- Когато играят Левски и ЦСКА, работата на рефера се следи под лупа. Как се справи според вас Антон Генов?
- Съдията не показа еднакъв критерий, свиреше различно за двата отбора.
Веселин Минев три пъти беше на границата на червения картон
При това на Минев изобщо не му е за пръв път да играе така. Ако беше на мач в чужбина, реферът щеше да го изхвърли моментално. Освен това още преди мача се знаеше, че Гара Дембеле не бива да получава жълт картон, тъй като виси пред наказание. Съдията го пазеше, все едно че е саксия, да не би случайно да се счупи. Интересно защо нашите рефери свирят по един начин в чужбина и по друг в България?....Това е мнение на Томас Лафчис ,за когото не може да се каже че е фен на ЦСКА.Аз от своя страна прибавям и спестен червен картон на Милиев за нарушение при голова атака ,като последен в защитата.Несъществуваща засада на Спас Делев,който излизаше сам срещу Б.Митрев.И при тези доста решавващи грешки на Генов и помощници,Орманджиев твърди,че съдията бил перфектен.Ами ако мача беше на кантар.Генов показа едно страхливо съдийство с много грешни отсъждания и го спаси това ,че мачът не беше равностоен.
[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Перфектен ли беше Антон Генов ?
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- delqnski47
- Контакти:
Re: Перфектен ли беше Антон Генов ?
Определено си правеше грешки!Най ме издразни несъществуващата засада,както и червения картон на Милиев,който беше останал сам в защита и направи фал!Но няма значение,важното е че бихме заслужено! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- doni89cska
- Контакти:
Добре свири, само не можах да видя за каво изгони Тонев и Йовов, сблъскаха се нещо ама какво точно стана по телевизията не се видя. Иначе и на двата отбора спести още по 2-3 жълти катона ама така е преценил, като цяло гледаше да изравни нещата и си личеше, че се опитва еднакво да наказва и двата отбора.
- delqnski47
- Контакти:
doni89cska написа:Добре свири, само не можах да видя за каво изгони Тонев и Йовов, сблъскаха се нещо ама какво точно стана по телевизията не се видя. Иначе и на двата отбора спести още по 2-3 жълти катона ама така е преценил, като цяло гледаше да изравни нещата и си личеше, че се опитва еднакво да наказва и двата отбора.
Направи се на много строг като ги изгони според мене

Не казвам,че нас не са ни подпирали никога!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
никак даже за ситуацията с Йовов и Тонев Йовов нищо не направи а Минев буташе Тонев,Минев през целия мач псуваше садията,риташе накрая и буташе Делев бес топка а му даде само жълт картон,това е безобразие
Във всеки един мач има грешки, от съдии, треньори, играчи!Така ,че сега да се гледа и анализира представянето на реферите в тоя мач е глупаво според мене.Факт е, че след мача нито един от двата отбора не дискутира съдията, означава че работата е свършена .
А относно Минев, аз се чудя този как играе в Левски, голямо е ренде и всеки мач в който играе той е с потенциален червен картон още като стъпи на терена.
А относно Минев, аз се чудя този как играе в Левски, голямо е ренде и всеки мач в който играе той е с потенциален червен картон още като стъпи на терена.

Последна промяна от pumpo на 28 фев 2011 10:53, променено общо 1 път.
Най-големите грешки бяха засадата на Спас (който така или иначе къса нервите,неможейки да избяга 5 пъти от засада),червеният картон на Минев и 1-2 фала срещу Дембеле,като единия беше в близост до вратата .. Нямах възможност да отида на стадиона.но на малкия екран това се видя ..
Това е чувството,което в нас гори ..

Нарисуван червен картон за Милиев, спъване в гръб, Янчев оставаше сам срещу вратаря - дори в средата на терена може да последва директен червен за такова грубо нарушение; Минев си беше за червен картон още от началото на мача, даже сигурно от съблекалнята. За засадите можем да кажем, че бяха тънки моменти и да оправдаем до някъде грешката. Нямаше картони за Йовов и Тонев, Минев пак беше виновен, той си е голям селянин, дано на Герена го разберат и го разкарат, че само излага отбора. Или поне да го озаптят.
Генов си беше на обичайното средно ниво. Наказваме по-малките (Тонев), пазим големите (Гара). Никакъв критерий за картоните. Особено червените така и не се разбра за какво бяха. Добре че нямаше спорни ситуации в наказателните полета, че и там щеше да оплеска нещата. Хубавото е че най-после се пенсионира скоро.
КНИГА НА ГОДИНАТА - АНКЕТА С НАГРАДИ: http://www.kniganagodinata.com
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
И аз като ЛЕВСКАР да си кажа мнението за този мач. Съгласен съм че отбора изигра много слаб мач, но не съм съгласен, че Гонзо и Ясен трябва да си тръгнат, не мисля че са лош тандем. Помислете малко, та това е същият отбор който би цска, Гент, Спортинг през есента! За мен загубата се дължи 90% на подхода към мача, не мисля, че подцениха цска, а просто очакванията бяха за задължителна дори разгромна победа! Спомнете си какви бяха очакванията преди мача със Спортинг и онова 5:0! Явно това налива бетон в краката на футболистите! Няма друго обяснение за тази безобразна защита!