[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2011 22:33

tut написа:да се вика осставка и да се излиза на протест не е решение на проблема ..... все пак е още първи кръг и трябва да ги подкрепите другият кръг ... още нищо не е загубено , че да почнете да бойкотирате мачовете ..... ако сте публика трябва да се вдигнете и да се съберете поне 2000 на следващият мач на левски ...........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Не знам с каква цел го казваш, но нямаме средна линия, за която горе човека спомена. Треньорът ни е достатъчно устойчив. Аз му давам време до края на сезона и дори при краен успех - титла, той трябва да бъде уволнен, защото е слаб наставник. Изобщо спортно - техническото ръководство разчита не на дисциплината, дипломатичността, а на омразата. И в миналото го е имало и в Левски, и в ЦСКА, но това не е правилно. Вие се радвайте на успеха, че мисля не 26, а 24 години нямахте победа на Герена. Това ще ви е доста години напред. Това, което се случи днес, няма скоро да се повтори. Но не трябваше да се случва изобщо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 фев 2011 22:34

bobonikolov написа:Не искам да се заяждам уважаеми левскари.Но е редно да се вслушвате в думите на други хора понякога.През цялото време повтарях,че така желаният разгром няма да се случи.Че ако не вкарате гол до 20-тата минута вашите футболисти ще налеят гибса защотот излизат обременени от съблекалнята още за разгром.Предупреждавах ви да бъдете умерени в прогнозите си и да не летите толкова високо.Но не послушахте.Днес Ясен Петров направи една основна грешка.При 1-0 за ЦСКА и при факта,че защитата ви се пропукваше от нищото и то в центъра трябваше още на полувремето да смени Грийн и да вкара стабилен защитник.Вместо това резултата стана 2-0 и после почнахте да гоните дивото с втори нападател като Иса,вместо проблема да е решен генерално още на почивката.Бъдете благодарни,че картона на Тонев ни развали постройката иначе вие отивахте към разгром при положение,че в дясното крило Платини и Тонев си правеха гаргара с вашите играчи.

Че играхме зле - така е. Че ни надиграхте тактически - така е. Че заслужено ни бихте - така е. Но много се дразня като говорите глупости от рода на това, че сме отивали на разгром. Защото и трите ви гола бяха след ФРАПАНТНИ, УНИКАЛНИ грешки в защита, а не плод на ваше превъсходство. Айде сега ми кажете поне едно хубаво положение, което ВИЕ САМИ създадохте и си спомнете как 3-4 пъти на 3 метра от вашата врата не можахме да я уцелим.
Само Левски!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2011 22:35

Аз казвам смело, че ако Ники Михайлов беше вратар днес, щяхме да го скъсаме от псувни, но нали е Божо и всички ще го защитим. Лично за мен и двамата са калпави, много калпави.

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 26 фев 2011 22:40

UltraBlue написа:
kimi8311 написа:Според мен Ясен не е виновен.Според мен да го оставим да си върши работата.

Е как да не е виновен бе пич... кой прави подготовката, кой продължава да пуска Йовов опен халф, след като се вижда че там е пълна дупка... кой излиза във важноите мачове с такава дефанзивна тактика- това да играеш на Герена срещу един от най слабите отбори на цска в историята им и да не ги погнеш от началото си е престъление... въобще аз не виждам нищо позитивно, за което може човек да се хване и да защитава Ясен :roll:

+1Бездушници!сами се биха.това не беше Левски!тоя Ясен е пълен бездарник,пуска човек които не може да центрира с левия крак на лявото крило(матондо) вместо да кажем Видович,не сменя Йовов който е изморен и накрая Митрев е пълна дупка!!!!!!!!Кво да говориме,за мен грешка на ръководството да не купи защтитник,да се мъчи Грийн като такъв и да го губиме в средата на терена :idea:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 фев 2011 22:41

Мисля си че всички БГ отбори са ужасно слаби , и лошото е че доста фенове на Левски мислят че имат голям отбор а всъщност нямат такъв (такъв какъвто имаха 93/97 и 2007/2008) . ОК ЦСКа сечелил след 3 грешки на Левски . Кое ви хареса в играта на Левски в 2-те дербита с/у ЦСКА . И в 2-та мача Левски беше по-слабия и страхлив отбор , да напомня ли как играхте есента с изритвания на топката напред без грам идея и само тоталната неграмотност в ЦСКА тогава даде победата на Левски .Колко голови положения имахте днес ?????
Истината боли но в А група всички отбори са слаби и Левски не е изключение .

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 26 фев 2011 22:43

daniel875 написа:Аз казвам смело, че ако Ники Михайлов беше вратар днес, щяхме да го скъсаме от псувни, но нали е Божо и всички ще го защитим. Лично за мен и двамата са калпави, много калпави.

Ники е талант, но просто в Левски беше с протекции и си беше леке. Излезе рано в чужбина и започна да се развива, докато Божката вместо да става по-добър, той все повече деградира. Очевидно е, че вратарският пост в Левски е проблемен след смяната на Валентин Захариев и това продължава и при Шейтанов.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 фев 2011 22:44

siniq_fen написа:
bobonikolov написа:Не искам да се заяждам уважаеми левскари.Но е редно да се вслушвате в думите на други хора понякога.През цялото време повтарях,че така желаният разгром няма да се случи.Че ако не вкарате гол до 20-тата минута вашите футболисти ще налеят гибса защотот излизат обременени от съблекалнята още за разгром.Предупреждавах ви да бъдете умерени в прогнозите си и да не летите толкова високо.Но не послушахте.Днес Ясен Петров направи една основна грешка.При 1-0 за ЦСКА и при факта,че защитата ви се пропукваше от нищото и то в центъра трябваше още на полувремето да смени Грийн и да вкара стабилен защитник.Вместо това резултата стана 2-0 и после почнахте да гоните дивото с втори нападател като Иса,вместо проблема да е решен генерално още на почивката.Бъдете благодарни,че картона на Тонев ни развали постройката иначе вие отивахте към разгром при положение,че в дясното крило Платини и Тонев си правеха гаргара с вашите играчи.

Че играхме зле - така е. Че ни надиграхте тактически - така е. Че заслужено ни бихте - така е. Но много се дразня като говорите глупости от рода на това, че сме отивали на разгром. Защото и трите ви гола бяха след ФРАПАНТНИ, УНИКАЛНИ грешки в защита, а не плод на ваше превъсходство. Айде сега ми кажете поне едно хубаво положение, което ВИЕ САМИ създадохте и си спомнете как 3-4 пъти на 3 метра от вашата врата не можахме да я уцелим.

Ами приятелю и 3-те гола паднаха от игрови ситуации.Не от дузпи например.И трите положения си ги създаде ЦСКА.Това,че вашата защита беше неугледна не е оправдание.И ти казвам,че вие отивахте към разгром,защото до картоните на Тонев и Йовов ЦСКА буквално правеше каквото си поиска във вашето поле.Платини разиграваше по 2 защитници и така се отваряха пространства за останалите.Изгониха Тонев и нещата се обърнаха....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 26 фев 2011 22:46

london_hools написа:Кво да говориме,за мен грешка на ръководството да не купи защтитник,да се мъчи Грийн като такъв и да го губиме в средата на терена :idea:

Само че това не е просто обикновена грешка, а се прави целенасочено, за да може "лидерите" Йовов и Гаджев да са незаменими титуляри в центъра ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2011 22:47

Какъв талант е Николай Михайлов? На тати синчето, това е той. Това за връзките винаги го е имало. Да не Борислав Михайлов навремето да не беше с протекции, да не беше леке? Беше си същият, но се промени някак. Вратарите в Левски са много зле.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2011 22:49

L_Messi написа:
london_hools написа:Кво да говориме,за мен грешка на ръководството да не купи защтитник,да се мъчи Грийн като такъв и да го губиме в средата на терена :idea:

Само че това не е просто обикновена грешка, а се прави целенасочено, за да може "лидерите" Йовов и Гаджев да са незаменими титуляри в центъра ;)

Ами точно затова ще сме на това дередже. Те двамата лидери, единият скоро трябва да се пенсионира, а другият вече не знам колко години го чакам да направи голям мач. Вкара един случаен гол на Лил и това е. Нищо друго. Гаджев е много слаб футболист. Димов трябваше да играе днес, а не Йовов.

Върни се в “Архив”