Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 14:48

bene
защо железничарите искат да са Спортклуб, само не мога да проумея егати ...

Ти остави кой е железничар и кой не е, ами кажи отиде ли при Палахмана да му покажеш снимката и изрезката от вестника да си спомни, че е играл и за "Славия" Пловдив?! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 16 апр 2009 15:46

plovdivram написа:terro, ти обаче май наистина не четеш пич!!! :lol: И как да говорим за сериозна дискусия, като ти дори не четеш какво ти се пише бе майна?!!! :D ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ... :D ще кажа, че не сме НИЕ тези, които го твърдят това!!! :lol: Дано този път го прочетеш :lol: ....
И другото, което явно също сиу пропуснал... Отбора на днешният Ботев Пловдив в историята си има не по-малко обединениясъс спортни клубове, колкото и този на днешният Локомотив Пловдив, Спартк Пловдив или Марица.... По смисъла на това все едно да те попитам вие защо не сте избрали "Борислав", "Шипка", "Стефан Кираджиев", Пловдивски гарнизон и ред, ред други...

Казваш, че не вие сте тези, които твърдите това и имаш документи за това, че други го твърдят. Това не ви прави наследници!
Ако отидеш в лудницата, там има много психично-болни, които твърдят, че са Наполеон и т.н. и добреу че не сте се захванали да доказвате, че Наполеон е все още жив :shock:
Направих си труда да прочета някои от доводите ви ....не били празнувани годишнини на клуба ви до 1966 и тогава за първи път 30-годишнина......това довод ли е, бре? 1936 се била появила от никъде а иначе ЖСК е създаден още през 1935....никакъв довод....
АЗ зная проблема и той е следният - От 1936 до 2001 година Локомотив е един посредствен отбор!!! Вие се гордеете най-много с периода след 2001 година, период нямащ нищо общо с пловдивския Локомотив, когото оставихте да затрият мутрите от Кюстендил. Сега се оказва, че се гордеете и с този преди 1936 :shock: От 1936 до 2001 година има една огромна дупка, празнина, едно голямо нищо. Комплексари сте и такива ще си останете! Жал ми е за хората основали Спорт клуб, защото те не могат да кажат нито дума по въпроса.Именно за това вие шумите толкова силно точно сега, след толкова години. История с твърдения градят в Македония, а сега вече и у нас. Гърците са превърнали краденето на история в бизнес. Наслушахме се и на още по-нагли твърдения - Турско присъствие, а не иго... Нямало Баташко клане...ВИЕ СЕ НАРЕДИХТЕ ДО ВСИЧКИ ТИЯ БОЛНИ ХОРА ОПИТВАЩИ СЕ ДА ОТКРАДНАТ ИСТОРИЯ, ЗАД КОЯТО ДА СКРИЯТ ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ. МНОГО СТЕ МЪНИЧКИ :!: :!: :!:
П.С. Аз вече започвам да се притеснявам след 70 години,когато няма да съм сред живите някой да не ме определи като буфер :o
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 16:08

terro
Ако отидеш в лудницата, там има много психично-болни, които твърдят, че са Наполеон и т.н. и добреу че не сте се захванали да доказвате, че Наполеон е все още жив

Добре се... Сега сме и "луди"... :lol:
Ами ОК... Защо тогава ако наистина сме толкова смешни в доводите си не излезет и ни направите за смях... Като гледам вече ПРЕКАЛЯВАМЕ с лудостта си и хората почват да прихващат... :lol: А вие като гледам сте доста притеснени и не искате това да стане.... :lol:

Ами направете нещо по въпроса... :lol: Нали сме смешни и с доводите си...и с поведението си... Направете ни за смях пред цяла България 'щом е толкова просто и явно... Ама не вие упорито си държите на анонимните плюнки по форумите!!! :D На онзи пра-пра дядо му му бил казал еди-какво си... на другият пък еди-коя си легенда му била казала еди-какво си... ама като се окаже, че не било май много така ... след това все едно не е било!!!

