Мнениеот ros » 27 фев 2011 12:26
Всичко това, което стана вчера е прецедент, който едва ли ще бъде забравен и дано поне да е от полза за в бъдеще...
Не бях на мача, защото е на Герена и защото всички фенове на ЦСКА обикновено са принуждавани щат-нещат да отидат в блъсканицата на сектор Г. Това, което видях от репортажите обаче , ме кара сериозно да се замисля имали смисъл от тази идиотия БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.
Когато дадеш правомощия на една празна от към нормална мисъл глава да дава разпореждания, обикновенно се получават такива неща... Прав е автора на темата, че е имало много възможности преди мача ЗРЪНЦАТА да се отсеят. Но превантивната работа на органите на реда е точно толкова адекватна, колкото изпълненията на Божо Митрев по време на мача.
Питал съм се понякога какво е да си долу пред оградата, дори и с каска, и как тези хора с униформи търпят всички тези глупости, които чуват по свой адрес и всички предмети, които се стоварват върху главите и телата им. ВЯРВЙТЕ МИ - НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НА ТЯХНО МЯСТО. Тези хора събират цялата омраза и въпреки това НЯМА ДА ТРЪГНАТ, АКО НЯКОЙ НЕ ИМ РАЗРЕШИ. А пропука ли се стената.... контрола е абсолютно немислим. Затова ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ Е ВЪРХУ ОНЕЗИ ЦИВИЛНИ МИЛИЦИОНЕРИ С ПРАВА ДА РАЗПОРЕЖДАТ.
Цялата изродщина от снощи е провокирана от безхаберието и самоуверените думи на Антон Златанов, който цяла седмица обесняваше как всичко е под контрол, как до всеки автобус ще има патрулка, как няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние и под наркотично опиянение и БЛА-БЛА....
Къде г-н Златанов бяхте вие, че още по време на шествията сте бил уведомен за състоянието на феновете, които отиват към стадиона?
Къде г-н Златанов бяхте вие, при отварянето на Сектор Г и проверихте ли състоянието му?
Къде г-н Златанов бяхте вие, при чупенето на оградите и защо тогава не се намесихте?
Как така г-н Златанов преценихте, че феновете извън сектора ще са по-малко опасни, ако са вътре в секнора?
Много, много въпроси има, но отговора ще бъде сведен в сводка на МВР точно толкова адекватна, колкото и реакцията на полицията снощи... И пак нищо... Същото такова нищо, каквото гледаме след всяка изцепка на фенове...
НЕ ОПРАВДАВАМ ИДИОТИТЕ В СЕКТОР Г, които са повода за всичко това... НО В ПРАВОТО ДЕЙНОСТИТЕ И СЪОТВЕТНО ВИНАТА Е ЛИЧНА, а не обща, както МВР се опита да ни покаже снощи.
Отвратен съм!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН