Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: браво на веско вълчев
Цялата статийка е сборен преразказ от разкритията вече писани в Независимия, нищо особено.
Re: ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!
lpdfen написа:Виж какво,ако наистина отбора е негов неможе никой да му каже ,какво да прави.И друг път съм го казвал на теб някой ако ти иска апартамента ще го дадеш ли без пари?
Примерът ти е супер неуместен и елементарен. Ти си елементарен!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Ако Е давал сума ти години пари на вятъра може москвича да му е излезъл БЕНТЛИ.
Последна промяна от lpdfen на 16 апр 2009 22:18, променено общо 1 път.
lpdfen написа:SHYNE написа:предложения ?
Примирете се с участа си.
Тва е единственото нещо за което гарантирам, че няма как да стане. Знам, че е мечта на някои хора, но ще си остане само такава.
- sorcererals
- Контакти:
lpdfen написа:Ако Е давал сума ти години пари на вятъра може москвича да му е излезъл БЕНТЛИ.
Или умело се правиш намалоумен, или верно си такъв.
За колко ще си продадеш старата кола, ако се е раздрънкала, без значение колко ти е излязла през годините?
Палячо.
- емо73канар
- Контакти:
Говори се ,че на мача със Сливен щяло да бъде нещо страшно,голяма канонада от бомби,много повече отколкото този с Левски,за да ни извадат от групата ,някои знаели нещо.

- sorcererals
- Контакти:
Бля-бля. Дори и да има такова нещо, дали някой ще го напише, за да се съберат повече ушеви. Не разбрахте ли, че такива новини, без значение дали са истински или партенки , не се пускат публично. 

sorcererals написа:Бля-бля. Дори и да има такова нещо, дали някой ще го напише, за да се съберат повече ушеви. Не разбрахте ли, че такива новини, без значение дали са истински или партенки , не се пускат публично.
Да, за целта ползвайте рубриката - "Искрено и лично"

Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- YELLOW-BLACK
- Контакти:
lpdfen написа:SHYNE написа:предложения ?
БДЖ .. мълчи си .. че и вие сте зле .. каде ще играете другия сезон ? На НАФТЕКС на стадиона ли ? Ние можем и без стадион ... нищо не ни пречи да идем в Перник .. и да бутнем града ..
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ
YELLOW-BLACK написа:lpdfen написа:SHYNE написа:предложения ?
БДЖ .. мълчи си .. че и вие сте зле .. каде ще играете другия сезон ? На НАФТЕКС на стадиона ли ? Ние можем и без стадион ... нищо не ни пречи да идем в Перник .. и да бутнем града ..
Ти за тях не се притеснявай, ей го къде е Кюстендил. Ние какво ще правим като от основаването си сме си запазили самоличността?