[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот tonito » 26 фев 2011 22:02

Видя се много ясно колко ни е нужен Жоазиньо. Но не, трябваше да бъде продаден само и само да се отчетат някакви приходи. Просто ненужно ръководството се освободи от услугите на един много ценен за Левски играч. Винаги усмихнат и раздаващ се докрай на терена. Много ме е яд за този играч защото се видя че и на него не му се тръгваше. Дано някой ден отново облече синята фланелка.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 фев 2011 22:06

Момчета, не знам защо се плащат такива данъци на полицията да ни пази.Ако знаете какво беше като почнаха да ни тласкат
около мен хора почнаха да губат съзнание.Едно момче си набоде окото в едни тръни, а аз скочих от 1 ограда от 3 метра зада се спася и защо?заради 100 човека страдаха 3000 от постъпката на неадекватната полиция, която брутално ни тласка към изхода.Една жена падна пред мене добре че не я сгазихме и я вдигнах, а пък после сме тичали 5 километра сигурно маратон от тая пръскачка.То така като се постъпва с хората, нормално че те трошаха толкова много неща.Аз не съм счупил нищо, но ако ме бяха хванали щяха да ме пребият и мен.Неадекватни хора ни управляват...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2011 22:06

Синьо сърце написа: Левски никога не оставя толкова празни пространства отзад,нито пък губи толкова борби в центъра.Гара носеше по двама защитници,но фланговите ни нападатели бяха тотална скръб,не знам защо.Явно има проблеми за решаване,защото с таз игра наникъде...

Левски играе така още от началото на октомври , с някои леки изключения. Сега вместо да се оправят проблемите в защита по време на подготовката , се задълбочиха . Атомното нападение което имаха в момента е като намокрена пиратка. Средната линия като че ли изобщо липсва. А с тези крила сме си направо без крила. Футболистите са същите а отбора играе зле. Защо така?
Отговора е ясен

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 фев 2011 22:16

Първо честита победа на феновете на ЦСКА! Мача няма какво да го коментирам: много зле играхме! Всички играха зле и заслужено загубихме! Някои твърдят, че полицията развалила мача ... Искам да питам: Какво е виновна полицията, че някои не знаат как да се държат на трибуните...Лошото в случая е, че от тия 3 000 човека 2500 са били невинни, но и тия хорица пострадаха и бяха изгонение, заради някои си лумпени ... и пак питам какво е виновна полицията ?!? Това в една цивилизована държава няма как да стане... ще ходиш ти да буташ там и да нахлуваш на терена... Поне полицията показа, че има начин да се прекрати този хаос на стадиона .... И така трябва да се третират всички фенове, които застрашават сигурноста на другите и могат да попречат на нормалното протичане на мача... Трябва да се действа твърдо... докато търпим некои си да си правят каквото си искат на терена така ще е .... Аз отивам там да гледам мач, а не да ме е страх откъде ще полети по мен седалка, желязо и т.н... един път като се покаже, че има начин и ще те питам следващия път дали ще се правиш на интетесен...Лошото е, че всичко беше потушено по този начин, пострадаха и невинни хора, отишли на стадиона с единствената мисъл да гледат мач като цивилизовани граждани... всички си тръгнаха а лумпените следващия мач пак ще идат и ще прават простутиите .... И заради това, че винаги се говори как полицията превишавала правата си и т.н. затова сме такива ... Вижте в една Америка едно по-рязко движение срещу полицай как може да ти коства живота ... Дали в една Агнлия, Германия, Франция униформените служители се нападат ?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 фев 2011 22:16

Нямам обяснение за този мач. Само се надявам да не е продаден...

Поздравявам органите на МВР! Нека следващия път "феновете" (без значение с какъв цвят са) да знаят какво ги очаква, когато решат да създават безредици по стадионите и извън тях.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

borisich
Контакти:

Мнениеот borisich » 26 фев 2011 22:21

ХОДЯ НА МАЧОВЕТE НА ЛЕВСКИ ОТ 50 ГОДИНИ И СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ИЗРАЗЯ СЛЕДНОТО МНЕНИЕ :
НЯКОИ КАЗВАТ ,ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО ,ДРУГИ ,ЧЕ МАЧА БИЛ УРЕДЕН, ТРЕТИ ТЪРСЯТ ПРИЧИНАТА ЗА ЗАГУБАТА ВЪВ ФУТБОЛИСТИТЕ,ЧЕТВЪРТИ ВЪВ ПОДГОТОВКАТА.
НЯКОИ КАЗВАТ“ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ЗАГУБАТА , ДА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД“
НАПРОТИВ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРВЯМЕ ТАЗИ ЗАГУБА, А ДА СИ НАПРАВИМ ИЗВОДИ ОТ НЕЯ
СПОРЕД МЕН, ВСИЧКО С ЯСЕН И ГОНЗО Е ЗАГУБЕНО , ЗАЩОТО СА ВИНОВНИ ЗА :
1. СГРЕШЕНИЯ СЪСТАВ
2. ЛИПСАТА НА СРЕДНА ЛИНИЯ
3. ЛИПСАТА НА ТАКТИЧЕСКА СХЕМА
4. ЛИПСАТА НА ТАКТИЧЕСКА ДИСЦИПЛИНА

ЗА ВСИЧКО ТОВА ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ТЕ ИГРАЯТ ТОВА , КОЕТО ИМ СЕ КАЖЕ.(СТИГА ДА ИМА КОЙ) А ЯВНО ,НЯМА!
СЕРЖИНЬО ГРИИН НЯМА РАБОТА НА ТОЗИ ПОСТ, ТРЯБВАШЕ ДА Е ХАЛФ.
Когато нямаш средна линия, защитата се задъхва и няма как да не прави грешки
Когато нямаш средна линия,позволяваш на съперника да създава положения пред вратата ти.
Когато нямаш средна линия,ТИ не можеш да създаваш такива пред вратата на противника
Когато нямаш средна линия,няма кой да изнесе топката напред, нападението остава откъснато
ВИДОВИЧ ТРЯБВАШЕ ДА ИГРАЕ НА МЯСТОТО НА МИНЕВ, ТОЙ Е СИЛЕН И ПО ЛЯВОТО КРИЛО.
Минев си е повярвал силно, а всъщност е груб,невъздържан,често оголва фланга си.
МАТОНДО ТРЯБВАШЕ ДА Е ДЯСНО КРИЛО, НА МЯСТОТО НА МЛАДЕНОВ.
Младенов рядко вкарва и е непостоянен , обикновено е фигурант
МАРИЯН ОГНЯНОВ НА МЯСТОТО НА ЙОЛОВ
Йолов няма качества за халф, не е универсален като Огнянов който играе ,и като офанзивен, и като дефанзивен халф , по борбен е ,по полезен и в защита и в нападение, има повече въздух.
ИВАНОВ НА МЯСТОТО НА ГРИИН
Когато имаш стабилна средна линия , предпоставките за грешки в защитата са по малки
При липса на добри изпълнители в защита, задължително е да имаш в средната линия три универсални халфа.(гаджев, грийн, огнянов), които да ти правят играта ,и напред ,и да захранват нападението.
А СХЕМАТА НЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДНАКВА СРЕЩУ ВСИЧКИ ПРОТИВНИЦИ.
А СПЕЦИАЛНО СРЕЩУ ЦСКА СЕ ИГРАЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ „ПРЕСА“
Още повече като си подготвен добре физически, дано поне това е направил Ясенчо.
А за тактическа дисциплина как да говорим , като според мен няма

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 фев 2011 22:25

Няма смисъл да обвинявате Батков. Той е хитър и ще насочи проблема другаде и вие ще му повярвате, както обикновено. Утре ще се появи по някоя тв. и ще каже, че някой си купувал съдии и мачове и ще оправдае слабия Левски с фактори извън клуба и след това пак ще му се радвате и ще му вярвате. Винаги така става.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2011 22:27

Левски днес игра трагично. Не очаквах разгром, както мнозина говориха, защото това е ЦСКА, не Долно нанагорнище, но мислите бяха само за победа. В интерес на истината прогнозата ми беше успех с най - много два гола за тима. Много странен мач на момчетата. Колкото и странно да звучи и обидно, мисля, че някои са пробити. Просто не може така. Митрев трябва да бъде на пейката. И двамата с Милиев, нарочно или не, провалиха мача. Три безумни грешки - три гола. ЦСКА не игра нищо особено. Това, което го знаем, това показаха. Делев чух, че изкарват велик. При такава безумна защита, която го изтърва, така ще изглежда. Но бъде ли безкомпромисна, бързодействаща, величието му ще се стопи със скоростта на светлината.
Левски загуби много важен мачбол за титлата. Този мач може би неправилно беше предостатъчно акцентиран, но все пак това е Вечното дерби. И каквото от него стане, това винаги се отразява впоследствие на отборите. Това за мен беше най - трудният мач от програмата, който трябваше да бъде спечелен. Сега положението става доста сложно. Трябва да се надяваме на прекалено много грешки на Литекс, което не е невъзможно, но в същото време отборът трябва да печели. А с играчи като Иса, адаша, който трябва да седне на пейката и да пуснат Видович и Матондо като крила, но последният отдясно, ще берем доста ядове.
Огнянов беше отчайващ случай. И какво е това безумие Грийн да играе в защита? Как може такова нещо? На всички беше пределно ясно, че този проблем не трябва да се замазва, а трябва да се реши моментално. Силната позиция на Сержиньо е в центъра и отново си пролича. Йовов нямаше право да играе в този мач, защото вече е твърде стар за дербитата.
Навремето беше възможно и още е възможно целта да бъде постигната. Аз вярвам в това, но поражение от ЦСКА боли много.
Вижте, не забравяйте, че дори и отборът да стане шампион, той няма място в групите на ШЛ, а да се ошлайфа в УЕФА, така че тази загуба може и да е за добро. Да спрат да приказват някои хора, да спрат войната с медиите, защото последните са такива гадове, че по - добре е да си с тях, отколкото против. Аз лично винаги ще съм в опозиция на медиите, защото те първо провокират и после търсят истината, като в повечето случаи тя не е достоверна.
Само Левски!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 26 фев 2011 22:29

да се вика осставка и да се излиза на протест не е решение на проблема ..... все пак е още първи кръг и трябва да ги подкрепите другият кръг ... още нищо не е загубено , че да почнете да бойкотирате мачовете ..... ако сте публика трябва да се вдигнете и да се съберете поне 2000 на следващият мач на левски ...........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 фев 2011 22:32

еййй къде сте където писахте 7:0 или 5:0 аааа къде сте бе прехвалените дембеле,гриийн и мюдлер,та дори и йовов които неможе да отцели врататааа :mrgreen: :mrgreen: хахахахахха К Р за уееефвскиииииии

Върни се в “Архив”