А кой с какви твърдения си прави историята го остави това... :lol: ... че на моменти е смешно даже!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 16 апр 2009 16:10

plovdivram написа:Ти остави кой е железничар и кой не е, ами кажи отиде ли при Палахмана да му покажеш снимката и изрезката от вестника да си спомни, че е играл и за "Славия" Пловдив?! :lol:

Един последен въпрос и спирам - вече май и на железничари се обиждате......... :lol: та въпроса ми е - защо на емблемата, която си върнахте под голямото Л има железничарски вензъл?
Благодаря предварително за отговора!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 16:25

Един последен въпрос и спирам - вече май и на железничари се обиждате......... та въпроса ми е - защо на емблемата, която си върнахте под голямото Л има железничарски вензъл?

Благодаря за въпроса... :lol: Емблемата ни е създадена от Христо Николов- дългогодишен член и привърженик на клуба... Та същият този човек е създател както на тази емблема така е и този, който е направил онази на Спортклуб /заимствана от Адмира Виена/, а след това и варианта на Славия Пд.... В оригиналният й вариант този вензел го няма... Включен е към нея в края на 70-те!!!
Дано да съм бил достатъчно изчерпателен, но ако се интересуваш от емблемата ни мога още да ти разкажа!!! :lol:

Като допълнение... ето ти и снимка на човека ...

Изображение
Последна промяна от plovdivram на 16 апр 2009 16:29, променено общо 2 пъти.
Изображение

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 16 апр 2009 16:27

И аз имам въпрос (много реклама ви правим ей :lol: ). Защо през 1957 искат да ви върнат името Славия, а не Спортклуб?!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 16 апр 2009 16:29

plovdivram написа:
Един последен въпрос и спирам - вече май и на железничари се обиждате......... та въпроса ми е - защо на емблемата, която си върнахте под голямото Л има железничарски вензъл?

Благодаря за въпроса... :lol: Емблемата ни е създадена от Христо Николов- дългогодишен член и привърженик на клуба... Та същият този човек е създател както на тази емблема така е и човек, който е направил онази на Спортклуб, а след това и варианта на Славия Пд.... В оригиналният й вариант този вензел го няма... Включен е към нея в края на 70-те!!!
Дано да съм бил достатъчно изчерпателен, но ако се интересуваш от емблемата ни мога още да ти разкажа!!! :lol:

Благодаря!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 16:42

silver_bg
И аз имам въпрос (много реклама ви правим ей ). Защо през 1957 искат да ви върнат името Славия, а не Спортклуб?!

А колко са клубовете в страната носили това име и да са го запазили или възстановили след 1945г... Има и още нещо!!! Знаете ли кой отбор е може би с най-дългият списък в страната с изключени завинаги от физкултурното движение членове, за грубо проявена фашистка дейност /каквото и да означава това/ след 1945-та?!

Е! За съжаление Спортклуб не е носел име на национален герой, който в последствие да бъде обявен едва-ли не за първият комунист в БГ!!! И като задавате такива въпроси замисляли ли сте се колко са отборите, които не носят имената Левски и Ботев, който ги запзават след 1944-та?!! Особено големите такива!!!

Умишлено не споменавам името Славия.. то е ясно, че то също се връзва с нещата проповядвани от онзи режим.. .т.е. за братята славяни и т.н..
Изображение

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 16 апр 2009 16:50

Ти ме застреля ве, човек. :D Не ми бягай по тъча и без това никой не те гони.

Не те питам защо клуба не се казва Спортклуб, а защо са искали да се казва Славия?!
Защо ти не си си сложил на снимката в подписа едно голямо Славия с емблемката?!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 апр 2009 16:56

silver_bg
Ти ме застреля ве, човек. Не ми бягай по тъча и без това никой не те гони.

Не те питам защо клуба не се казва Спортклуб, а защо са искали да се казва Славия?!
Защо ти не си си сложил на снимката в подписа едно голямо Славия с емблемката?!

:D Ха-ха... ами то човек трябва и да помисли малко бе майна... Ами отговора съм ти го дал... Не е било възможно да бъде възстановено... Защо според теб тогава след като подобно на "БШ45" Пловдив /Ботев-Шипка/ се прави "СП"45 /Спортклуб-Парчевич/ след това на едните се възстановява името независимо, че като членска маса отбора на "Шипка" не отстъпва на "Ботев"... докато при "СП45" където нещата са с огромно предимство за Спортклуб пред Парчевич, но се дава името "Славия"?!! Та в тези години "Спортклуб" е клубът с най-голяма членска маса в цялата страна ... и това можеш да си го провериш... :lol: И к'во ... май за едните е можело, а за другите не....
Изображение

Върни се в “Ботев”