Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Искам само да вметна, че ЦСКА винаги са били борбени - снощи го доказаха за пореден път. При тези финансови и клубни проблеми успяха да опаткат нашите лигави глезльовци. Не заслужават такава лайняна публика - НАЦИСТИ! Искам само да ги попитам тия нещастници с пречупените кръстове какво им е мнението за Мболи, Маркиньос, Платини и т.н. Твърде малко беше, че ги изгониха от сектора. То не беше Мездра миналата година, то не беше предупреждение за отстраняване на волейболния им отбор, то не беше трошене снощи...
- Sword Coast Boys
- Контакти:
И да го въведат дрегера и полевия тест пак ще са недоволни въпросните. Угодия няма.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- delqnski47
- Контакти:
peterx написа:delqnski47 написа:peterx написа:Не, просто първото вече съм го изпитвал.
Еми значи е време да изпиташ и второто,за да видиш,че и в двата случая е много гадно!
П.П.А тоя дрогирания дето викаш не знам кво прай в Сектора и кой го е пуснал.....сигурно и тук полицийката е невинна нали
Хайде, няма да ти пожелавам да ти се връща.
Но какво ще кажеш да въведат задължителен дрегер и кондиционен тест при влизане в стадион. Ама трябва да е за всички да не става дискриминация.
В смотаната ни в последно време държава трябва да си наясно с рисковете, като отиваш на мач. Така че не се оплаквай. Това вече са съвсем нормални неща. Преди привържениците на различни отбори можеха заедно да гледат мача на стадиона, но не заради страх от милицията, а заради наличието на елементарно човешко възпитание. Замисли се над това.
Мда всеки път като ходя на мач ще съм подготвен от атаки на наркомани и куки!
Иначе нямам нищо против да въвеждат всякакви дрегери и тем подобни,които ще попречат до някаква степен да влизат наркомани,лумпени и пр. на стадиона и нормалните като мен хора да си бъдат в агитката и най-спокойно да си подкрепят отбора,вместо да се притесняват,да бъдат пребити я от лумпен,я от кука!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Sword Coast Boys написа:И да го въведат дрегера и полевия тест пак ще са недоволни въпросните. Угодия няма.
Айде ела на следващото вечно дерби(където е 95% сигурно че ще има проблеми пак) и виж как хубаво ще се отнесат куките към тебе!След като те натупат едно хубаво пак ще те питам да видим кво ще ми говориш!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Преди години бях в агитката на ЦСКА на мач с Нафтата в Бургас(заради приятел). Тогава се убедих, що за боклуци са там. Как ще се отнесат куките с мене ако съм в по-нормален сектор с нормални хора - сам си отговори.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
От такива олигофрени ,като феновете на червения отбор никога няма да сенапълнят стадионите.Никога ние обикновенните зрители няма да гледаме мачове като във Вишата лига ,защото тиквеници като тези дето рушат и замерят полицията с бетонни отломки нямат място на стадионите.Дали някой смееше да посяга на милицията по време на Тато?Браво на полицията,малко би лумпените които цял час замеряха с камъни органите на реда.Само така трябва.
-
- Контакти:
Проблема вчера не дойде само от малоумниците в агитката на цска ,медиите също имат вина-та те от 10 дена тръбят колко полиция ще има какви стени ще се строят и какви ли не други глупости ще кажеш че мача щеше да се играе в Либия .Някаква група "Феновете" на цска са като ударна група правят интригите ,бият се с полицията а после другите реват че са ги били и тях а Дучето се прави на луд ,ами вижте ги кои са тези тарикати и ги отстранете от агитката си.А че е гадна публиката на ЦСКА имам наблюдение от визитите им във Варна ,то не е било мач да не съборят оградата на сектора за гости и да не се сбият с полицията .Няма други такива.Дучето се прави на света вода но съм го виждал лично как се наливат с една група "Фенове"преди мача с морето миналата година.Малко назад във форума някакъв се оплаква че го били били с приятелката му ,че то по опасно май е да си в тази ваша агитка бе пич ,дрогирани ,пияни ,фашизирани "фенове"навсякъде около теб и приятелката ти ,ти там се чувстваш добре ли? 

Не вниквате в съществото на проблема, а той е свързан както казах в по-горните си постове с ефективноста на закона срещу футболното хулигансво, защото осъдените се броят на едната ръка на пръстите ми.А за да бъде ефективен този закон трябва да има АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ както от страна на полицията, така и от страна на правосъдието, защото всички знаем, че ексцесиите, които се случиха вчера се създават от една и съща групичка от 150-200 човека.Тук питам аз как не можаха да ги изловят тези хулигани и да ги осъдят както му е реда?В Англия този проблем е решен по същия начин, но разликата е, че там хората действат, а не само да приказват глупости 

Незнайно защо нахлу полицията?
Смешни сте, видяхте ли колко камъни и други предмети хвърлихте прасета?
Трябваше да ви намокрят още от начал от умрете от студ.Идиоти.
Смешни сте, видяхте ли колко камъни и други предмети хвърлихте прасета?
Трябваше да ви намокрят още от начал от умрете от студ.Идиоти.
-
- Контакти:
RedeviL написа:Не вниквате в съществото на проблема, а той е свързан както казах в по-горните си постове с ефективноста на закона срещу футболното хулигансво, защото осъдените се броят на едната ръка на пръстите ми.А за да бъде ефективен този закон трябва да има АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ както от страна на полицията, така и от страна на правосъдието, защото всички знаем, че ексцесиите, които се случиха вчера се създават от една и съща групичка от 150-200 човека.Тук питам аз как не можаха да ги изловят тези хулигани и да ги осъдят както му е реда?В Англия този проблем е решен по същия начин, но разликата е, че там хората действат, а не само да приказват глупости
Много точно казано ,закон нямаме ,как в Англия -държавата на футболните хулигани се справиха с проблема?Че тях ги е страх да покажат среден пръст /обърнете внимание те сочат "среден "пръст с показалеца си /,защото може да са ги заснели и веднага ги съдят за хулиганска проява а глобите-ужасни.За вчера обаче БФС трябва да накаже жестоко клуба ЦСКА,трябва да се започне "ВОЙНА"с футболните хулигани наказанието на любимия им отбор може и да ги накара да се замислят какво се прави на футболен мач -ексцесии или разпускане с приятели ,шоу ,ядене на семки .........Ако имах власт дори бих изкал ЦСКА от А група,това си е само мое мнение не ангажирам никого с него