Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2011 22:00

acmilan написа:Крайно време е в основното ядро на публиката на ЦСКА да има промяна.Единствените,които в последните две-три години правят серия от уникални простащини са 400-500 човека,които нахлуха и в Ловеч,и в Мездра,биха се с полицията и след мача с Рапид и днес още едва стъпили на стадиона разбиха всички огради,някои влязоха на пистата,хвърляха какво ли не по полицаите.Е,няма как разни наркоманчета да правят каквото си искат.Че сред полицаите има ужасно много дребни душички,които имат щита и палката за символ на безсмъртие е ясно,виждал съм с очите си такива случаи,но тук става въпрос за една опасна тенденция.Разберете,че има огромна разлика от това да бъдеш запален фен,който живее с и заради отбора си,до това да не знаеш на кой свят се намираш и да се държиш като бясно куче.

Дори не са 400-500, а са не повече от 150. Но проблемът е друг - че заради тия 100-150 човека го отнесоха 3000. Това правилно ли ти се струва?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 фев 2011 22:02

go6obebeto написа:Брато недей да се оплакваш само по форумите ами излизай. С вас сме. Давайте да ги измитаме тия. Аз отивам да пречукам поне един ушев... Ставайте, стига сте се услушвали само.

Кой те знае и ти какъв мишок си ами хайде :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 26 фев 2011 22:03

vaskonti написа:
acmilan написа:Крайно време е в основното ядро на публиката на ЦСКА да има промяна.Единствените,които в последните две-три години правят серия от уникални простащини са 400-500 човека,които нахлуха и в Ловеч,и в Мездра,биха се с полицията и след мача с Рапид и днес още едва стъпили на стадиона разбиха всички огради,някои влязоха на пистата,хвърляха какво ли не по полицаите.Е,няма как разни наркоманчета да правят каквото си искат.Че сред полицаите има ужасно много дребни душички,които имат щита и палката за символ на безсмъртие е ясно,виждал съм с очите си такива случаи,но тук става въпрос за една опасна тенденция.Разберете,че има огромна разлика от това да бъдеш запален фен,който живее с и заради отбора си,до това да не знаеш на кой свят се намираш и да се държиш като бясно куче.

Дори не са 400-500, а са не повече от 150. Но проблемът е друг - че заради тия 100-150 човека го отнесоха 3000. Това правилно ли ти се струва?

Да..

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 26 фев 2011 22:04

Мислите ли че полицията ще бие някой без причина аз съм сигурна че няма .Който си подържа отбора като пее вика скача на място е кой ще те бие ама мяташ камъни бомби като олигофрен е какво очакваш да ти ръкопляскат .Гледам мач от АНГЛИЯ и вкарат гол радост голяма никой не мята само че нищо е защо е ми защото хората са на стадиона да се забавляват . Затова само бой трябва в тая държава друг начин няма .Гледам 14-15 годишни по цял нощ се мотаят по дискотеките а родителите пред полицията не знам какво да направим е ми застреляйте се щом като майката и бащата не знаят :?: :!:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 фев 2011 22:04

Ще помоля модератор да се намеси ,само провокации от страна на фифиперото , крайно време е да отива да почива при любимия му отбор не да злобее по актуални теми
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2011 22:05

tarikat написа:
vaskonti написа:

Да..

:shock:
Ако третият ти братовчед, когото дори не познаваш извърши престъпление дали трябва да осъдят цялата ти рода включително и теб?

Всъщност що ли си правя труда да говоря с такива... :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

ffleague
Контакти:

Мнениеот ffleague » 26 фев 2011 22:05

Някой ви беше отговорил на горе в мненията и на двата въпроса, които се задават. Момчето е паднало от козирката или от някъде друъгаде. Било е пияно и за това се е пребило.
А за сектора някой писа, че от фенклуба са решили 1000 билета от сектор В да ги пратят в сектор Г.
Е кой е виновен питам аз ??
Мн ясно, че Ц.Ц. нали трябва да го бутнем.

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 26 фев 2011 22:05

И ДА СЕ ГРЪМНЕШ ПАК ЦЕЦКО ЩЕ ТИ Е ВИНОВЕН, ФИФИ ПАТРАШКОВ!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 26 фев 2011 22:06

ПОЛИЦАЙ АНТОН ЗЛАТАНОВ СИ ПРИЗНА ПО КАНАЛ 3 ЧЕ Е ЛЕВСКАР.ТОЧКА ПО ВЪПРОСА ВСИЧКО Е ЯСНО

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 26 фев 2011 22:06

vaskonti написа: :shock:
Ако третият ти братовчед, когото дори не познаваш извърши престъпление дали трябва да осъдят цялата ти рода включително и теб?

Всъщност що ли си правя труда да говоря с такива... :x

И как да извадят тея 350 от 3 500?! :)

Върни се в “Архив”