Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот danko_sot » 26 фев 2011 22:06

go6obebeto написа:
danko_sot написа:Нямам думи! Даже не мога да се зарадвам на победата на любимия ми отбор. Много ми е тъпо в момента. А гледам, че има и някви фенове на Левски, дето говорят суперпростотии. И аз живея сред такива хора в България. Направо ме е срам от вас и ми се гади. Замислете се много добре какво можеше да стане и че това можеше да стане с ваши приятели и близки, нищо че са цесекари!

Брато недей да се оплакваш само по форумите ами излизай. С вас сме. Давайте да ги измитаме тия. Аз отивам да пречукам поне един ушев... Ставайте, стига сте се услушвали само.

Не знам кво се оплаквам и не се оплаквам, ама на теб само като ти видя аватарчето и нещо се изнервям. Защо ли? И сега като се сетя как въпросния мустакат виден бизнесмен разправяше, че са се подготвили хубаво за мача, че чак щели да обезопасят президентите на ЦСКА в някаква специална преграда. А то какво се оказа- доизпипват се някакви детайли по безопасността, а в същото време правят огромно недоглеждане като пускат 3 хиляди в кутийка за 1500. И отговорникът от полицията, един много приказлив мъж на средна възраст разправяше как се взимат всички мерки. А то какво излезна. Сашо Диков и той започчна с конспирациите дали това не се е направило за да се отвлече вниманието на някой. Може и да има нещо гнило в цялата тая работа, знае ли се
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2011 22:07

tarikat написа:
vaskonti написа: :shock:
Ако третият ти братовчед, когото дори не познаваш извърши престъпление дали трябва да осъдят цялата ти рода включително и теб?

Всъщност що ли си правя труда да говоря с такива... :x

И как да извадят тея 350 от 3 500?! :)

Бе да се оправят бе! Нали за това са полиция, нали за това има ДВА кпп преди да се влезне на стадиона! Каква е тая малоумна логика заради 200 човека да попилеят 3000! Ти сериозно ли разсъждаваш по тоя начин?!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 фев 2011 22:10

percival написа:Ще помоля модератор да се намеси ,само провокации от страна на фифиперото , крайно време е да отива да почива при любимия му отбор не да злобее по актуални теми

Те тук модераторите имат много странно мнение за това кое е допустимо и кое е позволено и кое не. Те си знаят за какво става въпрос. Наистина да допускаш подобен малоумник да пише толкова време тук или трябва да си мазохист или извратен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 фев 2011 22:11

Химна на ЦСКА за гостуване вече трябва да е "Партизан за бой се стяга" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

smith12

Мнениеот smith12 » 26 фев 2011 22:11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VjVe5r7tfvk[/youtube]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 фев 2011 22:12

vaskonti написа:
acmilan написа:Крайно време е в основното ядро на публиката на ЦСКА да има промяна.Единствените,които в последните две-три години правят серия от уникални простащини са 400-500 човека,които нахлуха и в Ловеч,и в Мездра,биха се с полицията и след мача с Рапид и днес още едва стъпили на стадиона разбиха всички огради,някои влязоха на пистата,хвърляха какво ли не по полицаите.Е,няма как разни наркоманчета да правят каквото си искат.Че сред полицаите има ужасно много дребни душички,които имат щита и палката за символ на безсмъртие е ясно,виждал съм с очите си такива случаи,но тук става въпрос за една опасна тенденция.Разберете,че има огромна разлика от това да бъдеш запален фен,който живее с и заради отбора си,до това да не знаеш на кой свят се намираш и да се държиш като бясно куче.

Дори не са 400-500, а са не повече от 150. Но проблемът е друг - че заради тия 100-150 човека го отнесоха 3000. Това правилно ли ти се струва?

Отнесли са го всички,дотолкова,че не са гледали второто полувреме,да и това не е малко,разбира се.Имаше и няколко ранени фенове,както и полицаи,те също са хора все пак.Сега за точната бройка не искам да споря,повече хора видях на нахлуванията,примерно,но както и да е.И ми е много интересно защо веднъж т.нар. тартори не кажат по мегафона примерно като нормални хора да не се правят простотии,да не се провокира полицията,поне някаква елементарна намеса, и после биели децата,еми...Не знам вече какво да кажа.Иначе по принцип е огромна грешка дербитата да са на клубните стадиони.ЦСКА се изхитриха през сезон 2007-2008 да искат мачовете да са на клубните стадиони,докато Герена беше в ремонт,сега същото направиха и Левски,когато ЦСКА не са на Армията.Аз си мисля,че и обикновените червени фенове сами съзнават,че тази диващина в момента е налице почти само в тяхната агитка,другите се поусмириха малко.Трябва да се вземат генерални решения и откъм законодателство,и откъм инфраструктура на и около стадионите,и най-вече откъм манталитет,което е най-трудно,разбира се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 фев 2011 22:14

