Martines написа:delqnski47 написа:Martines написа:Не мога да преглътна тази загубаНикога не съм се чувствал толкова унизен,а болката от която душата ми страда е напълно нова за мен.
Снощи след края на мача си казах:"нищо,просто ни надиграха и ни биха,това е просто една загуба....",само че не е така,това е най-големият кошмар,ЦСКА{да с големи букви е,защото снощи ни показаха как се играе в ГОЛЯМОТО дерби} да победи по този начин в нашият дом.Незнам кога ще започна да гледам мачовете на Левски с удоволствие и най-вече със спокойствие и без страх,че ще се изложат отново .......тази болка в душата ми,може да ми мине само,ако бием Литекс в двата мача,само ако стигнем до финал за купата и там ни чака ЦСКА,който да размажем с игра и резултат.......жалко,четова засега не е реално,а е само мечта,но това е единственият лек,който ще излекува болката в сърцето и душата ми![]()
![]()
Честито армейци,завиждам ви на удоволствието,което сте изпитали снощи,изпитвате и днес и ще изпитвате до следващото дерби в което надявам се,че удоволствието ще е наше:)
Недей прави трагизми!Нито ще е първо,нито последно дерби(това го казах 100 пъти вече...)!
Аз не живея в миналото,нито в бъдещето,аз живея в настоящето,а то в момента не ми харесва....От къде знаеш,че това не е последното дерби........за мен
......може да не доживея друго дерби....кой знае
Бе ти са недей да мислиш по такъв начин,щото ще ти е тъпо 2 седмици някъде!След време ще го забравиш тва дерби и готово(Както всеки път става!И на мен ми беше тъпо,когато Гара вкара оня гол и загубихме ама гледах да го забравя и на следващия ден си ми беше добре)!Верно,загуба на Герена и то от ЦСКА си е тегавия(даже и аз не очаквах че в 65-ата минута ще водим 0:3 честно да ти кажа),ама живота продължава бе!АЙ НАЗДРАВЕ!