Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [05.03.2011] {?:?}

Мнениеот paceto » 28 фев 2011 01:11

Blue_Girl написа:От колко часа ни е мача?

Мача е от 18:00 часа и е на 06 март неделя, а не на 5 март в събота.
Оправете си заглавието.

gembala
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] {?:?}

Мнениеот gembala » 28 фев 2011 10:43

Сега е момента да изплющиме рогатите! ЦСКА показаха, че с по-вече акъл и прагматичност могат да ги разпилеят, като говеда на герен... Май си взеха поука да не мучат предварително как ще бият и нас? Ако приклещим качествено македонеца, черния караконджол отпред, само ще тресе джуки безпомощно и трите точки са ни в кърпа... 1:0 за Локо!

Потребителски аватар
Bethoven
Контакти:

Мнениеот Bethoven » 28 фев 2011 11:07

gembala написа:Сега е момента да изплющиме рогатите! ЦСКА показаха, че с по-вече акъл и прагматичност могат да ги разпилеят, като говеда на герен... Май си взеха поука да не мучат предварително как ще бият и нас? Ако приклещим качествено македонеца, черния караконджол отпред, само ще тресе джуки безпомощно и трите точки са ни в кърпа... 1:0 за Локо!

Може да стане така, но в сънищата ти. Ясен и Гонзо просто трябва да сложат Сержиньо до Гаджев в центъра, а Иса до Дембеле.Двойката в центъра обира топките и помага на Тасевски, който да е свободен да се движи навсякъде. По крилата Матондо и Младенов. При стабилно хванат център и при двама вклинени отпред.......това не е сън, а ще е реалност. Така до Гарра няма да стоят двама, Иса също трябва да бъде пазен. А при двойно пазене на Тасевски, знае се свободните Грийн и Гаджев какво могат. Така че ето ти тема за размисъл до мача. И не се превъзбуждай много, мъжко дупе един път се такова.

Blue_Girl
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [05.03.2011] {?:?}

Мнениеот Blue_Girl » 28 фев 2011 13:09

paceto написа:
Blue_Girl написа:От колко часа ни е мача?

Мача е от 18:00 часа и е на 06 март неделя, а не на 5 март в събота.
Оправете си заглавието.

А, мерси за инфото!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 28 фев 2011 14:21

Bethoven написа:
gembala написа:Сега е момента да изплющиме рогатите! ЦСКА показаха, че с по-вече акъл и прагматичност могат да ги разпилеят, като говеда на герен... Май си взеха поука да не мучат предварително как ще бият и нас? Ако приклещим качествено македонеца, черния караконджол отпред, само ще тресе джуки безпомощно и трите точки са ни в кърпа... 1:0 за Локо!

Може да стане така, но в сънищата ти. Ясен и Гонзо просто трябва да сложат Сержиньо до Гаджев в центъра, а Иса до Дембеле.Двойката в центъра обира топките и помага на Тасевски, който да е свободен да се движи навсякъде. По крилата Матондо и Младенов. При стабилно хванат център и при двама вклинени отпред.......това не е сън, а ще е реалност. Така до Гарра няма да стоят двама, Иса също трябва да бъде пазен. А при двойно пазене на Тасевски, знае се свободните Грийн и Гаджев какво могат. Така че ето ти тема за размисъл до мача. И не се превъзбуждай много, мъжко дупе един път се такова.

По твойте думи съставът е такъв:
------------Дембеле----Иса----------
Матондо--------Тасевски---------Младенов
------------Гаджев----------Грийн
Минев-------Иванов--------Милиев-------Мюлдер
------------------------Митрев-------------
Не са ли 12 човека?

Потребителски аватар
Bethoven
Контакти:

Мнениеот Bethoven » 28 фев 2011 15:05

Dani написа:
Bethoven написа:

По твойте думи съставът е такъв:
------------Дембеле----Иса----------
Матондо--------Тасевски---------Младенов
------------Гаджев----------Грийн
Минев-------Иванов--------Милиев-------Мюлдер
------------------------Митрев-------------
Не са ли 12 човека?

Че кой говори за четирима в защита с Локо? И защо Милиев?......А Видович?.....
С трима отзад и активна подкрепа от халфовата линия + пълна преса....да им видим страшната подготовка по думите на ръководството.....Ако не се справят, значи не стават и да хващат пътя. ЛЕВСКИ НЕ Е ДЕТСКА ГРАДИНА, НИТО ПАНСИОН ЗА ИНВАЛИДИ.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 фев 2011 16:16

Аз мисля че схемата трябва да е нещо такова.
----------Дембеле---Иса-----------
Матондо---Тасевски---Младенов
-------------Гаджев-----------------
Минев-Грийн-Милиев-Мюлдер
-------------Акалски----------------

4-4-2 като Гаджев има дефанзивни функции а Тасевски да играе след центъра.Писна ми в България да играем 7 човека до центъра.Това си е за пазене на резултат.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 фев 2011 16:32

Neron написа:Аз мисля че схемата трябва да е нещо такова.
----------Дембеле---Иса-----------
Матондо---Тасевски---Младенов
-------------Гаджев-----------------
Минев-Грийн-Милиев-Мюлдер
-------------Акалски----------------

4-4-2 като Гаджев има дефанзивни функции а Тасевски да играе след центъра.Писна ми в България да играем 7 човека до центъра.Това си е за пазене на резултат.

Горе-долу съм съгласен, но може би трябва да се разменят позициите на Матондо и Младенов, пък и още не сме видели Димов и Видович, но в едно съм убеден - трябва да се играе с двама нападатели и Тасевски зад тях.
П.п. Нещо Мюлдер напоследък много почна да ме дразни, игра перфектно първите мачове, но някъде от мача с Литекс не ми харесва...
Само Левски!

Сашо Александров
Контакти:

Мнениеот Сашо Александров » 28 фев 2011 16:34

Вероятен състав:
----------------------Митрев---------------------
--Мюлдер-----Милиев-----Грийн-----Минев--
-------------------Гаджев----------------------
----Матондо----Тасевски-------Видович----
------------Иса----------------Гарата--------

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 фев 2011 16:40

Да, вероятно това е максимално добрия състав (евентуално и с участието на Младенов), но лично аз се съмнявам изключително много да пробват схема с 2 нападатели и 1 опорен халф. Така и така сме без кой знае какви шансове за титлата нека да пробва Ясен.
Само Левски!

Върни се в “Архив”