Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот crap » 27 фев 2011 13:25

YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Stanimir-74

"Левски трябва и ще победи ЦСКА"

Мнениеот Stanimir-74 » 27 фев 2011 14:38

Пускам тази тема,за да види цялата общественост поименно някои "Специалисти"-журналисти и футболни корифеи как се изказваха и дори вземаха пари за своите анализи само няколко дни преди дербито. Смятам,че е съвсем нормално ветерани и легенди на даден отбор да желаят успех и да стискат палци на своя тим,но също така смятам,че преди да се изказва човек трябва да предвиди,че това все пак е дерби и може много бързо да стане за смях на цяла България. Като начало ще спомена Тодор Батков,който за кой ли път убеди футболната общественост в своите оракулски способности. Едно съм запомнил от него,каквото каже залагам моментално на противното и то 90% се оказва вярно. Това,че предвиди лесна победа за отбора си го разбирам(въпрос на желание и мотивация),това че се опита да внуши на цяла България,че Гарата ще вкара толкова голове,колкото поиска пак го разбирам,но все се чудя как след Казанската афера изобщо има очи да бъде медийна звезда? Есента каза,че Гарата не се продава.След няколко дни каза,че има оферти от няколко клуба и вероятно ще го продаде. После отново нямаше да го продава,после със сигурност щеше да го продаде и накрая каза,че не е фатално,ако не го продаде. Това се случи само в рамките на няколко седмици. Е,щом не го е срам и има кой да му вярва нека продължава,важното е че така се чувства явно добре :) Аз обаче знам истината,оферти за Гарата има,но процента за Левски от тази продажба не е никак висок. Коко Динев не го е дал без пари,нито без тлъст процент от продажбата,това е сигурно. Никъде не излезе официална информация колко плати Левски за него,нито колко процента ще вземе при продажбата,което навежда на мисълта,че печалбата за сините не е огромна. Но да се върнем на Оракулите. Всеизвестни са "точните " прогнози и на Наско Сираков. Този човек го слагам веднага след Батков по "непознаваемост". От изказването си преди години за Ливърпул,след това за Литекс и още доста такива,та до сега все не уцелва в прогнозите си. Николай Илиев,Гошо Гинчев и Георги Бачев също предположиха сигурна победа с много голове. Едно е предположения и пожелания,а съвсем друго е убеденост и натрапване на мнение,особенно когато става въпрос за обществени медии! Това обаче е нищо в сравнение с бомбастичното заглавие в Топспорт от Стефан Дачев,който направо смаза всички илюзии на ЦСКА с апокалиптичното заглавие "Левски трябва и ще победи ЦСКА ". И това е журналист... Приятелю Дачев, с нетърпение очаквам следващото ти прозрение за което пак ще вземеш хонорар,ако изобщо някой те чете :)
P.S. Не вярвам тази тема да се задържи много,защото не е угодна на доста хора :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 фев 2011 15:14

Сега важното е да се забрави победата над Левски, и да се задържи формата и дисциплината! ЦСКА вчера игра правилно (знам, че звучи банално), това трябва да се превърне в тенденция и рутина! Със сигурност рано или късно ще влезнеме в дупка, това си е нормалната цикличност, но тогава не трябва да се правят драми и рокади, а просто да се работи! Вчера защитата ни беше доста стабилна, което ме учуди! Много дициплина и старание показаха момчетата, това е начина да се компенсират техническите неумения! Мишел Платини е много добър нападател, и когато му върви играта може да решава мачове! Предстоят много тежки мачове, дано няма контузии!
Няколко думи и за Левски! Трагична защита, непокрито самочувствие и прехвалени звезди! Доста упорито си повтарят грешките! Секи път се надуват като балон и накрая се пука и изпадат в криза! Не трябва да драматизират, а да анализират и да работят! Треньорски рокади на тоя етап от сезона не са желателни!
Полицията вчера беше напълно неадеквтна! Не може да пускат пяни и надрусани рецидивисти с бомби и боксове, и после да се бият и гонят всички фенове! Това е недопустимо, футбола е за хората! Поздравявам повечето левскари за цивилизованото отношение! Останалите маргинали които сега злобеят и злорадстват, са глупаци! На спорта трябва да се гледа мащабно, а противника да се уважава!

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Re: Ники Александров най-големия

Мнениеот gacobacov » 27 фев 2011 16:01

admirall написа:Калмар - вицешампион на Швеция
АИК - шампион и носител на купата на Швеция
Гент - дойдоха с първия отбор и ги разбихме
Лил - първи в Франция - унижихме ги и само късмета ги спаси..

Къде са знамената между другото?

пий едно
Изображение
да се успокоиш :)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Ники Александров най-големия

Мнениеот Linky » 27 фев 2011 16:38

gacobacov написа:
admirall написа:Калмар - вицешампион на Швеция
АИК - шампион и носител на купата на Швеция
Гент - дойдоха с първия отбор и ги разбихме
Лил - първи в Франция - унижихме ги и само късмета ги спаси..

Къде са знамената между другото?

пий едно
Изображение
да се успокоиш :)

Пичове, когато играхме с тях те наистина бяха на тези места ;) Сега, че са по зле от онзи период е друг въпрос ;) Не може да казвате на черното бяло , както и които казва , че не сте ни били заслужено вчера , но двете неща нямат общо.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 фев 2011 16:42

Честито на цесекарите,рядко гледам мач от българското първенство,но ми харесаха как играха тактически грамотно и се възползваха максимално от грешките на съперника. А това го правят наистина големите отбори. За Левски надявам се, техния президент да си е научил урока,че никога не се тръгва с голямата кошница,защото обикновено тя се пълни по-трудно. Честито на ЦСКА и всички техни фенове от форума. Специално за Роската ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 фев 2011 17:27

Честита победа и от мен !
Който е отдавна във форума, знае какъв левскар съм ....
А който не е - от 25 години съм левскар !

Та от толкова, аз такова мачкане не помня .... и то на - "Герена" !
Прекрасна игра показаха вашите хора ...
И още веднъж показаха, че за тази игра не е нужно да имаш звезди, за да играеш хубаво и да печелиш !

Тази победа ще влезе в историята ... и абсолютно заслужено ще се гордеете с нея.

Браво !
Напълно заслужена победа и надиграване по всички правила на играта !

Нямам какво да кажа повече .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 фев 2011 19:30

от THE G.A.M.E на 27 Фев 2011 18:27

Честита победа и от мен !

И още веднъж показаха, че за тази игра не е нужно да имаш звезди, за да играеш хубаво и да печелиш !

Тази победа ще влезе в историята ... и абсолютно заслужено ще се гордеете с нея.

Браво !

Ти може и да нямаш нищо повече за казване,но аз имам.С тоя твой пост ме накара да изпитам огромен респект към теб!БРАВО!Такива като теб ме карат все още да вярвам,че има повече от 5% свестни сред сините фенове!Пожелавам ти много успехи и радост в личния живот!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 27 фев 2011 19:31

THE G.A.M.E написа:Честита победа и от мен !

Браво !

всичко е точно ...... ама би ли ми показал тия ваши звезди , че нещо не ги виждам ...... или говориш за изкуствено напомпаните дембеле и гриин???? ....... щото аз истински звезди при вас не виждам ....... както и при нас де .....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 27 фев 2011 19:45

Някой знае ли къде мога да гледам мача на запис, или да си го дръпна от някъде?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “ЦСКА”