[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот UltraBlue » 26 фев 2011 21:17

redman написа:Кой друг, ако не Наско Сираков! „Няма да има дерби!” Човекът дори се озорил, какво да отговори на приятели, които го попитали ще има ли дерби? Наско по принцип е фигура, която стане ли въпрос за Левски – ЦСКА може да говори много. Наказвал е лошо червените. Много лошо. Но точно колкото безпощаден голаджия беше, толкова изпада в комична ситуация след дадена футболна прогноза. Навремето се изцепи за един мач в третия кръг, че ако сините бият в Ловеч са шампиони. Не стана, дори не станаха вицешампиони. Миналия август рече, че ще бием Англия на Уембли. Както и да е, към емблеманичната му прогноза за мача Ливърпул – ЦСКА няма защо да се разпростираме пак. Само я вметваме.

НСПП винаги да дава подобни прогнози, всеки път познава ;)

Е познал е- дерби нямаше... просто цска игра като за дерби, а Левски не игра! :oops:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 фев 2011 21:18

Абсолютно логичен резултат с оглед показанато на терена.Защо Левски игра така,за мен е загадка...ЦСКА игра така,както се очакваше и както може-нищо изненадвашо!Анализ на сините не може да се направи,те просто нищо не играха...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2011 21:19

Синьо сърце написа:Абсолютно логичен резултат с оглед показанато на терена.Защо Левски игра така,за мен е загадка...ЦСКА игра така,както се очакваше и както може-нищо изненадвашо!Анализ на сините не може да се направи,те просто нищо не играха...

Толкова ви позволихме,толкова играхте това е...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 26 фев 2011 21:20

ако батков и сега не уволни ясен, ще се замисля дали играта тази вечер не е тото. каква е логиката да даваш пари за футбол с идеята да атакуваш европейски турнир, а когато един доказан некадърник изгуби няколко и то ключови мача с безобразно поведение на терена, ти да не реагираш и да го оставиш да ти харчи парите на вятъра?

Сашо Александров
Контакти:

Мнениеот Сашо Александров » 26 фев 2011 21:24

Защо продадохме Жо?! Защо Ясен не пусна човек с левия крак по левия фланг, примерно Видович?! Защо първият удар на Гарата беше в 90 минута?! Защо отново феновете бяха невероятни, а футболистите нищо не направиха?! Днес Левски се би сам!
П.С. Някой да каже на Батков да спре да говори преди важни мачове!!!

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 26 фев 2011 21:25

Според мен Ясен не е виновен.Според мен да го оставим да си върши работата.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 26 фев 2011 21:25

ЦСКА не ни позволиха да си играем играта, отново трагична защита. Най-лошите черти в играта ни се показаха този мач. Доверието към Ясен Петров пада и по-добре да няма загуба до края на сезона защото иначе ще хвърчи !
Изображение

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 26 фев 2011 21:26

Не ме е яд че паднахме, яд ме е че паднахме по такъв малодушен и безидеен начин. Никакъв замисъл нямаше в цялата игра на отбора. Ясно е че не може всеки мач Левски да побеждава, но не може по такъв начин да играе отбор който има претенциите да става шампион.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 26 фев 2011 21:28

Сашо Александров написа:Защо продадохме Жо?! Защо Ясен не пусна човек с левия крак по левия фланг, примерно Видович?! Защо първият удар на Гарата беше в 90 минута?! Защо отново феновете бяха невероятни, а футболистите нищо не направиха?! Днес Левски се би сам!
П.С. Някой да каже на Батков да спре да говори преди важни мачове!!!

Батков явно е толкова прост, че дори не може да се усети колко вреди на отбора, всеки път като размърда това нещо под мустаците му :evil: Всичко днес беше тотално осрано- като се почне от тактиката, мине се през състава и се стигне до играта и резила... :oops:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 26 фев 2011 21:31

kimi8311 написа:Според мен Ясен не е виновен.Според мен да го оставим да си върши работата.

Е как да не е виновен бе пич... кой прави подготовката, кой продължава да пуска Йовов опен халф, след като се вижда че там е пълна дупка... кой излиза във важноите мачове с такава дефанзивна тактика- това да играеш на Герена срещу един от най слабите отбори на цска в историята им и да не ги погнеш от началото си е престъление... въобще аз не виждам нищо позитивно, за което може човек да се хване и да защитава Ясен :roll:

Върни се в “Архив”