Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jeff Ament 1912 написа:Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди? Малко странно се получава. Имало е доволно хора, но не забравяйте, че Асенвоград е на 20 километра от Пловдив, така че не сте направили нищо кой знае какво. Все пак е похвално, че стадионът е бил пълен на мач от "В" група и това може само да ни радва, но да се изкарвате повечко, отколкото нашето домакинство, е меко казано смехотворно и това само човек, нямащ връзка с главния мозък може да го каже. Ние вчера си напълнихме Бесика, имаше си хора по другите сектори, имаше доволно хора, но тук чета мнения от сорта, че вчера сме били 2 хиляди души. В крайна сметка какво общо има нашият отбор и нашата посещаемост с вашето гостуване на Асеновец?
Човека който писа по-горе не е от Ботев.На стадиона имаше 5,6 000,половината от които бяхме ботевисти.
Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди?
Един град-един отбор написа:Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди?
Отговора е прост. На стадиона имаше и хора, които висяха по калищата, по баирите ... и то не бяха малко! Много Ботевисти не можаха да влезат на стадиона и бяха принудени да гледат мача отвън, от баирите ... на мача имаше около 6000 човека, повечето от които Ботевисти ... това е верният отговор
Един град-един отбор написа:Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди?
Отговора е прост. На стадиона имаше и хора, които висяха по калищата, по баирите ... и то не бяха малко! Много Ботевисти не можаха да влезат на стадиона и бяха принудени да гледат мача отвън, от баирите ... на мача имаше около 6000 човека, повечето от които Ботевисти ... това е верният отговор
Месершмит написа:"Ботев победи Асеновец в първия мач от пролетния полусезон с 4:0, за удоволствие на над 3 000 свои привърженика, които не спряха да огласят стадиона в Асеновград."
инфото е от тук:
http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5582:-4-
Иначе за мача, тотално ги надиграхме по всички показатели още първото полувреме, второ ги пожалихме не и без помоща на съдиите.
Честито на всички канари!
kubik написа:Месершмит написа:"Ботев победи Асеновец в първия мач от пролетния полусезон с 4:0, за удоволствие на над 3 000 свои привърженика, които не спряха да огласят стадиона в Асеновград."
инфото е от тук:
http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5582:-4-
Иначе за мача, тотално ги надиграхме по всички показатели още първото полувреме, второ ги пожалихме не и без помоща на съдиите.
Честито на всички канари!
Ето ти сайта,който постояно цитирате за посещаемостта ви през годините.Сега май не е точният сайт![]()
3000 човекаhttp://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj=1&ll=46973&mm=3
Ако ми се изстрие мнението ще се обърна към зелените модератори за модераторски произвол
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта