Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [05.03.2011] {?:?}
Като коментирате кой да е до Гаджев в средата се сещам вчера каква глупава грешка направи Ясе като пусна Иса крило и остави Йовов дефанзивен, което беше абсолютно неадекватно. Вместо това, спокойно можеше да премести Матондо на мястото на Младенов, защото доколкото разбрах на него по-силен му е десния крак, а да прати Йовов по лявото крило, където той игра дълго време и може да направи нещо, вместо да се мъчи като дефанзивен. Съответно да пусне Кривия в средата , защото той беше единствения , който можеше да раздвижи ситуацията там. И знаете как кривия щеше да скочи на цска. Но откакто се обърна каруцата, пътища много. Срещу Локото трябва да се даде шанс на Димов, защото за какво иначе е купен. А в течение на мача, може да се пусне и Иво Иванов малко да позагрее в защита. Но от сега се чудя дали да не стискам палци да не бием, дано маханат тоя некадърник от треньорското място. При един равен би трябвало да изхвърчи, колкото и ненавременно да е, но при него по-добре късно отколкото по-късно, защото тая година, с тоя треньор 5-то място ще ни се струва суперпостижение.
-
- Контакти:
Re: Кое е лекарството,което ще ни излекува от тази болка?
Ultras1926 написа:За това са феновете, момчета, да подкрепяте отбора в трудни мигове, а не само при победи и купи. Левски е фактор, Левски е голям отбор, казвам го като фен на Локомотив. Знам болката от една загуба в дербито, после чакаш половин година другото дерби, за да измиеш срама от челото. Половин година ходиш с наведена глава, защото ти се подиграват за резултата. Но вие трябва да сте над тези неща. Не е фатална тази загуба. Гори главите, подкрепяйте отбора навсякъде, независимо с кого и къде се играе мача. Всичко ще си дойде на мястото! Уважавам ви като публика. Не се мазня, просто си изказвам мнението. Снощи направихте страхотна хореография...
точно така!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
TodorT написа:Оу, вярно, че Ицо няма да играе срещу Локото... Дали да не очакваме дебют за Димов
Дано да пусне Димов титуляр!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Най-логичния знам тук ми изглежда равният нещо от сорта на 0-0 или 1-1 виждам резултата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
От колко часа ни е мача?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- george_speed75
- Контакти:
Parmalat написа:Най-логичния знам тук ми изглежда равният нещо от сорта на 0-0 или 1-1 виждам резултата.
А на мен най-логичният ми се струва 0-3.Доко са слаби без Генков и Асамоа.А пък ти се притеснявай за твоя отбор как да биете ЦСКА че нещо много полетяха.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Parmalat написа:Най-логичния знам тук ми изглежда равният нещо от сорта на 0-0 или 1-1 виждам резултата.
А на мен най-логичният ми се струва 0-3.Доко са слаби без Генков и Асамоа.А пък ти се притеснявай за твоя отбор как да биете ЦСКА че нещо много полетяха.
Донякъде съм съгласен. Локото изобщо не са толкова слаби и още утре ще го докажат, а за това, че ЦСКА полетяха.. скоро ще паднат и те като нас

Само Левски!
- bluegabrovo
- Контакти:
1:3 синя победа.Но без Йовов в отбора,нека си почине няколко мача.Нищо не е загубено.Загубихме една битка но войната тепърва започва.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
bluegabrovo написа:1:3 синя победа.Но без Йовов в отбора,нека си почине няколко мача.Нищо не е загубено.Загубихме една битка но войната тепърва започва.
Aххх то май по-добре да не играе

Аз лично бих изкал да видя и Димов как ще се впише. Съгласен съм , че Грийн по-скоро би трябвало да играе в центъра. След като не взехме централен защитник по-добре да играем с Милиев/Иванов отколкото Грийн да бъде налаган като защитник. Младенов не се представя убедително , но няма и кой да го замести. Би било интересно да се види Матондо по дясно крило, а Младенов по лявото. Оставям феновете на Локо да коментират техният си отбор. Надявам се да покажем различно лице от мача с цска.Точна прогноза няма да давам , но се надявам да подкрепим отбора по възможно най-добрият начин и дано този път ни зарадват.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]