Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Мнение за полицията и за Батков!

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 11:59

delpi написа:
POPCORN написа:Ами не е нормално бе , ама защо не ги прибраха преди мача?Айде отговори ми на това като си голям отворко?Защо преди мача когато виждат кой чупи и мята камъни и така натътка те не ги прибраха?А си седяха спокойно и гледаха какво става?Айде отговори ми ти на тоя въпрос, защото много ми е интересно какво ще кажеШ?

Не съм много добре запознат, но полицаите едва ли гарантират, че могат да хванат всички простотии дето се опитват феновете да вкарват в сектора, това теоретично не е възможно... малко е глупаво да изкарваш, че полицая е виновен за това, че не е хванал бомбичката на входа, а лумпена дето се опитва да я внася е невинен... не мислиш ли??? Малко глуповато ми звучи това....

п.с. и личен въпрос към теб... колко мнения във форума трябва да изпишеш и колко години ти трябват та да се научиш да цитираш мнения като хората??? Погледни, че е пълна боза във всеки твой цитат...

относно темата ти не си запознат ама спориш..това е добре..ти почти винаги си на всяка манджа мерудия така че не се очудвам!А колкото до мойта лична персона, ела ме научи, може би с твойта помощ ще се науча?Гледай си себе си и не се занимавай с другите кой как пише и така!Това не е той проблем!Като не ти харесва не чети темата и готово!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:01

peterx написа:Ей, това е простотията. Отборът ти да побеждава, а ти да се правиш на олигофрен (какъвто явно си).
Браво на полицията!
Тук няма значение от кой отбор си. Подобно поведение от един футболен запалянко е недопустимо.

А я си спомни кой почна с тия простотии по стадионите!Беше един мач на Армията!Тогава Левски бяха по-добри биха с гол на Гонзо и хем бихте, хем играхте по-добре и след края на мача почнахте да ни чупите седалките!Вие тогава какви сте били?Идиоти каквито сте си или?Всеки гледа от неговото си канче!Ако ти беше вчера във сектор Г щеше да пискаш като жена и тука по форумите да се оплакваш как еди какво си станало!Тогава щеше ли да говориш, че ние е малко?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 27 фев 2011 12:03

Ама не може така да се отнасяш с 3000 човека бе човек!Това не са животрни!това са хора!Да замерваха ги спор няма!

Ти малоумен ли си?Как ще дадат целия стадион да е смесен?!Направи равносметка за размера на Националният и за Герена,кой колко е голям...Второ,виж какви ексцесии стават,ТИ САМ ПРИЗНА,ЧЕ СТЕ ГИ ЗАМЕРЯЛИ(не всички,но повечето),тогава къв ти е проблема,немога да разбера?Теб ако те замерят с железа и бетонени блокове,ще седиш и ще им се усмихваш или ще отидеш да ги изгониш бе,много ти е лесно като не си бил потърпевш(от друга страна,говоря).Ма малко разсъждавайте...

ПП:Вчера играхме ужасно и загубихме,тва е!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 фев 2011 12:04

POPCORN написа:относно темата ти не си запознат ама спориш..това е добре..ти почти винаги си на всяка манджа мерудия така че не се очудвам!А колкото до мойта лична персона, ела ме научи, може би с твойта помощ ще се науча?Гледай си себе си и не се занимавай с другите кой как пише и така!Това не е той проблем!Като не ти харесва не чети темата и готово!

Като подхващаш спор поне отстоявай мнението си до края...
Не разбрах, кой е по виновен лумпена дето внася бомбичката или полицая, че не е успял да я открие???

Лично аз ходя на мачове от повече от 15 години, много пъти са ме проверявали и обстойно и не толкова... но мога да ти гарантирам, че ако съм искал да внеса нещо шанса да ми го открият е бил много малък... все пак от човешка гледна точка нали се сещаш, че има места на които полицая няма как да те провери??? Така, че пак се замисли за въпроса ми по-горе...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 27 фев 2011 12:04

POPCORN написа:
peterx написа:Ей, това е простотията. Отборът ти да побеждава, а ти да се правиш на олигофрен (какъвто явно си).
Браво на полицията!
Тук няма значение от кой отбор си. Подобно поведение от един футболен запалянко е недопустимо.

