26.02 - Пирин(Благоевград) - Черно Море(Варна) - ? : ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 26.02 - Пирин(Благоевград) - Черно Море(Варна) - ? : ?
Другото интересно е как Лаптопа говори за 2 атаки, а само на видеото показват 3 наши положения
Явно както казаха по-горе хората, които са гледали мача, тия му приказки са пълна измислица. Дано запазим постоянство и да ударим Локото другата седмица, оттам може да ни дойде самочувствието. Не сме толкова далеч от Европа, колкото си мислех аз. Напред моряци !!! 
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
-
ShooterMan
- Контакти:
Отбележете си това...
"техен състезател притича 70 метра и нямаше кой да го РИТНЕ"
Което говори как е играл ЛапТопа,какви са били инструкциите,защо е бил ритнат Ратников и т.н.Излиза,че щом наш е набирал скорост е трябвало да бъде ритан според инструкциите на великия треньор ЛапТопа
"техен състезател притича 70 метра и нямаше кой да го РИТНЕ"
Което говори как е играл ЛапТопа,какви са били инструкциите,защо е бил ритнат Ратников и т.н.Излиза,че щом наш е набирал скорост е трябвало да бъде ритан според инструкциите на великия треньор ЛапТопа
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Какво го слушате тоя палячо, спомням си докато беше треньор в Ботев, по същия начин след един мач с тях ревеше за съдията, беше ясно, че пак ще каже нещо подобно след като ги бихме, след всяка загуба това му е оправданието, просто един пловдивски цървул и некадърен треньор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Лаптопа - "Този съдия не може да свири или не иска"
Съдията за играчите на Пирин в интервю "Тези палячовци само се търкаляха"
Лаптопа за горното:"Както аз не му давам оценки?!?! така и той да не коментира играчите ми"
Съдията за играчите на Пирин в интервю "Тези палячовци само се търкаляха"
Лаптопа за горното:"Както аз не му давам оценки?!?! така и той да не коментира играчите ми"
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Лаптопа в действие

---------------------------------------