и не бях виждал преди участието му в предаването на Крум Савов. Ами този човек се опита да убеди аудиторията, че на Герена са отишли 3000 хиляди невинни детски души и при вида на стадиона изведнъж озверяха и бяха принудени да изкъртят бетон, седалки, игради и каквото друго видят. Искам да попитам г-н Рахнев, той като се разхожда из столицата и види камък на земята задължително ли го взима и го мята по полицай? Също така бих искал да дам за пример на момчето от Livesport.bg, което каза че на европейски мачове на Герена не идват фенове на гостите и затова се лицензира стадиона за ЕКТ. Това да го каже журналист е толкова смешно и непрофесионално, че даже не си струва да му се обръща внимание. Но за пример ще му дам мача между Левски и Дебрецен, където в същата тази клетка имаше доста унгарски фенове. Но те не откъртиха оградата, не откъртиха бетона, не го мятаха по полицията, а доколкото имам спомен резултата от мача на беше много по различен от този на Вечното дерби. А и г-н Журналист, УЕФА няма как да знае колко фенове на гостите ще посетят мача на Герена, за да си кажат че поради това ще лицензират стадиона. Но това Вие откъде ще го проумеете, като единствената Ви цел е да изкарате някаква евтина сензация.
Докога в България няма да се спазват елементарните правила на обществения ред? Докога нападението над полицай ще се приема за нормално, но ответната реакция ще бъде приемана като полицейско насилие? Направете справка в западни държави как се процедира при нападение над полицай!!! Къде беше провокацията тук? Това, че мача не беше започнал, а оградите вече ги нямаше? Това, че ЦСКА води в резултата? Това ли кара червения фен да мята по полицията метални предмети и бетон? Какво е това общество, което оправдава тези постъпки?
Тук е момента да кажа и няколко думи за полицията. Определено смятам, че не е редно заради 100 или 200 човека трябва всички останали да бъдат изтикани от стадиона. Когато има такива фигури, които нарушават правилата трябва действията да бъдат насочени изцяло срещу тях. Така според мен ще се респектират и останалите, у които се пораждат такива намерения. Но разбира се ние не сме били на мястото, а там отговорността е на органите на реда итехните решения са най-професионални.
В заключение бих искал да изкажа възмущението си от факта, че общественото мнение се манипулира по един фенски начин. Няма го безпристрастното, хладнокръвно мислене и анализ на проблема. Всеки гледа да покани фен (в този случай е на ЦСКА, но другия път ще е на Левски, Ботев, Локо и т.н.). Но сами видяхте, че тези фенове не са мерило за правдоподобност. В повечето случаи те говорят пристрастно и целта им е да оневинят себе си. Изказвания като тези на г-н Рахнев само подклаждат бъдещи подобни прояви. Та той дори за миг не осъди постъпката на тези, които мятат. Това е недопустимо. Това е вредно за общественото израстване като цяло. Пак казвам прекаленото говорене за тези изцепки само кара хулиганите да се чувстват значими. А те трябва да бъдат игнорирани именно от хора като г-н Рахнев. Защо той като един наистина буден и интелигентен гражданин и мирен футболен фен не посочи тези, които той е видял в сектора да правят простотии? Тогава другия път тях няма да ги има и той ще е спокоен да се наслаждава на мача и да черпи вдъхновение за поемите си.
Жалко е, че след такав мач ние не говорим за нищо футболно, а два-три дни показваме по телевизията изтъпленията на едни лумпени. А в дербито имаше футболни достйнства, които ще разгледам в друг коментар.
Батков вън!
Викторчо,мога да ти кажа много неща,но те ще са в разрез с правилата на форума.Ще ти пожелая само дано ти да си следващия,върху чиито гръб ще се разходи палката на озверелия от слабоумието си милиционер!Ако си на възраст в която се очаква да имаш деца,нека това пожелание се прехвърли върху тях!Ще бъде интересно какъв ще е коментара ти тогава.Не напразно започнах предишния си пост с апела да свалим очилата си.Но явно слепия няма нужда от такава покана 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Viktor4o_Rs написа:За нахлуването в Ловеч беше виновен съдията, който подвикнал на Мъри "Ще има ситуации" и големият журналист Иван Членчев го чул и затова феновете на ЦСКА нахлуха.
За боя с Черно море на финала за Купата - виновни бяха феновете на варненци, които провокирали феновете на ЦСКА, както и това че мачът бил охраняван от някаква фирма, а не от полицията
За мача в Мездра - отново охранителната фирма е виновна, нямало било полиция.
