QniMadrid написа:Иначе Моуриньо играел анти-футбол
С неговите камъни, по неговата глава. А иначе всички отбори играят по-този начин с/у Барса ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
QniMadrid написа:Иначе Моуриньо играел анти-футбол
Pride of London написа:Първото полувреме беше скука .. но 2рото ! Играчи , които струват над 200 млн сигорно да си позволят такива пропуски ! Ае стига е ! Пък тоя Бензема ако съм на Моуринйо го залоствам на пейката .. Кака ми се видя доста посредствен .. Все пак пожелавам успех на Реал и нека спрат доминацията на Барса ( макар че тая година май няма да я бъде )
Pride of London написа:Титлата в Испания сте я дали на Барса според мен на 80% , но остават още 20 ! Както един фен каза по-горе , ако играчите ви си повярват може и да я дигнете .. Имате и голям шанс за купата на краля ! Все пак играете финал .. За ШЛ зехте комфортен Х като гост на Лион и имате гол на чужд терен , 2:0 на Бернабеу и сте на 1/4 финалите ! Според мен сезона ви не е чак толкова изгубен .. борите се на 3 фронта ..
Middlesbrough написа:Pride of London написа:Титлата в Испания сте я дали на Барса според мен на 80% , но остават още 20 ! Както един фен каза по-горе , ако играчите ви си повярват може и да я дигнете .. Имате и голям шанс за купата на краля ! Все пак играете финал .. За ШЛ зехте комфортен Х като гост на Лион и имате гол на чужд терен , 2:0 на Бернабеу и сте на 1/4 финалите ! Според мен сезона ви не е чак толкова изгубен .. борите се на 3 фронта ..
и все пак финала е срещу Барса и все пак 1\8 е с Лион :Д хахаха
QniMadrid написа:Middlesbrough написа:Pride of London написа:Титлата в Испания сте я дали на Барса според мен на 80% , но остават още 20 ! Както един фен каза по-горе , ако играчите ви си повярват може и да я дигнете .. Имате и голям шанс за купата на краля ! Все пак играете финал .. За ШЛ зехте комфортен Х като гост на Лион и имате гол на чужд терен , 2:0 на Бернабеу и сте на 1/4 финалите ! Според мен сезона ви не е чак толкова изгубен .. борите се на 3 фронта ..
Видя се че не сте непобедими ;] xaxa ...
QniMadrid написа:Middlesbrough написа:Pride of London написа:Титлата в Испания сте я дали на Барса според мен на 80% , но остават още 20 ! Както един фен каза по-горе , ако играчите ви си повярват може и да я дигнете .. Имате и голям шанс за купата на краля ! Все пак играете финал .. За ШЛ зехте комфортен Х като гост на Лион и имате гол на чужд терен , 2:0 на Бернабеу и сте на 1/4 финалите ! Според мен сезона ви не е чак толкова изгубен .. борите се на 3 фронта ..
Видя се че не сте непобедими ;] xaxa ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта