gorg написа:И аз като ЛЕВСКАР да си кажа мнението за този мач. Съгласен съм че отбора изигра много слаб мач, но не съм съгласен, че Гонзо и Ясен трябва да си тръгнат, не мисля че са лош тандем. Помислете малко, та това е същият отбор който би цска, Гент, Спортинг през есента! За мен загубата се дължи 90% на подхода към мача, не мисля, че подцениха цска, а просто очакванията бяха за задължителна дори разгромна победа! Спомнете си какви бяха очакванията преди мача със Спортинг и онова 5:0! Явно това налива бетон в краката на футболистите! Няма друго обяснение за тази безобразна защита!
Абе, човек ти виждаш ли мисъл в играта, друга освен "хвърляй на Гарата". Баси тактиката! А за защитата? А включването на Йовов на непривични позиции? Изгонването на Бензукан. За мен единствено да се освободи място Мулдер, който за мен е абсолютна дупка и бита карта за голям футбол! Тикането на Иво Иванов в титулярният състав? И още, и още...
ОСТАВКА! ОСТАВКА!
На Гонзо все още не съм му набрал... но мишока Петров - вън!
Не ме е яд толкова, че ни биха ЦСКА. Яд ме е, че ние играхме така. А Локо Пд да помни някой, че можеше да ни бие с повече. На Герена!

Играта ни е изключително позиционна и статична. Излязохме с нагласата да чакаме ЦСКА да сбърка. Това да не е Спортинг?!
Яд ме е на Дембеле. Без него щяхме отдавна да сме забравили за Ясен. И нямаше да паднем по този начин. Пак можеше да паднем, но не и с такава игра.
Между другото и тактиката на ЦСКА не бе достатъчно агресивна. Ако бе Ст. Мл. треньор на червените, не ми се мисли...
А Гонзо да чака. Заради Ясен и той ще изгори. Мишки!