Вчера триумф на футбола, днес триумф на антифутбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Re: Вчера триумф на футбола, днес триумф на антифутбола

Мнениеот ManUtdMadFan » 16 апр 2009 14:35

football.total написа:много много жалки коментарчета. явно в БГ едва 10% от хората разбират от футбола а останалите са обикновени кибици люпещи семки и бонбонки по време на мач.
ливърпул - челси... ок мача стна зрелище не отричам, НО това не е футбол, поне не съвременния футбол. съвременния футбол отдавна е тактика, надхитряне, концентрация, тичане 90 минути, почти нула грешки в защита... а защитите на двата отбора вчера бяха като швейцарско сирене. за вратарите да не коментирам. със подобна тактика нямаш шанс да спечелиш лигата. лигата се печели със мачове като тези на юнайтед. пестеливо, точно, пълен контрол и 1-0. достатъчно за класиране. нима очаквате юнайтед да се хвърлят като бесни, след като имат 58 мача изиграни този сезон и още 11 до края на сезона които трябва да бъдат спечелени за да вземем 5тте купи??? е ако чакате шоу от юнайтед - няма да го видите... поне не на този етап. ливърпул и челси изиграха 10 скучни мача помежду си, във втроник направиха едно шоу за феновете и хайде най великите отбори...
който му харесва резултат 4-4 да си пуска мачове от 60те и 70те години... когато финалите на световното завършваха 5-3 за бразлия сас 4 гола на пеле... подобно нещо във съвременния футбол се случва веднъж на 100, може и да не ви харесва но факт...

Всичко е вярно и точно затова ми харесва САФ щото е истински трензьор прави страхотни тактики а не да пусне играчите и да им казва "играйте си играта и гледайте да вкарате поече голове от тях" тва и аз го мога ... колко трудно е да избереш 11 играча от 20 напримерно ... Вижте манчестър с 25-26 играча (не знам точно колко) и САФ винаги оцелва кой да пусне ....
България

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 16 апр 2009 14:41

"Пилците се броят наесен!" /В случая през май.../ Всичко друго си е бла-бла-бла! :twisted:
И още една, в случая, също много вярна поговорка: "Кучето скача според тоягата!" :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 16 апр 2009 15:32

Не знаех, че да си фен на футбола означава да знаеш всичко за тактика, стратегия и какво ли не още! Аз харесвам много ЛСД телевизорите, ама никой не ме кара даим знам схемите, таблиците и всички други неща относно производството им! Стига сте писали глупости за велика тактика и гениални стратегии! Като толкова ви е ясен футбола вземе станете треньори и печелете титли и купи! Великият СЪР е добър треньор, но нищо повече! Ако отиде в друг отбор дали ще има някакви успехи? Сравнете го с Капело и тогава ми отговаряйте! Аз скучен мач не ми се гледа! Точно такъв очаквах от Челси и Ливърпул, но за щастия изиграха инттригуващ и ПРЕКРАСЕН мач, а Юнайтед и Порто сътвориха някаква тактическа боза! Ами извинявайте ама ако твърдите, че тая боза е по хубава от Мача във вторник имате някакъв проблем- зрителен или психически! Интересно защо хората се радват на мача от втрник, а не на тоя от сряда? А, забравих, тоя от сряда е велика тактическа битка! Само, че на хората не им се гледа това! Тая игра се играе за хората и идеята и е да доставя радост на тях! Изобщо не обичам Ливърпул и Челси, но направиха страхотен мач и се радвам затова, а който не го харесва нека се замисли дали не е удачно да смени спорта!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 16 апр 2009 15:50

futbolnomer1 написа:Антифутбол демонстриран от много слабите отбори поне в този мач на Порто и Манчестър, в българското първенство стават много по-интересни мачове от този, да бяха пуснали на запис БТВ вчерашния мач да го гледаме пак

Ти какво искаш ? Всяка вечер да гледаме мачове в ШЛ в които да има по 8 гола ли ?
Аз не съм толкова възхитен защото това често става в Англия, в началота на сезона нима мача м/у Арсенал и Тотнъм беше по-малко интересен който свърши 4-4 също и до 89 мин Арсенал водеха с два гола разлика. Или пък миналия уикенд Евертън и Вила не сътвориха голов трилър помежду си като направиха 3-3. Така, че от мач на мач има разлика, не може всеки път да гледаме по 8 гола на двубой. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 апр 2009 17:15

В Германия се играе по-хубав футбол.На Острова ще спукат топката от центрирания и сватбарски шутове някой уикенд :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”