football.total написа:много много жалки коментарчета. явно в БГ едва 10% от хората разбират от футбола а останалите са обикновени кибици люпещи семки и бонбонки по време на мач.
ливърпул - челси... ок мача стна зрелище не отричам, НО това не е футбол, поне не съвременния футбол. съвременния футбол отдавна е тактика, надхитряне, концентрация, тичане 90 минути, почти нула грешки в защита... а защитите на двата отбора вчера бяха като швейцарско сирене. за вратарите да не коментирам. със подобна тактика нямаш шанс да спечелиш лигата. лигата се печели със мачове като тези на юнайтед. пестеливо, точно, пълен контрол и 1-0. достатъчно за класиране. нима очаквате юнайтед да се хвърлят като бесни, след като имат 58 мача изиграни този сезон и още 11 до края на сезона които трябва да бъдат спечелени за да вземем 5тте купи??? е ако чакате шоу от юнайтед - няма да го видите... поне не на този етап. ливърпул и челси изиграха 10 скучни мача помежду си, във втроник направиха едно шоу за феновете и хайде най великите отбори...
който му харесва резултат 4-4 да си пуска мачове от 60те и 70те години... когато финалите на световното завършваха 5-3 за бразлия сас 4 гола на пеле... подобно нещо във съвременния футбол се случва веднъж на 100, може и да не ви харесва но факт...
Всичко е вярно и точно затова ми харесва САФ щото е истински трензьор прави страхотни тактики а не да пусне играчите и да им казва "играйте си играта и гледайте да вкарате поече голове от тях" тва и аз го мога ... колко трудно е да избереш 11 играча от 20 напримерно ... Вижте манчестър с 25-26 играча (не знам точно колко) и САФ винаги оцелва кой да пусне ....