Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот slavi_1914 » 27 фев 2011 00:48

Стига глупости бе ! Вие от кога гледате футбол ? Нима с един мач се прави отбор ?

Сега ще видите и "великите" червени футболисти като се надуят как още следващия мач ще се орезилят !
Самочувствието е най-лошия враг на футболистите освен ако не е базирано на ОПИТ и МЪДРОСТ !

Левски подцени мача. ОК . Ами ние феновете не го ли подценихме ? :x
Стига сме си мили ръцете само с отбора. Всички сме в кюпа ! От 10 ден бучим само как ще ги смажем, а после що паднахме !

От 1994 година насам не съм пропускал дерби и ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ НЯМА МАЧ ОТ ТОГАВА НАСАМ В,КОЙТО ЕДИНИЯТ ОТ ДВАТА ОТБОРА ДА НЕ ЗАГУБИ АКО ВЛЕЗЕ С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ В МАЧА !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 фев 2011 01:01

Всяка минута в която този кретен води Левски е следващ пирон в ковчега ни..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 27 фев 2011 07:50

Ясен трябва да си ходи. Това просто не подлежи на съмнение. Не виждате ли, че в Левски нещата не стават добре и всичко поради някакви лични вражди. Нищо не е поставено на прагматична основа. Само приятелска линия...
В Левски няма професионално отношение към:
1. Школата.
2. Звездите в отбора. (Трябваше Гара да го вкарат в пандиза за една бройка, да се сети Тара, че трябва да му наеме шофьор).
3. Възстановяването и медицинската част. Лекарите на Левски са некви пълни аматьори.
4. Химията. Значи вчерашния мач го загубихме освен поради глупост, но и поради грешна зоб. 100 % съм сигурен в това. Освен естествено, ако не става дума за Тото 1 първо теглене.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 фев 2011 09:18

Илиан Илиев в Левски-ВЕДНАГА!
Ако не-5-6 ти в края на сезона.

baigen4o1974
Контакти:

Мнениеот baigen4o1974 » 27 фев 2011 10:03

vvessel написа:Ясен вече е ясен какъв треньор е. За един месец 5 загуби !!! (слагам и тая от приятелския мач с Черноморец) Почна се от загубата от Спортинг на 30.09 с 5:0 та до днес 5 броя. Дано е последна за годината ама не ми се вярва. До края на септември Левски игра добре защото имаше добри футболисти и треньора все още не бе успял да ги обърка. Сега колкото повече започва да му се усеща влиянието, толкова по-зле става. Почти всеки мач се вижда объркан състав, объркани смени, объркана тактика. Не съм кой знае какъв специалист , но нещата се виждат и от обикновени запалянковци. Според мен нито защитата е виновна, нито средната линия. Виновен е треньора , който не може да ги подреди. Спасението е на Нова Година Левски да се поздрави с нов треньор, който наистина се е доказал и с тези добри играчи да постигне нещо.

Lafferty
Контакти:

Мнениеот Lafferty » 27 фев 2011 10:31

oh toi Qsen da ni be6e problemaaaaa.... dobre i ako go smenim koi 6te doide ne govorete prazni prikazki kolkoto da ne mal4ite...!
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 27 фев 2011 11:05, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 фев 2011 11:14

Още след Октомври месец повтарям, че с Ясенчо нищо добро няма да видим !
Какъв е тоя треньор, на който отбора му издъхва едва след 2 месеца и 10-на мача игра ?
Наистина - факт, че Левски играеше силно миналата година в началото на кампанията ...
Но много бързо взехме да сдаваме багажа.
После 2 месеца криза ...
Е, ако един треньор не успее да извади отбора си от криза за 2 месеца време ... поне според мен, няма място в даденият отбор !
Съжелявам, че аз и още няколко човека се оказахме прави за Петров ....

Въпроса е, че ние при този треньор губим точки по един и същи начин !
Поне едно > 90 % от треньорите на съперниците с които е играл Левски, надиграха категорично Ясен тактически ...
Жалко, много жалко ....
Но аз виждам един страхотен регрес !
И без такива, че това било първи мач, че играчите не са се сработили, че Ясен от скоро е треньор на Левски ......... АЛА - БАЛА и абсолютни глупости са такива приказки ! !

Радуканов от кога е треньор на "Червените" ?
И защо изглеждаха като Барселона в сръвнение с нас ? ?
Толкова зле бяхме тактически, че Радуканов беше не с 1, не дори и 2 ..... а поне с 5-6 хода пред Петровчо ....

Що се отнася до това, дали Ясен трябва да си ходи ....
Аз лично не съм съгласен ...
Нека го видим в следващите няколко мача ... 3- 4 и тогава да се преценява.
Ясно е, че битката ни ВЕЧЕ, не е за титлата ....
Борим се за евроквотите и това е.

3-4 мача, нищо няма да решат ...
Той ( Ясен ) ... си е провел подготовката, да го видим, дали ще съумее да излезе от ситуацията !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 фев 2011 11:16

Нашите не искаха да ритат вчера.
Стига сте правили драми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 27 фев 2011 11:16

Това треньорче става само за отбори като Малеш-Микрево(извинявам се на феновете на тоя отбор,че им желая такова зло)Толкова ли не можаха да купят един свестен централен защитник и да върнат Грийн в средата да не мъчат Йовов, че и без това вече му е трудно на терена.Друг треньор на Левски надали е брал такъв срам от 26 години за първи път да паднеш вкъщи ,но и за това се иска майсторство де :lol: Така някой като каже кой да дойде на негово място- винаги ще се намери кой ,а и всеки втори треньор е по-добър от този човек който явно не осъзнава в кой отбор се намира :!:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 фев 2011 12:09

Вече да :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”