[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Лошото тепърва предстои.Представям си тази седмица какъв натиск ще има срещу Ясен и Гонзо,сигурно и от Марс ще се надигне глас срещу тях и Левски.Футболистите ще налеят гипса още повече,Локото ще ни бие и всичко отива подяволите.Не му е времето за рокади.Само да попитам Ясен ли е виновен за чобанските изритвания на топката на Мюлдер и Милиев,за неорентирания Гаджев които не можа да спечели една топка.В този случаи вина имаме повече феновете и медиите които от един месец се точим за разгром и всичко се наслага вурху играчите които си мислеха че просто Цска ще си свалят гащите сами.Както и да е Ясен е обречен дали сега или утре няма да изкара дълго.Въпросът е дали и Гонзо няма да го последва или,дали не трябва да го последва.Сега е момента да покаже че става за шеф.Все още разполагаме с най добрия играч Гара и ще е жалко ако с такава находка в края на сезона сме без купа и зад Цска в класирането.
bobonikolov написа:Ами приятелю и 3-те гола паднаха от игрови ситуации.Не от дузпи например.И трите положения си ги създаде ЦСКА.Това,че вашата защита беше неугледна не е оправдание.И ти казвам,че вие отивахте към разгром,защото до картоните на Тонев и Йовов ЦСКА буквално правеше каквото си поиска във вашето поле.Платини разиграваше по 2 защитници и така се отваряха пространства за останалите.Изгониха Тонев и нещата се обърнаха....
Бихте ни напълно заслужено, но наистина вкарахте 3 нелепи за нас гола без да имате други положения, а третият си беше от статично такова

Играчите на ЦСКА дори и при 3:0 бавеха всячески времето и само чакаха мачът да свърши, а при 3:1 дори се уплашиха, но ние бяхме толкова зле, че нямаше как да се възползваме от моментното им объркване, след което те успяха да си доиграят спокойно мача.
daniel875 написа:Какъв талант е Николай Михайлов? На тати синчето, това е той. Това за връзките винаги го е имало. Да не Борислав Михайлов навремето да не беше с протекции, да не беше леке? Беше си същият, но се промени някак. Вратарите в Левски са много зле.
Моля ?!? Вратарите в ЛЕВСКИ са били зле ?!? И Ники Михайлов не е талантлив

daniel875 написа:L_Messi написа:london_hools написа:Кво да говориме,за мен грешка на ръководството да не купи защтитник,да се мъчи Грийн като такъв и да го губиме в средата на терена
Само че това не е просто обикновена грешка, а се прави целенасочено, за да може "лидерите" Йовов и Гаджев да са незаменими титуляри в центъра
Ами точно затова ще сме на това дередже. Те двамата лидери, единият скоро трябва да се пенсионира, а другият вече не знам колко години го чакам да направи голям мач. Вкара един случаен гол на Лил и това е. Нищо друго. Гаджев е много слаб футболист. Димов трябваше да играе днес, а не Йовов.
Е чак в такива крайности не трябва да се изпада. Гаджев не е лош играч и голът му срещу Лил не му е първи такъв с шут отдалеч, но не трябва да има неприкосновени играчи, особено когато за техния пост има добра алтернатива в лицето на Грийн. Не Димов, а Именно Грийн трябваше да е титуляр в средата и се надявам това да стане още в следващия мач, когато Йовов ще е наказан

b0b1 написа:Момчета, не знам защо се плащат такива данъци на полицията да ни пази.Ако знаете какво беше като почнаха да ни тласкат
около мен хора почнаха да губат съзнание.Едно момче си набоде окото в едни тръни, а аз скочих от 1 ограда от 3 метра зада се спася и защо?заради 100 човека страдаха 3000 от постъпката на неадекватната полиция, която брутално ни тласка към изхода.Една жена падна пред мене добре че не я сгазихме и я вдигнах, а пък после сме тичали 5 километра сигурно маратон от тая пръскачка.То така като се постъпва с хората, нормално че те трошаха толкова много неща.Аз не съм счупил нищо, но ако ме бяха хванали щяха да ме пребият и мен.Неадекватни хора ни управляват...
Абе приятел 10 минути преди началото на мача тези 100 човека вече бяха изпотрошили оградите на Герена и през цялото 1во полувреме полицията предупреждаваше да се спре !!! И ЗА ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ВИДИТЕ , ЧЕ ТРЪГВАТ ДА ВАНДАЛСТВАТ ГИ СПИРАТЕ ЗА ДА НЕ СТРАДАТЕ 3000 ЗА СМЕТКА НА 100 !!! Независимо за кой отбор става въпрос трябва най сетне да се сложи КРАЙ на футболното хулиганство в България !!!

Н.Михайлов колкото и да е куц характер си е читав вратар , нямаме по-добър от него в момента .
Но определено връзкарството и платеното налагане на деца в отборите е най-големия проблем на БГ футбола в момента .
Но определено връзкарството и платеното налагане на деца в отборите е най-големия проблем на БГ футбола в момента .
и пак аванта от генов ,не изгони милиев а саму жалт картон
Не съм чел мнения и не съм гледал телевизия след мача и досега съм смятал, че тоя мач не може да се нареди. Но сега ще кажа някой от Левски днес направи много пари.
Peek написа:b0b1 написа:Момчета, не знам защо се плащат такива данъци на полицията да ни пази.Ако знаете какво беше като почнаха да ни тласкат
около мен хора почнаха да губат съзнание.Едно момче си набоде окото в едни тръни, а аз скочих от 1 ограда от 3 метра зада се спася и защо?заради 100 човека страдаха 3000 от постъпката на неадекватната полиция, която брутално ни тласка към изхода.Една жена падна пред мене добре че не я сгазихме и я вдигнах, а пък после сме тичали 5 километра сигурно маратон от тая пръскачка.То така като се постъпва с хората, нормално че те трошаха толкова много неща.Аз не съм счупил нищо, но ако ме бяха хванали щяха да ме пребият и мен.Неадекватни хора ни управляват...
Абе приятел 10 минути преди началото на мача тези 100 човека вече бяха изпотрошили оградите на Герена и през цялото 1во полувреме полицията предупреждаваше да се спре !!! И ЗА ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ВИДИТЕ , ЧЕ ТРЪГВАТ ДА ВАНДАЛСТВАТ ГИ СПИРАТЕ ЗА ДА НЕ СТРАДАТЕ 3000 ЗА СМЕТКА НА 100 !!! Независимо за кой отбор става въпрос трябва най сетне да се сложи КРАЙ на футболното хулиганство в България !!!
Край на хулиганството трябва да сложат полицията и съдилищата не нищо не подозиращите мирни фенове .
Утре ще се надяваме Литекс да сбърка. И това ако Миньор излезе за победа, не е невъзможно. Но ще е трудно.
Програмата на тима през пролетта е по - лесна, но това улесняване минаваше задължително през победа днес. Всъщност само на мен ли ми направи впечатление, че Маркиньос получи два жълти картона, както и Минев също така?
Програмата на тима през пролетта е по - лесна, но това улесняване минаваше задължително през победа днес. Всъщност само на мен ли ми направи впечатление, че Маркиньос получи два жълти картона, както и Минев също така?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!