А я си спомни кой почна с тия простотии по стадионите!Беше един мач на Армията!Тогава Левски бяха по-добри биха с гол на Гонзо и хем бихте, хем играхте по-добре и след края на мача почнахте да ни чупите седалките!Вие тогава какви сте били?Идиоти каквито сте си или?Всеки гледа от неговото си канче!Ако ти беше вчера във сектор Г щеше да пискаш като жена и тука по форумите да се оплакваш как еди какво си станало!Тогава щеше ли да говориш, че ние е малко?

Да прав си!Има свестни червени фенове,както и сини...но и навсякъде има надрусани помяри и идиоти...какво да ти кажа повече? ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:04

n0_FeArBG написа:Ама не може така да се отнасяш с 3000 човека бе човек!Това не са животрни!това са хора!Да замерваха ги спор няма!

Ти малоумен ли си?Как ще дадат целия стадион да е смесен?!Направи равносметка за размера на Националният и за Герена,кой колко е голям...Второ,виж какви ексцесии стават,ТИ САМ ПРИЗНА,ЧЕ СТЕ ГИ ЗАМЕРЯЛИ(не всички,но повечето),тогава къв ти е проблема,немога да разбера?Теб ако те замерят с железа и бетонени блокове,ще седиш и ще им се усмихваш или ще отидеш да ги изгониш бе,много ти е лесно като не си бил потърпевш(от друга страна,говоря).Ма малко разсъждавайте...

ПП:Вчера играхме ужасно и загубихме,тва е!

кой ти говори стадиона да е смесен бе човек.ти пак не си разбрал!до клетката има друга клетка със седлаки!Говорих за трази част от сектор Г да е дадът и хората да могат да си гледат спокойно мача, а не да сме във В и А!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 27 фев 2011 12:05

Синьото стадо пък не са за приказка, пресен пример нахлуха в Перник като истинско стадо, бутаха чупиха и даже после във форума се хвалеха как са почупили стадиона.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:06

n0_FeArBG написа:
POPCORN написа:
Браво на полицията!

Да прав си!Има свестни червени фенове,както и сини...но и навсякъде има надрусани помяри и идиоти...какво да ти кажа повече? ;)

еми така е!За това спор няма!Порсот говорим, че не бива да има полицейски произвол!Да оставаш ненаказни хората , който чупят и правят зулуми и да биеш невиниите!За това става на въпрос!А че има от двете агитки повее от ясно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:07

delpi написа:
POPCORN написа:относно темата ти не си запознат ама спориш..това е добре..ти почти винаги си на всяка манджа мерудия така че не се очудвам!А колкото до мойта лична персона, ела ме научи, може би с твойта помощ ще се науча?Гледай си себе си и не се занимавай с другите кой как пише и така!Това не е той проблем!Като не ти харесва не чети темата и готово!

Като подхващаш спор поне отстоявай мнението си до края...
Не разбрах, кой е по виновен лумпена дето внася бомбичката или полицая, че не е успял да я открие???

Лично аз ходя на мачове от повече от 15 години, много пъти са ме проверявали и обстойно и не толкова... но мога да ти гарантирам, че ако съм искал да внеса нещо шанса да ми го открият е бил много малък... все пак от човешка гледна точка нали се сещаш, че има места на които полицая няма как да те провери??? Така, че пак се замисли за въпроса ми по-горе...

винвен е този който пуска лумпените на стадионите!А за тази работа е полицията!Те пускат пияни и дрогирани в сектора и после се сърдат и пискат ,че има ексцесии!Е как няма да има като си пуснал хора където незнаят къде се намират в момента!?И после почваш да биеш жени и деца!Кой е виновен пак аз питам?Те сами пускат лумпените и после се сърдят ,че има ексцесии и налагат невинните!Е сори , ама ти трябва си доста луд да не го признаеш, че това е истината!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 фев 2011 12:10

POPCORN написа:...
винвен е този който пуска лумпените на стадионите!А за тази работа е полицията!Те пускат пияни и дрогирани в сектора и после се сърдат и пискат ,че има ексцесии!Е как няма да има като си пуснал хора където незнаят къде се намират в момента!?И после почваш да биеш жени и деца!Кой е виновен пак аз питам?Те сами пускат лумпените и после се сърдят ,че има ексцесии и налагат невинните!Е сори , ама ти трябва си доста луд да не го признаеш, че това е истината!

И как точно полицая на входа да разбере кой е лумпен и кой не???
Освен към всеки полицай да прикрепим по един психолог и на място да се преценява кой е лумпен и кой не??? :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”