Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле

Мнениеот delpi » 16 апр 2009 22:29

АСМ1899 написа:Тука съм съгласен с Батков! Правилно е това което е казал, лошо е че не е казал какво ще става с Левски занапред!

За мен е важно, че правим резил след резил. Локо Сф ни бие насред Герена с 3:0. Това сигурно ще се случи отново чак след 50-60 години, че ако не и повече. Е тогава срещу кой да недоволстват феновете??? Срещу мен ли? Хайде да гледаме фактите. Батков да спре да дава интервюта. Това е което аз искам. Ако ще дава нещо... това са пари. Ако не да се маха.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: левски спечели финала срещу литекс

Мнениеот delpi » 16 апр 2009 22:34

plamak написа:....и и дано Батков наложи това. ...

За Батков изглежда е по-интересно и забавно да се изявява пред камерите и микрофоните, отколкото да затегне дисциплината в отбора. Това, че не налагаме достатъчно юноши в отбора на този етап ни е най-малкия проблем! Как ще се справим с вялата игра на прехвалените ни "звезди"? Абсолютни мърди в сини екипи!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Ултра Блу

Мнениеот стичо » 16 апр 2009 22:45

urbano написа:Цалапица е добър вариант да се пробва. От всичките лефскари в Пловдив са трима ги знам да са с пловдивско потекло останалото е гадна долна гастарбайтерска измет от цяла Южна България. Желая им скоро да се изместят към София, поне там да се чувстват на место.

Братле, отбора ти е доста зле, за да се надуваш!? :shock:

Аз лично ще се радвам да се оправите!Но не се меси кадето не ти е мястото! ;)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 16 апр 2009 22:50

ама така и не разбрах къде в пловдив има спортен магазин за екипи ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

lumpen

Мнениеот lumpen » 16 апр 2009 23:02

Stanislav_Ivanov написа:ама така и не разбрах къде в пловдив има спортен магазин за екипи ;)

Поне разбра къде АФД "Тракия" ше играе догодина, пак си е нещо :D :D :D

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 17 апр 2009 00:54

Ей, Урбано, не се бутай между големите, че другата година май ще сте в "Б" група. Жалко за малкото ви свестни фенове, и за жалко подобие на фен като теб.

mite.1979
Контакти:

Батков:Феновете на левски ги бият жените им

Мнениеот mite.1979 » 17 апр 2009 01:18

Батков:Феновете на левски ги бият жените им!затова си избивали комплексите срещу него!цитат от 168 часа

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Батков:Феновете на левски ги бият жените им

Мнениеот smash_the_reds » 17 апр 2009 01:20

Мойта ме скъсва направо..............от секс :D
Изображение Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 апр 2009 02:12

mite.1979 написа:Батков:Феновете на левски ги бият жените им!затова си избивали комплексите срещу него!цитат от 168 часа

Абе чорбар мазен, първо изчети цялото интервю и не се опитвай да създаваш интриги. А ето тука нещо, което на мен много ми хареса в интервюто и мисля, че това трябва да е акцента, който да коментираме:
- Защо скъпоструващите чужденци в тима се представят толкова неубедително?
- Вие следите ли Шампионската лига? Смятали ли сте колко хора от отбора на "Барселона" са от тяхната школа и колко са наемниците? Имах коле-бания. Говорих с техния президент Лапорта. От титулярния състав в мача с "Байерн" шестима на терена били юноши, а още четирима на пейката. В това число слагам и Меси, защото те го взеха на 12-13 години. Щом най-богатите са осъзнали къде е истината, чудя се какво правим ние. Помислете колко деца на "Левски" имаше срещу "Локомотив". Вътрешно отдавна го знам, но явно дойде времето да го приложа с огън и меч. Не може дублиращият отбор, където играят 90% юноши на 18-19 години, да бие с по 8:0 или 10:0, а батковците, които са скъпоплатени и големи звезди, да ме докарат до инфаркт. Това не може да продължи по този начин. Този отбор не е "Левски". Поемам вината, защото се оставих на течението да угаждам на всякакви треньорски прищевки. Велев не е имал други претенции, става въпрос за предишните наставници. Нямам желание да има лов на вещици. Разчитаме на сегашните футболисти на "Левски". Необходима е трайна промяна. Това е основната ми идея да вкарам Хаздай като помощник. Омръзна ми да посреднича кой да играе в първия отбор и кой в дубъла. Кои юноши от старшата да влизат в дублиращия тим. Честно да ви кажа - писна ми. Получава се ревност и някакви такива истории. Щом ще налагаме млади футболисти - тогава Бисер става помощник треньор. Самият той искаше това да стане още през ноември. Гръбнакът на отбора трябва да бъде от хора, които от малки са яли хляба на "Герена".

За ваша информация Батков не е любимия ви Лупи и за най-голямо ваше съжаление няма да източи Левски, да го остави без лиценз и да го докара до В група и закриване! Ясно е, че и той е човек и той греши като всички ни, но поне като взема решение мисли за отбора, а не за собствения си джоб. Тва че се осра с махането на Мъри и Наско на всеки е ясно. Но както и да е...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 апр 2009 06:12

ти си бахти наивника братле.... щом бай-ганьо предизвиква възхищение в теб, иди на лекар ! ама нищо.. да ви е жив и здрав още сто години да ви ръководи мъдро !!!

Върни се в “Архив”