За мача със Славия и това че изпочупиха седалки - виновен е черният ни защитник Виктор Дениран, обиждан на расистка основа през целия мач, който бил показал нещо си на публиката на ЦСКА - според тях само.
За след мача с Рапид (Виена), когато тръгнаха да бият Гърнето и Праховеца - отново полицейски произвол.
Сега с Левски - пак полицията виновна.
Е как пък 1 път не са виновни лумпените, а всеки път им космосът им пречи ?
Викторчо какво искаш да кажеш.Че лумпените са само в ЦСКА.Простотията няма цветове.
За Сандански пак ли са виновни феновете на ЦСКА?
На колко от събитията които питаш кой е виновен си бил?
За финала за купата с Черно Море виновни бяха организаторите на първо място,и след това феновете на Черно Море които сами напуснаха сектора си и тръгнаха да се бият.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
NIKSANA
Причтелю ти в час ли си?Казваш,ходиш по стадионите,виждал си всичко,наясно си с бомби,сектори,ала бала..Какво нахлуване бе пич??Ти видя ликакво имаше пред сектор Г?Ти някога да си виждал водометка пред сектора,залепена на 5 метра от нас с оръдието наочено?Пред сектора имаше толкова полиция,колкото на целия стадиона-в един момент бяха 6 ШЕСТ реда полицаи плюс робокопите и ти ми говориш за нахлуване?Кой идиот,дории най-голения ше тръгне да нахлува,вие не сте добре!
Момчета като говорите мислете ги малко тия работи..Паднали огради е имало винаги,на какви ли не мачове..Когато толкова много полиция сгъна сектора хората се сдухаха,нямахме място да мръднем,бяхме като сардини натъпкани в консерва..В същото време на стадиона,стои празен сектор,цяла част от Г стои празна,а до него снимат реклама?Извинявай,аз ли съм идиот или вие ме правите на идиот?
Идва почивката-НИКОЙ,АМА НИКОЙ не правеше нищо в този момент..Сектора се беше успокоил,коментираше се гола,всеки се обаждаше да види къде са другите от компанията му,понеже ни разпокъсаха,като нахлуха полицаите в началото на полувремето..И в този момент,в който вече си лафехме с ченгетата до нас на пътеката,пускахме си лафчета и се смеехме,че и те не могат да дишат се чува по високоговорителя на водометката *внимание,внимание,феновете да напуснат сектора*???
От там нататък се знае всичко..
А за другите фенове не ми говори..Португалците що се държали културно..Ми трябваше да им сложите 50те фена в една обществена тоелаетна кабинка,да им пробиете 100 дупки да гледат и като се разбунтуват и строшат тоалетната,да ги набиете и изкарате от стадиона..Елементарно е .

Причтелю ти в час ли си?Казваш,ходиш по стадионите,виждал си всичко,наясно си с бомби,сектори,ала бала..Какво нахлуване бе пич??Ти видя ликакво имаше пред сектор Г?Ти някога да си виждал водометка пред сектора,залепена на 5 метра от нас с оръдието наочено?Пред сектора имаше толкова полиция,колкото на целия стадиона-в един момент бяха 6 ШЕСТ реда полицаи плюс робокопите и ти ми говориш за нахлуване?Кой идиот,дории най-голения ше тръгне да нахлува,вие не сте добре!
Момчета като говорите мислете ги малко тия работи..Паднали огради е имало винаги,на какви ли не мачове..Когато толкова много полиция сгъна сектора хората се сдухаха,нямахме място да мръднем,бяхме като сардини натъпкани в консерва..В същото време на стадиона,стои празен сектор,цяла част от Г стои празна,а до него снимат реклама?Извинявай,аз ли съм идиот или вие ме правите на идиот?
Идва почивката-НИКОЙ,АМА НИКОЙ не правеше нищо в този момент..Сектора се беше успокоил,коментираше се гола,всеки се обаждаше да види къде са другите от компанията му,понеже ни разпокъсаха,като нахлуха полицаите в началото на полувремето..И в този момент,в който вече си лафехме с ченгетата до нас на пътеката,пускахме си лафчета и се смеехме,че и те не могат да дишат се чува по високоговорителя на водометката *внимание,внимание,феновете да напуснат сектора*???
От там нататък се знае всичко..
А за другите фенове не ми говори..Португалците що се държали културно..Ми трябваше да им сложите 50те фена в една обществена тоелаетна кабинка,да им пробиете 100 дупки да гледат и като се разбунтуват и строшат тоалетната,да ги набиете и изкарате от стадиона..Елементарно е .