South_Park написа:Фен съм на ЦСКА , Но браво на полицията , така трябва да се действа ;)

Аз пък съм фен на Левски , но не вярвам на милицията , защото тя бие само българи.
Затова веднага след падането Берлинската стена феновете на Левски издигна лозунга "Нищо общо с МВР".
Сигурно е , че червените стюарди умишлено не са възпирали по-буйните фенове , но още по-видно е ,че милицията се беше "подготвила" с водните струи и солидната бройка жандармерия.
Извод: софийските дербита да се играят на нац.стадион без клетки и лимит на бройката билети и цена еднаква за всички.
:geek:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 фев 2011 22:15

Гледай те пак мача ясно се вижда как още в41-та минута полицията влиза в сектор Г и и се прави място да мине ,аз питам какво прави полиция в клетката ? какаво ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

PETZI

Мнениеот PETZI » 26 фев 2011 22:18

Полицейския произвол беше всеобхватен!!! Аз съм фен на Левски също бит от полицай!!! Всичко беше предварително организирано от полицията с цел да докажат, че са били прави и че мача не е трябвало да се играе по светло. Освен това всичко се прави с цел на всеки следващ мач да има все повече полицаи, за които да се плащат много пари. Ето и фактите:
1. Двете шествия въобще не трябваше да бъдат разрешавани. Те само създаваха проблеми, предизвикваха задръствания и нагнетяваха напрежение.
2. Това с особена сила важи за шествието на Левски, заради което в 16.30 -17.30 полицията беше блокирала всички подстъпи към Герена, изнерви всички, които се опитваха с кола да стигнат до стадиона.
3. Безумна организация на входовете към стадиона - на два пъти хората бяха спирани за проверки, в много тесни пролуки, като вратите умишлено бяха затворени на 3/4, проверяваха двама -трима полицаи, а около тях имаше поне още 20-30, които само наблюдаваха. Това създаде огромно напрежение на пропусквателните пунктове и на входа на самия стадион.
4. Безумното поведение към феновете на ЦСКА няма да коментирам. Това поведение на полицията създаде много повече проблеми след това, отколкото феновете на ЦСКА съзаддоха по време на мача.
5. Аз самия исках на напусна стадиона след 60 минута, но заедно с други фенове бяхме спряни на изходите без обяснения, с мотива, че феновете на ЦСКА са отвън и е опасно за нас. Всъщност беше много по-опасно вътре във входа между полицаите и прииждащите други фенове решили да напуснат стадиона. След първоначалното обяснение, че вратите ще бъдат отворени след 10-15 минути бяхме държани вътре до самия край на мача. В случилите се няколко спречквания междувремено между феновете и полицаите бях безпричинно ударен в лицето от полицай!

Всичко се прави с цел да бъде оправдано абсолютно безпричинното струпване на тежко въоръжени полицаи от цяла България. Всичко е за пари, за огромните хонорари, които получава полицията!! Това съвсем ще доубие и без това умрелия български футбол!!!

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 26 фев 2011 22:19

vaskonti написа:
tarikat написа:
vaskonti написа: :shock:
Ако третият ти братовчед, когото дори не познаваш извърши престъпление дали трябва да осъдят цялата ти рода включително и теб?

Всъщност що ли си правя труда да говоря с такива... :x

И как да извадят тея 350 от 3 500?! :)

Бе да се оправят бе! Нали за това са полиция, нали за това има ДВА кпп преди да се влезне на стадиона! Каква е тая малоумна логика заради 200 човека да попилеят 3000! Ти сериозно ли разсъждаваш по тоя начин?!

СТАНИ ПОЛИЦАЙ И ПОКАЖИ КАК СЕ ВАДЯТ 100 ОТ 3000 ХИЛЯДИ Е АКО ДРУГИТЕ 2900 СТОЯТ ОТСТРАНИ И РЪКОПЛЯСКАТ СТАВА

Върни се в “Архив”