go6obebeto написа:danko_sot написа:Нямам думи! Даже не мога да се зарадвам на победата на любимия ми отбор. Много ми е тъпо в момента. А гледам, че има и някви фенове на Левски, дето говорят суперпростотии. И аз живея сред такива хора в България. Направо ме е срам от вас и ми се гади. Замислете се много добре какво можеше да стане и че това можеше да стане с ваши приятели и близки, нищо че са цесекари!
Брато недей да се оплакваш само по форумите ами излизай. С вас сме. Давайте да ги измитаме тия. Аз отивам да пречукам поне един ушев... Ставайте, стига сте се услушвали само.
Не знам кво се оплаквам и не се оплаквам, ама на теб само като ти видя аватарчето и нещо се изнервям. Защо ли? И сега като се сетя как въпросния мустакат виден бизнесмен разправяше, че са се подготвили хубаво за мача, че чак щели да обезопасят президентите на ЦСКА в някаква специална преграда. А то какво се оказа- доизпипват се някакви детайли по безопасността, а в същото време правят огромно недоглеждане като пускат 3 хиляди в кутийка за 1500. И отговорникът от полицията, един много приказлив мъж на средна възраст разправяше как се взимат всички мерки. А то какво излезна. Сашо Диков и той започчна с конспирациите дали това не се е направило за да се отвлече вниманието на някой. Може и да има нещо гнило в цялата тая работа, знае ли се