Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот ShooterMan » 26 фев 2011 23:38

Дърводелски играят/еха Дяков и Шабленския.Шаблата е в Левски.Може ли централен защитник да придава облик на цял отбор като дърводелски?Жоро Илиев,Ратников,Дани Г,Камазола - какви дърводелци са те,Атанасов от Берое?Това са от най-техничните играчи без изобщо да влизат в клишето дървари.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 фев 2011 23:41

"Черно море" играят много грубо вкъщи!
Нашите да се подготвят за много ритане, удряне с лакти и блъскане.
Определено сме много различен отбор като гост, след победата над разнебитения днес от ЦСКА - левски.
След тази победа на "Герена" нашите са преобразени, като манталитет и игра.Вече не сме страхливи и меки, както бяхме, заради което и си губихме мачовете навън.Това гостуване във Варна ще бъде по-различно - нашите са обиграни, сработени и вече са отбор с изграден обилик и самочувствие.Неделчо задължително да започне с Витанов, щото е много здрав физически и ще може да отговори адекватно на грубата игра на варненци.Трябва много да се пазим и от провокации!!!
Сигурен съм, че варненци ще бъдат много груби, и ще се стараят да провокират.От нашия отбор да внимават много Златински и Данчо, щото и двамата горят в играта и се палят лесно.Очаквам дори целенсочено срещу тях да има провокации.Ще има червени картони и дано нашите съумеят да се възползват от числено превъзходство.Имаме много технични футболисти като Здравко, Сержиньо, Златински, Габор.Те ще бъдат много ритани и провокирани от съперника - да си го знаят!
Този мач във варна го взимаме на 101%
Изображение

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 26 фев 2011 23:43

аз пък ще напиша конкретно за този мач с молив ЛОКОМОТИВ !

П.с от Варна съм ако някой иска да гледаме заедно мача в публиката на локо да се обади.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 фев 2011 23:50

Irish stout написа:
Модераторството няма нищо общо с личното мнение 8-)
И ако аз нямам наблюдение върху вашия отбор, което може да отчасти е невярно, как да квалифицирам "готовите" мнения за нивото на вашата и нашата класа?
Всеки смята, че неговият отбор е по-добър и в това няма нищо ненормално.
Ако мнението ми, че сте груб отбор, е повод за твоята реакция, наистина имам такива впечатления от вашата игра през последните няколко сезона, с особена заслуга на Танко Дяков.

Правите някакви безумни обобщения. Допбре, все едно аз да кажа, че Вашия отбор е симулативен и безидеен понеже Здарвко Лазаров е симулант и мачовете в които съм го гледал такова впечатление ми е направил, а примерно нашия фен сагитариус е казал, че имате плажни футболисти и на базата на това да кажа, че сте плажен отбор :shock: Виждаш ли колко безумни са подобни доводи?
Ти сам го отчете - имаме точно 3 груби играчи - Танко Дяков, Божилов и Сашо Беройския. Това са от 20 човека в групата...Имахме и още един, който му казвахме Гравесена, но за щастие вече и в групата не попада... И да слагате подо общ знаменател, че едва ли не така сме печелили и сме били такъв и такъв отбор заради тези играчи е нелепо да не ползвам друга дума. Още нещо - за зашитници е нормално да са по-груби! Нали трябва да спират атаките, балерини ли да са...
Или Вие във вашия отбор нямате резачки?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 26 фев 2011 23:53

Няма да има изненада в тоя мач, така че победа за Черно море 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 26 фев 2011 23:55

ShooterMan написа:Дърводелски играят/еха Дяков и Шабленския.Шаблата е в Левски.Може ли централен защитник да придава облик на цял отбор като дърводелски?Жоро Илиев,Ратников,Дани Г,Камазола - какви дърводелци са те,Атанасов от Берое?Това са от най-техничните играчи без изобщо да влизат в клишето дървари.

Нямам преки впечатления от сегашният ви облик с Чечо начело, но факт е, че практикувате твърда, клоняща към груба игра. За качествата на Жоро Илиев и Дани Г. няма какво да споменаваш, ние ги знаем. Все пак предпочитам да гледам собствения си отбор и смея да твърдя, че никой този сезон не ни е надигравал категорично, дори и Локо Сф при 0-3 (лично мнение).Ние имаме своите аргументи за победа и е логично да очакваме такава, а дали ще се окажем прави ще разберем след мача.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 27 фев 2011 00:00

Грубостите и симулациите са част от играта . Ние използваме " хитрини " , вие използвате " сила " . Ще видиме кой ще излезне победител ;)

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 27 фев 2011 00:10

Само , че еклерите използват и съдии и те ли са част от играта ?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 фев 2011 00:13

Krasi1914 написа:Само , че еклерите използват и съдии и те ли са част от играта ?

все тройки ви чакат ако не сте със съдията, в Европа 30 мача 1 дузпа, в България 30 мача 20 дузпи
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 фев 2011 00:17

MORSKI написа:Правите някакви безумни обобщения. Допбре, все едно аз да кажа, че Вашия отбор е симулативен и безидеен понеже Здарвко Лазаров е симулант и мачовете в които съм го гледал такова впечатление ми е направил, а примерно нашия фен сагитариус е казал, че имате плажни футболисти и на базата на това да кажа, че сте плажен отбор :shock: Виждаш ли колко безумни са подобни доводи?
Ти сам го отчете - имаме точно 3 груби играчи - Танко Дяков, Божилов и Сашо Беройския. Това са от 20 човека в групата...Имахме и още един, който му казвахме Гравесена, но за щастие вече и в групата не попада... И да слагате подо общ знаменател, че едва ли не така сме печелили и сме били такъв и такъв отбор заради тези играчи е нелепо да не ползвам друга дума. Още нещо - за зашитници е нормално да са по-груби! Нали трябва да спират атаките, балерини ли да са...
Или Вие във вашия отбор нямате резачки?

Последната истинска "резачка" в Локото беше много отдавна, такива типове играчи при нас не виреят. Не говоря за епизодични прояви, а за цялостен стил на игра. Съгласи се, че Дяков и компания когато нажежат един мач, трудно може да се върне в нормалното русло. В подобни случаи винаги покрай сухото гори и суровото. Да, със сигурност не всички във вашия отбор са такива, но една-две подобаващи прояви на някоя резачка могат да променят усещането за играта в мача.

Факт е, че вашите хора играят по-грубичко на мачовете си в Пловдив и затова са си създали такъв ореол, и то обърни внимание, за отбор, който в Пловдив няма победа. Тоест, това не се дължи на неблагоприятни резултати за нас или нещо друго.

Спирам до тук, за да не започнем да залитаме в излишни крайности. 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”