Не защитавам боклуците от агитките те трябва да са в затвора отдавна .
Всички фенове които имат запазени билети според мен трябва да проведат среща с юридическия отдел в ЦСКА и да се замислят сериозно за дело , ако трябва и с/у държавата , ако трябва и в Страсбург .
Ако нямат права като българи дано поне като европейци имат .
Не съм нясно с правилата за лицензиране но се носи слух че за да получи лиценз стадион то всеки сектор трябва да има повече от 1 изход , вкл. и сектора за гости . Дали това го има като изискване ?
Ако е така и БФС носи отговорност че е дало лиценз на този стадион а го отне на другите стадиони в София .
За какво има лиценз този стадион , какви са тези клетки в кото можеш да си заминеш .
Как вчера с помоща на полицията сектора се запълваше над час и половна на влизане а на почивкатта полицията реши че трябва да се опразни за 10 мин.
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Pichichi написа:Не съм нясно с правилата за лицензиране но се носи слух че за да получи лиценз стадион то всеки сектор трябва да има повече от 1 изход , вкл. и сектора за гости . Дали това го има като изискване ?
Ако е така и БФС носи отговорност че е дало лиценз на този стадион а го отне на другите стадиони в София .
За какво има лиценз този стадион , какви са тези клетки в кото можеш да си заминеш .
Как вчера с помоща на полицията сектора се запълваше над час и половна на влизане а на почивкатта полицията реши че трябва да се опразни за 10 мин.
хаха лиценза на стадиона да е проблема... верно УЕФА каде ли е гледала ... ейй тия глупави португалци, французи и белгийци... колко зле бяха на нелецензирания стадион... глупости
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Ама разбира се, вие сте богопомазани. Червената агитка има право да хвърля камъни по полицаите, има право да руши чужди стадиони, има право да стреля със сигнални пистолети по децата, гонещи топката. Всички останали трябва да мълчат и да се навеждат пред Дучо, Мучо и други подобни. Е, няма да стане. Всичко е толкова просто - агитката на ЦСКА искаше изобщо да няма мач, защото бяха оскотели от страх да не паднат с много и затова тя започна първа с провокациите към полицията. В Мездра ви мина номера, но тук не уцелихте. Преди това се опитахте да направите същото и в Ловеч. Е ни ви ли стана малко множко?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Пълни глупости , няма такова право че аз да нося последствия за деянието на някой си непозант който се намира на 100 м. примерно от мен, напротив точно обратното е . Излиза че ако някой застреля човек в киносалон всички които са в салона са виновни . Е няма как да е така .
Никой не може да ме убеди че 3000 човека са мятали камъни по полицията .
Никой не може да ме убеди че 3000 човека са мятали камъни по полицията .
dodo7271 написа:Ама разбира се, вие сте богопомазани. Червената агитка има право да хвърля камъни по полицаите, има право да руши чужди стадиони, има право да стреля със сигнални пистолети по децата, гонещи топката. Всички останали трябва да мълчат и да се навеждат пред Дучо, Мучо и други подобни. Е, няма да стане. Всичко е толкова просто - агитката на ЦСКА искаше изобщо да няма мач, защото бяха оскотели от страх да не паднат с много и затова тя започна първа с провокациите към полицията. В Мездра ви мина номера, но тук не уцелихте. Преди това се опитахте да направите същото и в Ловеч. Е ни ви ли стана малко множко?
Абе много бързо и удобно забравихте как полицията нахлуваше и в сектора на Левски и биеше наред!
И друго - кой и как допуска да се внасят камъни, железа и пистолети(!?)? Или и ти смяташ, че на света има дори един човек, способен да откърти парче бетон с голи ръце?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- mertezaker
- Контакти:
dodo7271 на 27 Фев 2011 20:45
Ама разбира се, вие сте богопомазани. Червената агитка има право да хвърля камъни по полицаите, има право да руши чужди стадиони, има право да стреля със сигнални пистолети по децата, гонещи топката. Всички останали трябва да мълчат и да се навеждат пред Дучо, Мучо и други подобни. Е, няма да стане. Всичко е толкова просто - агитката на ЦСКА искаше изобщо да няма мач, защото бяха оскотели от страх да не паднат с много и затова тя започна първа с провокациите към полицията. В Мездра ви мина номера, но тук не уцелихте. Преди това се опитахте да направите същото и в Ловеч. Е ни ви ли стана малко множко?

-
- Контакти:
Вчера и Аз чупих след катo ни изгониха но бяхме провокирани!
Вчера Аз си гледах спокойно мача и подкрепях отбора си не cчупих нищо в секотра, но след като ни изгониха изпотруших огледалата на две коли.. Нямаше да го направя но бях провокиран!!! Сега сажелявам за щетата !!!
Все пак съм само на 16 и не обмислих добре решениeTo си !!!
Последна промяна от VALIO-CSKA на 27 фев 2011 20:32, променено общо 2 пъти.
- storm
- Контакти:
Re: Вчера и Аз чупих след катo ни изгониха но бяхме провокирани!
Ай стига ве .. баси якото .. Ех как искам да съм на твойто място, да съм толкова смел като тебе..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
глобата ти е 5 лв 

[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
VALIO-CSKA написа:Вчера Аз си гледах спокойно мача и подкрепях отбора си не cчупих нищо в секотра, но след като ни изгониха изпотруших огледалата на две коли.. Нямаше да го направя но бях провокиран!!! Сега сажелявам за щетата !!!
айде е що се издаде е сега куките ще ти проследят Ip-то и ще те вкарат в Бойчиновци