26.02 - Пирин(Благоевград) - Черно Море(Варна) - ? : ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: 26.02 - Пирин(Благоевград) - Черно Море(Варна) - ? : ?

Мнениеот Iceberg » 26 фев 2011 20:45

http://ring.bg/video/60832753-1298740102.html
тва е то, друго няма май :((
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 26 фев 2011 21:06

Mourinio написа:
ShooterMan написа:Е,как няма да се огънем без най-креативния си играч?Вижте само как ги разчекнахме 1-вите 45 минути,а сега без естонския меси-опълчение.И това е защото влезе традиционния мишок извън Варна-Дани Г.Бас държа,че дори не пипва топката.Жалко ще е да изпуснем тъй добре започнат мач :idea:

Естонският Иниеста!Идолът му е испанецът и се стараел да играе като него, това го каза наскоро в интервю ;)

Иниеста?!Това си го е измислил наскоро.Недейте вярва на всичко,което говори това момче. :) :)Честита победа!

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 26 фев 2011 21:09

Не, че нещо ама Ратников тоя мач игра централен нападател. Божилов беше зад него. Стига илюзии за иниести и други такива глупости :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 26 фев 2011 21:54

smallmouse написа:
Mourinio написа:
ShooterMan написа:Е,как няма да се огънем без най-креативния си играч?Вижте само как ги разчекнахме 1-вите 45 минути,а сега без естонския меси-опълчение.И това е защото влезе традиционния мишок извън Варна-Дани Г.Бас държа,че дори не пипва топката.Жалко ще е да изпуснем тъй добре започнат мач :idea:

Естонският Иниеста!Идолът му е испанецът и се стараел да играе като него, това го каза наскоро в интервю ;)

Иниеста?!Това си го е измислил наскоро.Недейте вярва на всичко,което говори това момче. :) :)Честита победа!

чети внимателно и другия път се изказвай подготвен...

Кой ти е любимият футболист, имаш ли свой идол?
- Аз харесвам много Иниеста и мисля, че той е най - добрият футболист в света. Харесва ми, как се движи по - терена, головият му нюх и погледа му върху играта. Иниеста е моя идол и се старая да играя, като него.

http://www.novsport.com/news132367_1.html

е кой ги измисля сега, кажи ве ''това момче'' :mrgreen:
Последна промяна от Mourinio на 26 фев 2011 22:03, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 фев 2011 21:58

Не Иниеста,а Меси :mrgreen: .Но хайде,предвид това,че кисне само в нападение дори бих го нарекъл варненския Дзола :lol: .Сега сериозно-аз съм напълно убеден,че натиска на Пирин и нашето прибиране отзад,загубата на центъра на терена се дължи крайно много на излизането на Ратников.Четах новината за благоевград.24,където определят играта ни през първото полувреме като "бърза,с много подавания и движение".Разликата между тази игра и катеначото после е само излизането на естонеца на почивката.Ако е бил контузен-добре,ако не - адски глупава смяна....нищо,че не върши работа отзад и изобщо в дефанзивен план е неефективен.Не мисля,че са нужни повече доказателства колко важна фигура е той за отбора и нивото на игра когато е на терена.Лошото е,че не е особено голям боец така да се каже,а и е леко трошливичък като Жоро Илиев,а както знаем креативни фигури като тях са основен прицел за груби фалове.Както казах се надявам Камазола да е това,което се пише за него,за да не сме прекалено зависими от Ратников или Жоро Илиев дотам,че да има коренно различни полувремена и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 26 фев 2011 23:02

Стига с тея глупости, че сме изгубили центъра след смяната. Ратников игра централен нападател през цялото време. През цялото време беше най-напред от всички. Второто полувреме целия отбор се дръпна. Нищо общо със смяната му. Просто не вкарването на втори гол през първото полувреме, можеше да ни изиграе лоша шега, но имахме късмет. Беше време късмета да е малко с нас.

Иначе за мача, хубавото е, че показахме стабилна игра в защита и Жорката лека полека започва да прилича на себе си. Камазола игра все едно е в отбора от много време. Приятно ме впечатли. Адемар беше доста активен, прпусна да реши мача през второто полувреме, нямаше късмет. Пиргов беше на ниво. За Сашко (не беройския) без коментар. Поредния силен мач. А дончо дано да не стане като есента, първия да му е единствения силен мач. Тиаго беше също стабилен. Не знам защо толкова много хора го плюят.

Претенциите към съдията на домакините са меко казано смешни. Играчите на Пирин, при всяко влизане в нак. поле се гмуркаха все едно са на състезание по скокове във вода. Страничните бяха 100% неадекватни. При 1:0 смешна засада на Ратников, оставаше сам срещу вратаря. Другия страничен буквално се насра с няколко тъча.

Изключително лошо впечатление направи селското и простовато отношение на ръководството на Пирин. Искаха ни 6 лева за билети при обявена цена 3. По 2 билета на човек даваха в сектора за гости. Дори да е имало дузпа в някоя от тъпите им симулации, с тези си постъпки не заслужаваха нищо добро. С едно дума ЯМКС. Да си таковат знаят кои роднини.

Сега тъкмо слушам лаптопчето по канал 3 и още им набирам. Емо Наков ми се оправдава с Димо Момиров. Тея май са с 1 година и нещо назад от говедата :lol: Може и другия сезон пак той да им е виновен. А селянията на журнлистчетата им ме доуби. Били ни смазали. Смешници. Не сме минали центъра :lol: Първото полувреме не можеха да си кажат името. Полуидиоти. И за финал пак да им го кажа - ЯМКС

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 фев 2011 00:12

Mourinio написа:Ахахха как реват за дузпи, тоя коментатора на Гонг, една от трите падания за дузпи имало фал, то в последните минути тия селски номера са ясни...

Последната ситуация имаше в интерес на истината., Другите бяха отрковени симулации...
Като цяло по-добри бяхме първото полувреме, второто Пиргата спаси на два пъти, нашите имаха една атака добра, но топката мина в страни. Пирин бяха доста ялови при ударите! Заслуижена победа, но това още нищо не значи..

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 27 фев 2011 02:07

Кой ти е любимият футболист, имаш ли свой идол?
- Аз харесвам много Иниеста и мисля, че той е най - добрият футболист в света. Харесва ми, как се движи по - терена, головият му нюх и погледа му върху играта. Иниеста е моя идол и се старая да играя, като него.

http://www.novsport.com/news132367_1.html

е кой ги измисля сега, кажи ве ''това момче'' :mrgreen:[/quote]
Изобщо нямах предвид теб колега,незнаех че харесва Иниеста,никога не беше го споменавал.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 фев 2011 02:49

smallmouse написа:[b]e]
Изобщо нямах предвид теб колега,незнаех че харесва Иниеста,никога не беше го споменавал.

ок, грешката е моя тогава :idea:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 27 фев 2011 03:22

Iceberg написа:http://ring.bg/video/60832753-1298740102.html
тва е то, друго няма май :((

Мерси за линка. Хубав гол на Божилов, и добра асистенция на "Димо" Атанасов, както казва коментатора на Ринг :mrgreen:
Последна промяна от AndreyBG на 27 фев 2011 03:24, променено общо 1 път.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черно море”