ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа

Мнениеот bigbonusprize » 16 апр 2009 12:35

Еми остава Левски на свой ред да привлече Жиняк в редиците си! ;) Така всичко ще са щастливи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 16 апр 2009 12:39

Поредната комплексарска тема, която на всичко отгоре е идеалния повод за дразга!!! Е, г-да модератори, защо я оставихте, а след това триете мнения, но изборно ги триете!!! Големи сте .......!!! Като сте толкова принципни - бъдете такива за всяко едно мнение или тема, а не изборно!!! Пак ще го кажа, автора на темата търси дразга и успява с активното съдействие на модераторите!!! Иначе нека дойде 09.05. и тогава ще коментираме, кой с какво лого и кой с нови греди...... ;)

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 16 апр 2009 12:40

Абе момчета по-добре сложете на фанелките ,името на КАМБУРОВ,защото от Левски са свикнали даги бият по Европа,а това с Камбуров още им бърка в джигера :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 16 апр 2009 12:45

аз си мисля,че не е нужно да има подобни подигравки. Вярно е ,че Левски си го просят, ама не е нужно да падаме до тяхното ниво. Твърдо против тези надписи съм. Защото ако случайно паднем в този мач тези подигравки тъпкано ще ни се върнат, футбола е игра ,не е пародия или комедия. Да бъдем толерантни !!!
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 апр 2009 12:47

goteborg написа:
kartago написа:goteborg,
да бе, не е омраза, приказки за лека нощ са...... Колкото до другото ти плюване, колкото и да живееш там, швед няма да станеш, и в края на краищата твоя си работа! Но да ти завиждам ?!.......... А има ли за какво ? ;) ......... По-скоро те съжалявам.... ;)
Аз швед и не искам да ставам.Както и няма да си променим възгледите взаимно,това е ясно.Но имам добро мнение за теб и точно от теб,казани ми звучат обидно последните ти думи.

Честтно казано, като страничен наблюдател, подразних се от първия ти поуст, не ми е цел да те обидя, ако съм го направил, се извинявам ! Но обикновенно, след такива приказки и тръгва вълната от простотии и обиди, затова те закачих!...

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 16 апр 2009 12:50

bigbonusprize написа:Еми остава Левски на свой ред да привлече Жиняк в редиците си! ;) Така всичко ще са щастливи...

По-добре да вземат Фабрицио Раванели... той вече е на 41 години и пенсиониран от футбола, но съм сигурен, че като излезе на терена ще си припомни онези 5 гола...(рекорд в купата на УЕФА) вкарани на резаните в един мач. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 апр 2009 12:58

kartago написа:
goteborg написа:
kartago написа:goteborg,
да бе, не е омраза, приказки за лека нощ са...... Колкото до другото ти плюване, колкото и да живееш там, швед няма да станеш, и в края на краищата твоя си работа! Но да ти завиждам ?!.......... А има ли за какво ? ;) ......... По-скоро те съжалявам.... ;)
Аз швед и не искам да ставам.Както и няма да си променим възгледите взаимно,това е ясно.Но имам добро мнение за теб и точно от теб,казани ми звучат обидно последните ти думи.

Честтно казано, като страничен наблюдател, подразних се от първия ти поуст, не ми е цел да те обидя, ако съм го направил, се извинявам ! Но обикновенно, след такива приказки и тръгва вълната от простотии и обиди, затова те закачих!...
Рефренът,който визираш,беше продиктуван от спортна злоба,а не омраза и агресия.И го употребих като шега,повярвай ми,не съм имал за цел провокация.Аз също се дразня от провокативни и злобни коментари.Мисля,че се уточнихме? ;)
Save Ukraine!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 16 апр 2009 13:02

9май е далече а до тогава първенството може и да е решено ;) ;)
модератор Локо Сф.

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 16 апр 2009 13:09

plamen etov написа:9май е далече а до тогава първенството може и да е решено ;) ;)

В полза на Левски :lol: :D

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 16 апр 2009 13:17

GoingDown написа:
plamen etov написа:9май е далече а до тогава първенството може и да е решено ;) ;)

В полза на Левски :lol: :D

Бъркаш ,в полза на ЛОКО СФ. :D :D :D
модератор Локо Сф.

Върни се в “ЦСКА”