Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Re: Защо изгониха феновете на ЦСКА

Мнениеот astra » 26 фев 2011 23:00

А как се наказва отбор който не е осигурил места за гостуващия отбор знаеш ли? И ако искаш да ми счупиш компа ще трябва да се зориш както днес се зори твоето прехвалено отборче.
САМО ЦСКА

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 фев 2011 23:05

Corwin написа:Не, не е повод за изгонване. Повод за арестуване на извършилите деянията (тия 5135365991831 куки пред сектора все ще са видяли нещо). Дучето го каза днес - 100,200,300, 1000 човека виновни, тях да изведат.

А къде беше Дучето когато феновете рушаха и замерваха полицаите и що той не изкара провинилите се от сектора и да ги предаде на полицията :roll: :?: :?: Ей тоя за 3 000лв на мач и майка си ще продаде,това не го ли разбрахте :?: :?: :?: Винаги се появява след някеюви ексцесии и се прави на ни лук ял,ни лук мирисал и почва да дава експертно мнение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2011 23:06

Защо всъщност ни игониха? Значи бях на мача.. и наистина беже жалка гледка...когато нахлуха да ни гонят, никой не знаеше нищо.. питах 1 полицай той каза:"Така е наредено от ръководството."(тва няма как да е така) Питах втори той каза: "Не знам"... И чак след това се разбра, че е заради павето което едни гамени метнаха.. наистина беше голямо и раниха жена полицай..Заради тва изогина всички. После по пътя за Армията беше още по зле...Но аз не знам да има друг случай, в който така да се изгони агитка..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: Запис от Левски - ЦСКА ?

Мнениеот berbatov » 26 фев 2011 23:07

Господин Батков има запис на мача, но не иска да го гледа,щото може да го заболи синьото дупенце :?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 26 фев 2011 23:09

Red_Girl написа:Защо всъщност ни игониха? Значи бях на мача.. и наистина беже жалка гледка...когато нахлуха да ни гонят, никой не знаеше нищо.. питах 1 полицай той каза:"Така е наредено от ръководството."(тва няма как да е така) Питах втори той каза: "Не знам"... И чак след това се разбра, че е заради павето което едни гамени метнаха.. наистина беше голямо и раниха жена полицай..Заради тва изогина всички. После по пътя за Армията беше още по зле...Но аз не знам да има друг случай, в който така да се изгони агитка..

вече разбрах, мерси ама наистина кофти ситуация... прецакали са Ви

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 фев 2011 23:10

Не мислете,че защитавам полицаите.Обаче и в Италия да идете и там имат футболно хулиганство и там карабинерите млатят който сварят.Вярно е че си патят невинни хора.Но всичко става заради група лумпени,наркомани,идиоти и провокатори и заради шефа на фенклуба,който толерира всичко това.Защото ако не искаше да става така щеше да си контролира шайката наркоманчета.Всички хвърлят сега вината на полицията.Ама тя не действа без провокация.Виждаше се как през цялото първо полувреме ги замерваха с какво ли не-факли,бомби,камъни,бетон железа.Повечето от тях летяха от средата на сектора.Кой ще може да види извърпителите насред сектор с 3 000 души вътре?Ами и полицаите са хора,които имат семейства-жени и деца.Тези техни семейства разчитат на това тези хора да се приберат вкъщи след работа и да ги видят отново.И в едни момент някакви кретени почват да ги замерват с тези неща.Вие как бихте реагирали?Бихте ли стояли на едно място?Не мисля така.Освен това,защо на стадионите няма изградени системи,чрез които да се следи влизането на лица,които са осъдени да не посещават футболни срещи?Според мен днес съвсем правилно полицията изгони публиката.Иначе можеше да стане Мездра 2.И от какъв зор още с влизането тези наши "герои" почнаха да чупят?И аз не искам да бъдат бити невинни хора и деца.И аз не искам да бъда гонен от мач заради друг,но ако това е начина да не пострадам докато си гледам мача от друг сектор на стадиона подкрепям го...

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 фев 2011 23:10

CTAHKO написа:
Corwin написа:Не, не е повод за изгонване. Повод за арестуване на извършилите деянията (тия 5135365991831 куки пред сектора все ще са видяли нещо). Дучето го каза днес - 100,200,300, 1000 човека виновни, тях да изведат.

А къде беше Дучето когато феновете рушаха и замерваха полицаите и що той не изкара провинилите се от сектора и да ги предаде на полицията :roll: :?: :?: Ей тоя за 3 000лв на мач и майка си ще продаде,това не го ли разбрахте :?: :?: :?: Винаги се появява след някеюви ексцесии и се прави на ни лук ял,ни лук мирисал и почва да дава експертно мнение

Не оставай с грешното мнение, че съм чорбар :)
Само дето този път беше напълно прав Дучето.

ppetrov
Контакти:

Мнениеот ppetrov » 26 фев 2011 23:10

Re:Защото 50 - 60 дрогирани хулигани които ги знаят всички правят тази вандалщина.Полицията с цветя ли да ги изпраги??? Бой и само бой.Браво на полицията!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Аудио головете на ЦСКА

Мнениеот Deluxx » 26 фев 2011 23:11

Някой може и да ми даде Аудио от головете по дарик на головете на ЦСКА и 4-те ,че уевски не вкараха и нито 1 а грата щеще 3 да вкара

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2011 23:12

storm написа:
Corwin написа:Епа, аз се опитах да подхвана 'със фуражка..' от сектор В, но естествено на никой около мен не му хрумна, че утре това ще се случи на хора със сини шалчета. Куките на сапун за този произвол(каквото и да сте направили едва ли оправдава изгонването на цял сектор, иначе щеше да се знае)!

А викаш, това да рушиш нечия собственост без никаква причина не е повод за изгонване така ли ?
Ами аз ако дойда увас и ти счупя компютъра, как ще реагираш ?

Еми като дойдеш у нас и ми счупиш компютъра,аз ще ти счупя зъбите!Ама няма да почна да пребивам комшиите и кучетата по улиците нали?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”