Всичките в тази тема сте толкова наивни, че почвам да си мисля че страдате от някакъв синдром или болест.

Никой не спомена един факт, а той е че държавата е цигански катун наречен Булгаристан, а полицията в Булгаристан има право да убие човек и да се измъкне без никакво наказание... А вие ми говорите за Висши Лиги, дрегери, камери, ефективни присъди и прочее. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже.

Африканските страни са с по-голям шанс да направят тези промени, отколкото циганският катун - той е буквално кауза пердута.
А за изкореняването на хулиганите от стадионите е абсурдно, защото ако не са "нацистите с пречупените кръстове" ЦСКА няма да има хореография, организация, агитка, голяма подкрепа и др. Като ги няма хулиганите на кой ще разчитате да прави организацията, семкарите където идват за 30 мин. не знаейки кой играе на терена, тупайки се в сърцето, че е горд фен на еди-кой-си отбор ли?

Давам ви за пример на моят отбор Левски - ако не бяха онези наркопласьорите от София Запад, дали щеше да има дори една хореография на 10 години? И аз не ги обичам лумпените пияници и наркомани, но е неизбежно... като задни части и гащи.