Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот LPFC_36 » 26 фев 2011 22:48

Предстои ни трудно гостуване във Варна, но отборът е готов за победа!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот evergreen » 26 фев 2011 22:58

LPFC_36 написа:Предстои ни трудно гостуване във Варна, но отборът е готов за победа!

Моряците също. ;)

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 26 фев 2011 22:58

Трудно ще е ,но ако не ритат като каруцари ще ги отнесем приятелю.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 фев 2011 23:04

обаче АКО ритаме като каруцари значи нямате особени шансове,така ли излиза :?: .Останал съм с впечатлението,че се рехави извън Лаута дори срещу изпадащите Видима и Миньор не бихте нали?Ако се абстрахираме от мача ви в Подуене сте супер-страхлив и слаб гост и АКО ви заритаме както си знаем ние лично аз ви виждам на такава 3-ка,каквато ви поставиха Локо Сф.Миналия сезон с Даксон,Лазаров,Дембеле,Тъча....2 пъти повеждахте,2 пъти и пак паднахте с 3:2,а колко слаби бяхме само тогава ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 26 фев 2011 23:05

Трудно ще е определено, лесен мач няма! Но мисля, че нашия отбор е по-класния и ще вземем 3те точки от този мач... Симпатичен отбор са ми моряците, но прогноза 1:2
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 фев 2011 23:05

Иска ми се Локо Пд да не победи Черно море,не се заяждам но така ще е най-добре за любимия ми отбор ! РЕСПЕКТ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 фев 2011 23:08

loko-pd-fan написа:Трудно ще е ,но ако не ритат като каруцари ще ги отнесем приятелю.

Ние не ритаме като каруцари стига глупости :) Днес дори не си гледал мача с Пирин, но говориш наизуст...
От отборът от зимата аз днес за шастие не видях и помен...
Във Варна ние редовно ви бием в Пловдив вие нас - прогноза 1:0 за нас...

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 26 фев 2011 23:09

ShooterMan написа:обаче АКО ритаме като каруцари значи нямате особени шансове,така ли излиза :?: .Останал съм с впечатлението,че се рехави извън Лаута дори срещу изпадащите Видима и Миньор не бихте нали?Ако се абстрахираме от мача ви в Подуене сте супер-страхлив и слаб гост и АКО ви заритаме както си знаем ние лично аз ви виждам на такава 3-ка,каквато ви поставиха Локо Сф.Миналия сезон с Даксон,Лазаров,Дембеле,Тъча....2 пъти повеждахте,2 пъти и пак паднахте с 3:2,а колко слаби бяхме само тогава ;)

Те били слаби. Блажени са вярващите. Нашите се бяха запознали 5 минути по-рано бе, момко.

Иначе си прав, че ако заритате каруцарската, мачът ще е труден. Ритате си не на шега. И като домакини, и като гости. Доста груб отбор сте, две мнения няма по този въпрос. Само че ми се струва, че лежите малко на стари лаври за това колко стойностен отбор сте. Същите приказки ги чуваме преди всеки мач в Пловдив - как уж сте по-стойностния отбор и т.н., ама в графата победи като гост стои една 0. Ние пък имаме един много силен аргумент, който ще видите и чуете по време на мача. Миналата година бихте на късмет, мачът си беше за равен отвсякъде. Тая година, нашите са доста по-сработени. А че ще рирате като за световно е ясно, кой каквото и колкото си може.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 фев 2011 23:12

ShooterMan написа:обаче АКО ритаме като каруцари значи нямате особени шансове,така ли излиза :?: .Останал съм с впечатлението,че се рехави извън Лаута дори срещу изпадащите Видима и Миньор не бихте нали?Ако се абстрахираме от мача ви в Подуене сте супер-страхлив и слаб гост и АКО ви заритаме както си знаем ние лично аз ви виждам на такава 3-ка,каквато ви поставиха Локо Сф.Миналия сезон с Даксон,Лазаров,Дембеле,Тъча....2 пъти повеждахте,2 пъти и пак паднахте с 3:2,а колко слаби бяхме само тогава ;)

Следа ти мненията по принцип разсъждаваш логично, но мнението ти за нас е доста погрешно. Ще го разбереш в неделя ;)
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 фев 2011 23:15

MORSKI написа:
loko-pd-fan написа:Трудно ще е ,но ако не ритат като каруцари ще ги отнесем приятелю.

Ние не ритаме като каруцари стига глупости :) Днес дори не си гледал мача с Пирин, но говориш наизуст...
От отборът от зимата аз днес за шастие не видях и помен...
Във Варна ние редовно ви бием в Пловдив вие нас - прогноза 1:0 за нас...

От Пирин имат притенции за 4 дузпи :o . Според Лаптопа сте минали 3 пъти центъра, така, че ние не говорим наизуст. Мача ще е здрав, но този отбор на Локомотив е много по силен от преждегостуващите там(като изключим шампионския сезон). Ние този мач няма да го загубим ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”